Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
 381/430 anonim ***** válasza:
Hahó,jól vagytok?Mindenki nyaralgat még,úgy látom :) !!!Majd jelentkeztek!Nóri
2013. aug. 22. 11:12
 382/430 anonim ***** válasza:
100%

Szia Nóri...nekem már elég sokat késett,27napos volt a ciklusom most a 31.en vagyok de a teszt tegnap előtt negatív volt:(((tE JOBBAN VAGY MÁR????

ÉVI

2013. aug. 22. 18:33
 383/430 anonim ***** válasza:

Köszönöm Évi,már jobban vagyok!Holnaptól már én is dolgozok!Bízom benne,hogy minden rendben lesz.Nem fogok ugrálni még a gyerekekkel,de szép lassan hozzá szokok mindenhez!

Azóta,hogy állsz?Van valami?Ha véletlen a műtétre kerül a sor,őszintén mondom nyugi,ha Én ki bírtam (hisztis,félős,aggódós)akkor Te is.Az volt a legjobb,hogy csak a Babára gondoltam és semmi kitörésem nem volt!!!

És minden rendben is van!

Nóri

2013. aug. 25. 08:53
 384/430 anonim ***** válasza:
100%

Várom hogy meg jöjjön es utána megyek s dokihoz...eddig semmi

VigyázzagadrA

Puszi

2013. aug. 25. 15:05
 385/430 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok lányok! Merre vagytok??Edikém,te már nem nagyon nézed gondolom elmentél babaszabadságra :) Remélem azért még ránk nézel néha napján.Puszilok mindenkit Livi
2013. szept. 12. 12:20
 386/430 anonim ***** válasza:

Nóri mar nem emlékszem katetered volt vagy beontest kaptál e????

Évi

2013. szept. 15. 18:47
 387/430 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Kár hogy nincs otthon netem így szinte egyátalán nem tudok feljönni ide a későbbiekben! Velünk minden rendben mondhatni ( mindig van valami ) például hogy veszélyeztett vagyok most derült ki újdonság én meg dolgoztam idáig serényen... mit sem tudva róla! Most már visszább vettem a gázból! Nem egyszerű dolog a teherbe esés és a terhesség sem a szülés gondolom a java! Tiszta szívből mindenkinek problémamentes terhességet és szülést kívánok! Nektek is vigyázni kell magatokra nagyon!!!! Puszi mindenkinek és szurkolok a mielőbbi gyermekáldásért!!!!!!Edi
2013. szept. 18. 10:26
 388/430 anonim ***** válasza:

Köszönjük Edi

Vigyázz magatokra nagyon :)

Puszi

Évi

2013. szept. 19. 20:22
 389/430 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Köszönöm szépen mi jól vagyunk!Még egy kis pihenőt írt a doki,de utána újult erővel belevágunk!!!Remélem mindenki más is?

Évi,se katéter,se beöntésem nem volt,hál az égnek!

Nóri

2013. okt. 2. 19:39
 390/430 anonim ***** válasza:

Pozitív a tesztem :)))

Évi

2013. okt. 4. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!