Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?
Nekem is megjött lányok,sziasztok! :) Edi remélem minden rendben van veled??Puszi mindenkinek Livi :)
2013. máj. 27. 13:18
Csatlakozok hozzátok lányok én is,tegnap a teszt negatív lett mára már minimálisan látszódik,hogy megjött,de lesz ez több is :(((!!!!Ez hihetetlen,h senkinek!Új hónap és lehetőség mindenkinek és jön a nyár!!!!Puszi,Nóri
ui.:Edi mond,h ti jól vagytok és minden rendben,benned bízunk :)!
2013. máj. 27. 13:55
Na akkor új hónap hajrá :))mindenkinek
Évi
2013. máj. 27. 15:29
224/430 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Nem örülök hogy senkinek sem sikerült ez marhára nem jó..... pedig aztán tényleg beleadtatok apait anyait úgy látszik ez sokkal bonyolultabb főleg azoknál akik igazán szeretnék már az a kisbabát! Én sem értettem és nem tudtam felfogni azt hogy hogy van az hogy valakinek egy szeretkezésből lesz babája másnak meg 100000000.00000000ból sem, érdekes.... de ehhez én túl kicsi vagyok hogy megértsem! Sebaj én szurkolok továbbra is nektek és kívánom hogy most már tényleg ne kelljen sokat várni a csodára! Tegnap voltunk a magán orvosnál mert oda 4 hetente kell menni kontrollra és pont tegnap volt a napja és az ultrahangon azt mondta hogy ennyi idősen ilyen aktív babát ritkán látni bukfencezett és rugdosott az alatt a pár perc alatt amíg vizsgált :) Kis huncot betyár párom rá is vágta hogy igen focista lesz :) Ha fiú ha lány akkor is :) Legközelebb egy hónap múlva megyek ismét! Milyen sokára is lesz az! Legszívesebben hetente nézném hogy mi újság vele :) Puszi nektek lányok! Vigyázzatok magatokra!Edi
Úgy látszik ez nem a mi hónapunk volt... De pozitívan!!! Majd a következő!!!!!!!! :)) Gitta
2013. máj. 28. 07:11
Igen Gitta,majd a következő :)
Edi,nagyon jó ezt hallani:))) bár csak mi is így járnánk már minél hamarabb:)) Hány hetes vagy most???Te voltál már terhes??
Vigyázzatok magatokra.
Évi
2013. máj. 28. 08:02
227/430 A kérdező kommentje:
Hahó! :) 13 hetesek vagyunk! Első baba akire sokat vártunk :D DE ITT VAN!! És ez a fontos! Úgy néz ki tényleg eléggé aktív baba lesz eddig az összes ultrahangon kalimpált integetett :) Lehet majd kitalálni mivel vezessük le ezt a sok energiát ami benne lakozik :) Gondolok rátok az új elkezdődött hónapban és írjatok azért ha lesz időtök, ilyenkor én is rottyon voltam jó pár napig sírtam meg hisztiztem de aztán mikor elmúlt..... :) elkaptam uramat rendesen :) Kitartás!!!! Puszi mindenkinek lányok!
De jó :) telik az idő rendesen.Holnap tesztelek,mert most még a pecsételésem is abbahagyta és holnapra nem várnám igazából...bár nem hiszem hogy pozitív lenne,tünetem nincs...10én megyek házasélet tesztre és majd meglátjuk ott mit mondanak.Vigyázzatok magatokra mindenki és hajrá :D
Évi
2013. máj. 28. 22:37
Sziasztok!
Évi mi újság? Milyen lett a teszt? Mi az a házasélet teszt? Életemben nem hallottam róla!
Gitta
2013. máj. 29. 09:46
Hajnalba csináltam és negatív,de ez a barna valami még mindig tart nem tudom a dokimat fel merjem e hívni,szegény állandóan zaklatom..na jó nem állandóan,de na...
Azaz amikor fél időben együtt kell lenni és 4 órán belül be kell érni a meddőségibe ahol vesznek kenetet és megnézik nem e termelek ellenanyagot a sperma ellen.Remélem nem.
Évi
2013. máj. 29. 10:24
Kapcsolódó kérdések: