Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Akkor az ima nem csak a kolléganőm fejében fordult meg! :) Reméljük segíteni fog... :)
Amúgy most valahogy végtelenül (és meglepően) higgadt vagyok a babavárást illetően. Máskor ilyenkor már tűkön ültem, hogy mikor tesztelhetek már, de valahogy most más... Most inkább csak kivárok... Lesz ahogy lesz... Lehet hogy már belefáradtam?!
Gitta

Én még szerintem peteérés tájékán vagyok...nem fele időben szokott lenni...
Évi

Hát lányok, úgy tűnik, hogy nekem ez a hónap is kapufa... Jövőhét hétfőre nem várom és már rózsaszínes folyásom van... Szóval meg fog jönni! :( Ez van!!
Gitta

Nekem tegnap volt egy pici vérzésem,de a mai progi szintem 38,8 volt és az nagyon jónak ígérkezik :))
Évi

Sziasztok!
Jár még erre valaki? Én is fél szemmel kezdek reggel-este. Csupán meg kéne jönnie... ma vagyok az 54. napon! Sosem volt rövidebb ciklusom! Istenem bárcsak segítene!
Ha nem jön össze, lehetséges, hogy előbb megjön mint 50 nap?
Toncsi
Szia!
Elvileg ez beállítja 28.naposra legalább is nekem ezt mondta az orvosom! Nekem abban az első fél szemes hónapban sikerült is a baba, tehát segített a closti! Akinek nincs peteérése azt csinál EZ BIZTOS mert végül is peteérésre adják! Csak ugye ahogy két egészséges embernek is minden hónapban csak 20% esély adnak azoknak a fogantatásra sem sikerülhet rögtön mindenkinek, így lehet gyógyszerrel is pár hónap mire jön a kis Csoda!Ha jól emlékszem csak 3 hónapig szabadott volna szednem nekem is utána szünet! És annyi mindenki mondta hogy van olyan hogy csak a gyógyszermentes hónapban jön a baba!Ezért kérdezem én is, de nekem HÁLA A JÓ ISTENNEK SIKERÜLT!!! :)))) Kívánom hogy hasonló sikerrel járj! Csajok hogy vagytok??? Mi újság veletek??Millió puszi Edi

Remélem, hogy valami történik már, mert augusztusban lesz egy éve a próbálkozás... Nem bírok már várni :(
Végülis ebben a három hónapban rendbe dobhatja a peteérést, és mivel rendbejön, gyógyszer nélkül is megy. Szerintem így sikerül mentes hónapban :)
Bárcsak sikerülne..
Toncsi

És gratulálok!!! ;)
Neked milyen ciklusaid voltak előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!