Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?
Akkor már megint mindketten egyformán jártunk. :) Még a végén együtt babázunk.Nóri irtam neked üzit,nem kaptad meg?Puszi mindenkinek Livi
2013. máj. 22. 19:16
Én is ettől féltem :( !!!De a remény....Évi te hogy vagy?Puszi,Nóri
2013. máj. 22. 20:31
Szia Nóri
Megvagyok,bár ma ment a hasam és fáj a derekam megint egyre jobban de ha jól haladok most lenne a beágyazódás hátha csak az :)) reménykedem nagyon,néha azt hiszem sikerült utána meg hogy nem ráadásul a szuri miatt még a teszt10napig pozitívat mutatna ha csinálnék....
2013. máj. 22. 20:55
204/430 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Úgy sajnálom hogy nem tudok segíteni de én a hőmérőzést nem csináltam és nem tudom hogy mit jelenthet az ha picit lemegy, vagy annak állandóan a magasban kell lennie nem tudom.... annyival rossz ez hogy felhúzza magát az ember ha nem úgy alakul a hő ahogy elvileg kellene :) de NYUGALOM! Én biztos vagyok hogy hamarosan sikerülni fog itt mindenkinek csajok! Aki dolgozik rajta annak sikerülni fog olyan nincs hogy nem!!!!!!!!!!!! Tegnap már párom is látta a babánkat először szerintem most fogja/fogta fel hogy gyerekünk lesz! Olyan aranyos volt a babánk kezeit a magasba emelgette, lábaival rúgdosott igaz még nem érzem mennyire aktív baba de hamarosan fogom még egy pár hét és érezni fogom hogy a baba mocorog!!! :) Annyira nagy csoda ez az egész folyamat ami végbemegy! Hogy velem is megtörténik végre!!!! :) Nézzétek meg ezt a filmet ha lesz időtök pár perces és a fogantatástól vázolja a baba fejlődését nagyon szép!!
[link] és ahogy ezt ma láttam akkor jutott eszembe sok minden pl.: ez elején mutatja ahogy a kiskatonák mennek a nő testében és a méhnyálkahártyán keresztül kell jutniuk ( nah nekem az kórosan vastag volt még egy fél éve!) és egy normál méhnyálkahártyán keresztül is milyen nehéz utuk van!! Meg ahogy a megfogant sejtet az anyán belül csillócskák terelik a méh felé annyira jó volt látni hogy már akkor minden tudja a dolgát és a babát terelgeti! Tényleg olyan jó volna ha ez a kis videó mindenkivel megtörténne itt!! Az biztos hogy szeretném ha meglesz a babám hogy mégegyszer átélhessem a terhességet akkor talán nyugalmasabban mert most még nagyon féltem a picim, de ha már ott van az embernek egy gyermeke akkor talán a második az könnyebb lelkileg meg testileg és persze már tudja az ember mikor mi várható talán egy kicsit felkészültebb leszek....! Na de még hova rohanok így előre :) Most a pocaklakómmal kell foglalkoznom aki még csak most cseperedik és minden tőlem telhetőt megakarok adni neki! bocsi hogy hosszú voltam! Legyen szép napotok! Puszi Edi
Szia Edi
Én is egy másik fórumon feltettem ezt a videót:) nagyon szép,sírtam is:(
puszi és vigyi magatokra.
Évi
2013. máj. 23. 11:54
Sziasztok!
Én is kaptam clostit, 2x fél tablettát 5 napra, 14. ciklusnaptól duphastont. Kedves kérdező jól értettem, hogy te is fél szemmel kezdted és sikeres lett? :)
2013. máj. 24. 09:08
207/430 A kérdező kommentje:
Igen az első hónapban sikerült fél szemmel a babánk! :) Sok sikert kívánok hozzá neked is!
Edikém szia! :) Sajnos úgy néz ki én még várok a csodára.Már várom hogy lássam a picikéd ultrahangos felvételét :))) Puszi nektek lányok! Livi
2013. máj. 24. 09:47
Kedves Kérdező! És neked hogy alakultak a ciklusaid? Nekem 60 naposak :( Valószínű spontán peteérésem nincs is, most voltam UH-on. Fél éve próbálkozunk, azóta semmi.
Nekem is mondta, hogy majd emeli az adagot, ha kell!
2013. máj. 24. 10:49
Sziasztok! Csatlakozom hozzátok én is! Edina már ismer, vele régóta levelezek! :) (Gitta vagyok)
Én is napi fél clostit kaptam mint ahogy Edina is és ez az első clostis hónapom! Hétfőre nem várom, de nagyon nem! Edinek már sokat nyavalyogtam email-ben (nem győz bíztatni) :), hogy szerintem ez is a kudarcos hónapok közé fog tartozni, úgyhogy most megkímélem tőle!! :)
Végigolvastam mind a huszonakárhány oldalt!! Nagyon szorítok Nektek!!!!:)
Gitta
2013. máj. 24. 11:32
Kapcsolódó kérdések: