Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Köszönöm szépen:) Ma már kicsit jobban vagyok,de nincs olyan óra,hogy ne jusson ez eszembe,de megpróbálom elterelni és jó irányba fordítani :)
Vigyázz magatokra :)
puszi

Évi!Nagyon sok erőt kívánok neked és azt,hogy ne add fel!A lombik baby első alkalommal nem ingyenes???Csak kérdezem,de mintha így hallottam volna valahol!Lehet te jobban tudod!
Edi!Már rizs szem nagyságú a picur,húú az tök jó már nagyon növöget csak így tovább :). Mesélj,hogy élet meg a várandóságot?
Livi!Tapasztalatom a Duphaston után az,hogy az első 2napon nagyon álmos voltam és fájdogált,szúr a hasam,de az is csak délután este fele,szédülés is kicsit volt.Nem tudom hogy a gyógyszer mellékhatása e?!Ma van a 3.napom mára már jobban érzem magam,a tünetek is gyengébbek!Én ezt vettem észre!Te elkezdted már,mit érzel???
Nagyon szorítok magunknak!Várom a fejleményt!Halljátok ezt az időszakot NAGY ERŐVEL ÉS OPTIMIZMUSSAL lehet végig csinálni,mindenkinek ezt kívánom!
Puszi,Nóri

Igen Nóri azt mondják az első 3 beültetést támogatják csak azt nem teszik hozzá sajnos,hogy a gyógyszereket és az injekciókat nem:(((csak pontosan a beültetést...de honnan vegyek elő fél milliót????úgymond semmink sincs:(((de nem adom fel...valahogy úgyis összejön :))))
Puszi csajok

ez meg a múlt havi,sztem alacsony volt a hő,nem ment fel eléggé,azért nem maradt meg a baba.

Edi!Muszáj pozitívan hozzá állni ehhez is és az élethez,így haladhatunk csak előre!
Évi!Ahan,most már értem hogyan is működik a Lombik!Reméljük egyikünknek sem kell ezen átesni,mert sikerülni fog!De ha mégis....Lehet fel kellene keresned egy új orvost?!Hiszen több szem többet lát!Mert hosszú ideje nem sikerül nektek,lehet ajánl egy másik terápiát!Majd látod?
Livi!Nem tudtam megnézni a diagramod,nem sikerül megnyitni,de én nem vezetek ilyet!Mi elég sűrűn szoktunk összebújni :),mindig is így volt és úgy gondolom hőmérőzés esetleg ovu tesz ide vagy oda a rendszeres nemi életnél nincs semmi jobb ami segít ebben!Remélem,hogy a gyógyszer segít!!És,hogy a Pici baba jó helyre tapad és ott is marad.Nem fog kelleni semmilyen műtét!Gyógyszernél érzel mellékhatást???Én már így a 6.napon jól viselem!
Képzeljétek van egy ismerősöm aki nagyon Spirituális beállítottságú és a gyűrűm segítségével,amit felakasztott egy cérnára megnézte a kézfejemnél,hogy milyen nemű és hány gyerkőcünk lesz!Halljátok,durva volt!Nem mozgatta a gyűrűt,figyeltem és miért is lett volna neki jó,hiszen nem akar rosszat!Elsőnél leányzót mutatott,de a gyűrűm lassan de biztosan mozgott és azt mondta,hogy lassan de ide ér hamarosan hozzánk :)!Utána kétszer oda tette,de SEMMI, a gyűrűm meg sem mozdult,csak állt magában.Erre mondta na jó még egyszer oda teszi a kezemhez,de többet már nem és akkor erősen elkezdett kilengeni ekkor mondta,hogy egy erős kisfiú várható az első után sok évvel később. Most mondjátok meg...ezeket hallva is az embernek erősebb lesz a hite és hisz benne!Én hiszek és remélem nem néztek hülyének,de szerettem volna megosztani veletek!Látjátok a körülöttünk levő Erők is segíteni akarnak nekünk,csak higgyünk és nyugodjunk meg!Szép vasárnapot!Nóri

Szia Nóri
Pont most váltottam dokit,mert Debrecenbe nem kezdett velem semmit a 2 év alatt egy doki.
Nekem is csinálták ezt a gyűrűs dolgot és egy fiú egy lányt jósoltak többször is és 3jósnő is:)))))))
Nekem is van egy törénetem:Gyerekápoló vagyok,ma nappal dolgoztam és az egyik anyuka meghallotta mikor mondtam,hogy nem jön össze a baba.Most az a nő 28 hetes cuki kismama:) elmesélte,hogy volt 2 beültetése,ami nem maradt meg,majd amikor türelmi időn voltak és már mentek volna újra,mondta a dokinak baj van,mert nem akar megjönni:az a baj egy 9mm-es kisfiú volt :) spontán magától sikerült,jah és még a lényeg,hogy elmondta osztott és 2szalagos méhe van így sok doki mondta nem lesz terhes.Ezzel a kisbabával pedig ahogy a szoptatást befejezte következő hónapba terhes is lett :))
Van remény:))
Pusz
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!