Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Szegény Livi,ne haragudj,nem akartam bogarat ültetni a füledbe csak hogy az eüben dolgozok sok mindent hallok és persze nekem is ezzel van baj csak azt adom át amit az én orvosaim mondanak:((
Sajna és ma nagyot csalódtam:(( a meddőségibe a nő mielőtt,behelyezte a kacsát lemosta csapi víz alatt.Hát kérdem én akkor az hol maradt steril?????Szóval kiakadtam és a munkatársak is....UH-n megvárakoztattak és ráadásul nem sok jót láttak,de hogy a ciklusaim amúgy is hosszúak felhívtam a dokit hogy nem e lehet hogy nekem később lenne a peteérés és azt mondta dehogynem és menjek pénteken meg hétfőn is hátha alakul.Reménykedem,kenem szorgosan a progikrémet :)
puszi csajok

Sziasztok!
Livi,én ma veszem be az utolsó 2szem Clostit és csütörtökön megyek a nőgyógyászhoz uh-ra!Nagyon izgulok,hogy mit mond!Most semmi tünetem nincs az ég világon!Tök jól érzem magam,nem fáj még semmim!Hmm,majd lesz valahogy!Jól teszed,hogy kipróbálod a homeopátiásat,természetgyógyászt,lehet hatásos lesz neked!Gondolkodok én is ilyenekben!!!
Évi,az én véreredményemre nem mondott olyan rosszat,csak a prolaktinra és progeszteronra,a többi gondom elfogadható!!!!Ne izgulj!!Nem tudom kérdeztem e már tőled,hogy hallottál e már a PCOS-ről?Sajnos nekem ilyenem is van,de nem olyan súlyos és ezért bár gyógyszereket nem kaptam rá.Itt a helyes étkezéssel és mozgással próbálják helyre hozni a hormont,meg persze gyógyszerrel!Keress rá a neten ott részletesen leírják!!!Próbálom én is betartani,amennyire csak tudom,de nem könnyű!
Illetve amit hallottam az az AVIVA TORNA,mely a vérkeringést segíti a nő nemi szervnél és a meddőségben is segít!Jó kis gyakorlatok vannak és utána jó a hatása,próbáljátok ki!Én szoktam,bár tudom,hogy egy ilyen órára el kellene menni és ott a kérdéseimre válaszolnak,helyesen megmutatják!Könyvéből csinálgatom!Mert mikor megjön akkor csinálom és addig amíg úgy érzem a peteérésem van,utána nem merem,nehogy bajt csináljak!Utána alig emelek,tornázok és csinálok hirtelen mozdulatokat.Nem tudom normális vagyok e ilyenkor :))))!!!???De így próbálom óvni!Bár idáig sajnos nem jött össze,de nem adjuk fel!
Edi örülök,hogy jól érzed magad várandósan:)!!
Megkérdezhetem,hogy ti hova valósiak vagytok?Én Csongrád megye,Makó (hagyma) városából!
Ma lesz az Anyák Napi műsorunk az oviba....
Szép napot nektek!Puszi,Nóri

Húúú nah arra a dokira én is biztos ráborítottam volna az asztalt.....ez durva...de sajna magánba biztos nem lesz pénzem örülök,ha a dokihoz eljutok magánba majd meg az endokrinológushoz.
Igen a pcoról hallottam,mert sajnos elég rendesen benne vagyok.Nagyon rosszak az eredményeim,de nem tudják miért mert a cukrom viszont elég jó.Szedem a merkformint és most megyek magán endokrinológushoz,hátha az jobban tud segíteni nekem,sok jót hallottam.Kolléganőm elkezdett hozzá járni és 4 hó múlva terhes is lett:D
Debreceni vagyok de Nyíregyen dolgozok és oda járok a dokihoz is.
puszi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!