Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/430 anonim ***** válasza:
77%
sziasztok lányok,mindig olvasom hogy mit írtok,az van hogy az Évi úgy belém rakta a kisördögöt(amit köszönök neked! :) ),hogy elkezdtem gondolkodni,hogy lehet hogy tényleg a tsh-m magas kicsit.Elmegyek vérvételre köv.hónapban,de addig is a gyógynövényboltban vettem a természetgyógyász tanácsára egy pajzskomplex nevű "gyógyszert" azt szedegetem. :) Annyira kicsi az eltérés hogy nem biztos hogy akarnék rendes gyógyszert rá.Sógornőmnek is alulműködése van...de neki 999! volt,úgyhogy élete végéig gyógyszert szed,Letroxot.Na vele beszélgettem és én ilyen kicsi eltérésre nem biztos hogy akarok.Meglátjuk mit csinál ez a gyógyszer. :) Hozzáteszem sógornőmnek van egy fia 11 éves már a kis keresztfiam,igaz az előtt szülte mielőtt ez a magas tsh-ja lett volna..mindegy most ezt is kipróbálom.Puszi lányok.Edi ird majd le hogy milyen érzéseid vannak stb.,Nóri megint együtt haladunk.Évi,mi a helyzet? Puszika! :))))
2013. máj. 6. 16:13
 142/430 anonim ***** válasza:
100%
Livi voltam :)
2013. máj. 6. 16:20
 143/430 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ma beszéltem egy természetgyógyásszal ezt ajánlotta,olvassátok el :) Livi

2013. máj. 6. 17:41
 144/430 anonim ***** válasza:
77%

Szegény Livi,ne haragudj,nem akartam bogarat ültetni a füledbe csak hogy az eüben dolgozok sok mindent hallok és persze nekem is ezzel van baj csak azt adom át amit az én orvosaim mondanak:((

Sajna és ma nagyot csalódtam:(( a meddőségibe a nő mielőtt,behelyezte a kacsát lemosta csapi víz alatt.Hát kérdem én akkor az hol maradt steril?????Szóval kiakadtam és a munkatársak is....UH-n megvárakoztattak és ráadásul nem sok jót láttak,de hogy a ciklusaim amúgy is hosszúak felhívtam a dokit hogy nem e lehet hogy nekem később lenne a peteérés és azt mondta dehogynem és menjek pénteken meg hétfőn is hátha alakul.Reménykedem,kenem szorgosan a progikrémet :)

puszi csajok

2013. máj. 6. 19:15
 145/430 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A progi krémet nekem is ajánlották de olyan ára volt hogy na, kolléganő mutatta az oldalt és 10.000Ft körül volt az ára lehet nem ugyan azt használod csak azért elgondolkodtató hogy az emberről az utolsó bőrt is le húzzák az ilyen gyógyszerárakkal mert tudják hogy mindent megtesz és bevet ilyenkor az ember! Remélem hogy használni fog és megéri, sokan dícsérik a kolléganő is aki ajánlotta meg van vele elégedve, igaz ő már változó korban van és ő nem a baba miatt használja de ezek szerint sokrétű hatása van! Évi az sztkról nekem is megvan a véleményem mert mikor odamentem hogy nem jött a baba már lassan 1 éve akkor azt mondták ott hogy próbálkozni kell, a másik sztks doki szerint meg ne igyak alkoholt úgy nézek ki mint egy alkesz :D ? majdnem ráborítottam az asztalt ismerősnek szintén ez a doki azt mondta hogy ne drogozzon - tehát sok hasznos tanáccsal el lettünk látva :D Soha életemben nem ittam nem drogoztam de sebaj..... Ha nem kapsz segítséget tovább kell lépni máshova én is így tettem és így jártam sikerrel! Livi minden rendben van jól vagyunk, csak álmos vagyok nagyon! Mielőbbi babásodást csajok!Puszi nektek!
2013. máj. 7. 06:40
 146/430 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Livi,én ma veszem be az utolsó 2szem Clostit és csütörtökön megyek a nőgyógyászhoz uh-ra!Nagyon izgulok,hogy mit mond!Most semmi tünetem nincs az ég világon!Tök jól érzem magam,nem fáj még semmim!Hmm,majd lesz valahogy!Jól teszed,hogy kipróbálod a homeopátiásat,természetgyógyászt,lehet hatásos lesz neked!Gondolkodok én is ilyenekben!!!

