Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Sziasztok
Edi olyan jó olvasni az érzéseidet annyira szeretném már én is ezt leírni amit te de már annak is örülök,hogy képzeljétek megcsúszva de van peteérésem :)))))))))))19mm volt tegnap pár perc és tesóm beadja a tüszőrepesztő injekciót,elkezdem a duphastont és a doki szerint 36óra múlva kell együtt lennünk és meglátjuk..nem merek ma is mert félek holnapra nem lesz elegendő katona és érett.Végre ezt is elértem pedig már feladtam ebben a hónapban.Szurkolok mindenkinek :)))
JA ÉS CSAJOK FEJ FEJ MELLETT HALADUNK :d HÁTHA MOST 3AS ERŐVEL LESZÜNK BABÁSAK :D
PUSZI
ÉVI

Igen az biztos :) remélem a katonák erősödtek és hogy a petevezetőm átjárható.próbálok csak pozitívan gondolkozni :))
puszi
Évi

Livi!Köszönöm azt hiszem most már értem.Bár így elég kemény a hónap,mert állandóan figyelni,mérni,gondolkozni,hogy jó e így.Ha véletlen ebben a hónapban sem sikerülni,Én nem fogom méregetni és izgulni,hogy mennyi a hőm.Idáig jó volt,hogy azt pluszban nem figyeltem,könnyebb.És még az a rossz,hogy ezzel is álmodok és mikor csörög az óra,hogy ideje kelni,izgulok,hogy hány fokot mutat.Szóval így szerintem izgulósabb,nehezebb,de persze ennek is vannak előnyei.Nagyon szépen köszönöm,hogy mind ezt megmutattad!!!Most végig csinálom.
Évi,hajrá adjatok bele Anyait Apait :)))!Ne gondolkozzatok csak csináljátok szerelemből!!!Amúgy mizu???
Én ma vagyok a 2. napon a Duphastonnal,semmi érzés,tök jól vagyok!!!!
Edi,te ugyan úgy takarítasz,pakolászol,kertészkedsz mint eddig vagy óvatosabb vagy???A sexet tudjuk mellőzni kell,vagyis csak mértékkel!De a többit?Mármint,hogy takarítás alatt használsz e erősebb tisztítószereket, súrolószereket mondjuk Domestos, vagy nem figyelsz rá oda!!Kíváncsi vagyok!Meg tudom hogy óvatosnak kell lenni 1-2 étellel,teával, üdítővel.Te mit hogyan csinálsz?Köszike ha adsz rá választ!Remélem nem kérdeztem semmi rosszat?!
Szép napot nektek!Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!