Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/430 anonim ***** válasza:
Akkor már megint mindketten egyformán jártunk. :) Még a végén együtt babázunk.Nóri irtam neked üzit,nem kaptad meg?Puszi mindenkinek Livi
2013. máj. 22. 19:16
 202/430 anonim ***** válasza:
Én is ettől féltem :( !!!De a remény....Évi te hogy vagy?Puszi,Nóri
2013. máj. 22. 20:31
 203/430 anonim ***** válasza:

Szia Nóri

Megvagyok,bár ma ment a hasam és fáj a derekam megint egyre jobban de ha jól haladok most lenne a beágyazódás hátha csak az :)) reménykedem nagyon,néha azt hiszem sikerült utána meg hogy nem ráadásul a szuri miatt még a teszt10napig pozitívat mutatna ha csinálnék....

2013. máj. 22. 20:55
 204/430 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Úgy sajnálom hogy nem tudok segíteni de én a hőmérőzést nem csináltam és nem tudom hogy mit jelenthet az ha picit lemegy, vagy annak állandóan a magasban kell lennie nem tudom.... annyival rossz ez hogy felhúzza magát az ember ha nem úgy alakul a hő ahogy elvileg kellene :) de NYUGALOM! Én biztos vagyok hogy hamarosan sikerülni fog itt mindenkinek csajok! Aki dolgozik rajta annak sikerülni fog olyan nincs hogy nem!!!!!!!!!!!! Tegnap már párom is látta a babánkat először szerintem most fogja/fogta fel hogy gyerekünk lesz! Olyan aranyos volt a babánk kezeit a magasba emelgette, lábaival rúgdosott igaz még nem érzem mennyire aktív baba de hamarosan fogom még egy pár hét és érezni fogom hogy a baba mocorog!!! :) Annyira nagy csoda ez az egész folyamat ami végbemegy! Hogy velem is megtörténik végre!!!! :) Nézzétek meg ezt a filmet ha lesz időtök pár perces és a fogantatástól vázolja a baba fejlődését nagyon szép!! [link] és ahogy ezt ma láttam akkor jutott eszembe sok minden pl.: ez elején mutatja ahogy a kiskatonák mennek a nő testében és a méhnyálkahártyán keresztül kell jutniuk ( nah nekem az kórosan vastag volt még egy fél éve!) és egy normál méhnyálkahártyán keresztül is milyen nehéz utuk van!! Meg ahogy a megfogant sejtet az anyán belül csillócskák terelik a méh felé annyira jó volt látni hogy már akkor minden tudja a dolgát és a babát terelgeti! Tényleg olyan jó volna ha ez a kis videó mindenkivel megtörténne itt!! Az biztos hogy szeretném ha meglesz a babám hogy mégegyszer átélhessem a terhességet akkor talán nyugalmasabban mert most még nagyon féltem a picim, de ha már ott van az embernek egy gyermeke akkor talán a második az könnyebb lelkileg meg testileg és persze már tudja az ember mikor mi várható talán egy kicsit felkészültebb leszek....! Na de még hova rohanok így előre :) Most a pocaklakómmal kell foglalkoznom aki még csak most cseperedik és minden tőlem telhetőt megakarok adni neki! bocsi hogy hosszú voltam! Legyen szép napotok! Puszi Edi
2013. máj. 23. 10:20
 205/430 anonim ***** válasza:

Szia Edi

Én is egy másik fórumon feltettem ezt a videót:) nagyon szép,sírtam is:(

puszi és vigyi magatokra.

Évi

2013. máj. 23. 11:54
 206/430 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is kaptam clostit, 2x fél tablettát 5 napra, 14. ciklusnaptól duphastont. Kedves kérdező jól értettem, hogy te is fél szemmel kezdted és sikeres lett? :)

2013. máj. 24. 09:08
 207/430 A kérdező kommentje:
Igen az első hónapban sikerült fél szemmel a babánk! :) Sok sikert kívánok hozzá neked is!
2013. máj. 24. 09:36
 208/430 anonim ***** válasza:
Edikém szia! :) Sajnos úgy néz ki én még várok a csodára.Már várom hogy lássam a picikéd ultrahangos felvételét :))) Puszi nektek lányok! Livi
2013. máj. 24. 09:47
 209/430 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! És neked hogy alakultak a ciklusaid? Nekem 60 naposak :( Valószínű spontán peteérésem nincs is, most voltam UH-on. Fél éve próbálkozunk, azóta semmi.

Nekem is mondta, hogy majd emeli az adagot, ha kell!

2013. máj. 24. 10:49
 210/430 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Csatlakozom hozzátok én is! Edina már ismer, vele régóta levelezek! :) (Gitta vagyok)

Én is napi fél clostit kaptam mint ahogy Edina is és ez az első clostis hónapom! Hétfőre nem várom, de nagyon nem! Edinek már sokat nyavalyogtam email-ben (nem győz bíztatni) :), hogy szerintem ez is a kudarcos hónapok közé fog tartozni, úgyhogy most megkímélem tőle!! :)

Végigolvastam mind a huszonakárhány oldalt!! Nagyon szorítok Nektek!!!!:)

Gitta

2013. máj. 24. 11:32
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!