Évi,az én véreredményemre nem mondott olyan rosszat,csak a prolaktinra és progeszteronra,a többi gondom elfogadható!!!!Ne izgulj!!Nem tudom kérdeztem e már tőled,hogy hallottál e már a PCOS-ről?Sajnos nekem ilyenem is van,de nem olyan súlyos és ezért bár gyógyszereket nem kaptam rá.Itt a helyes étkezéssel és mozgással próbálják helyre hozni a hormont,meg persze gyógyszerrel!Keress rá a neten ott részletesen leírják!!!Próbálom én is betartani,amennyire csak tudom,de nem könnyű!

Illetve amit hallottam az az AVIVA TORNA,mely a vérkeringést segíti a nő nemi szervnél és a meddőségben is segít!Jó kis gyakorlatok vannak és utána jó a hatása,próbáljátok ki!Én szoktam,bár tudom,hogy egy ilyen órára el kellene menni és ott a kérdéseimre válaszolnak,helyesen megmutatják!Könyvéből csinálgatom!Mert mikor megjön akkor csinálom és addig amíg úgy érzem a peteérésem van,utána nem merem,nehogy bajt csináljak!Utána alig emelek,tornázok és csinálok hirtelen mozdulatokat.Nem tudom normális vagyok e ilyenkor :))))!!!???De így próbálom óvni!Bár idáig sajnos nem jött össze,de nem adjuk fel!

Edi örülök,hogy jól érzed magad várandósan:)!!

Megkérdezhetem,hogy ti hova valósiak vagytok?Én Csongrád megye,Makó (hagyma) városából!

Ma lesz az Anyák Napi műsorunk az oviba....

Szép napot nektek!Puszi,Nóri

2013. máj. 7. 09:14
 147/430 anonim ***** válasza:

Húúú nah arra a dokira én is biztos ráborítottam volna az asztalt.....ez durva...de sajna magánba biztos nem lesz pénzem örülök,ha a dokihoz eljutok magánba majd meg az endokrinológushoz.

Igen a pcoról hallottam,mert sajnos elég rendesen benne vagyok.Nagyon rosszak az eredményeim,de nem tudják miért mert a cukrom viszont elég jó.Szedem a merkformint és most megyek magán endokrinológushoz,hátha az jobban tud segíteni nekem,sok jót hallottam.Kolléganőm elkezdett hozzá járni és 4 hó múlva terhes is lett:D

Debreceni vagyok de Nyíregyen dolgozok és oda járok a dokihoz is.

puszi

2013. máj. 7. 18:45
 148/430 anonim ***** válasza:
100%
Megint lemaradt hogy Évi voltam :D heheh
2013. máj. 7. 18:45
 149/430 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok csajok! Csináltam már egy lh tesztet,hát már pozitiv :D Apa meg éjszakás,de amúgy a 10 napon vagyok,cseppet korainak tartom,de closti nélkül is megy :) Mindegy,hát látjátok nem figyelem annyira aztán megy minden magától! :) Kaposvári vagyok egyébként! Évi remélem jobb a lelkiállapotod a tegnapiak után? Nóri nem tettél még fel képet magadról,várom :) Edi tök jó hogy nincs hányingered :) Puszika nektek! Livi
2013. máj. 7. 19:05
 150/430 anonim ***** válasza:
100%
Éviiii most olvasom hol laksz,én pedig Vásárosnaményban születtem,szabolcsi lány vagyok! :))) Livi
2013. máj. 7. 19:07
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!