Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?
81/430 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Nincsen tünetem, csak annyi hogy nagyon nagyon puffadok estére óriási lesz a hasam és feszül, reggel még semmi nem látszik, de mindenki kérdi hogy híztál? Mondom igen feljött egy pár kiló de amúgy nem! Csak ez is egy tünet hogy fújodok! De nem érdekel csak legyen minden rendben! Tegnap töltöttem a 6. hetet még nagyon picurka; szerintem ha lesz tünet akkor az még csak most indul be igazán ettől a héttől! Izgulok ma megyek ultrahangra és elvileg már lesz szívhang és láthatom ahogy lüktet a kis szíve! :) Folyamatosan szedem az utrogestant hogy a baba megtapadjon, velünk maradjon és fejlődjön és véletlenül se menjen el! Na ettől leszakad a cicim :) Biztos hogy a baba is dolgozik odabent de ez az utro tartja rendesen a progeszteron szintet és nekem éjjel nappal fáj a cicim de rá se rántok a babáért mindenet!!! Szurkolok csajok, remélem hamarosan jó hírrel szolgáltok és jön mindenkinél a babóca! Puszi nektek!
De jó olvasni,hogy van akinek sikerül,nem baj az a cici fájdalom bár csak nekem is lenne már.Puszi
2013. ápr. 15. 12:04
83/430 A kérdező kommentje:
Én sem bánom, csak a picinek ne legyen baja hiszen olyan sokat vártunk rá! Tényleg mentünk mindenhova ahová mondták és csináltuk! Remélem probléma mentes terhességem és szülésem lesz meg egészséges lesz a picikém! Megőrülnék ha valami baja lenne az tuti! Már most aggódom és parázom érte, de erre mondták azt hogy már itt elkezdődik az anyaság :) Minden héten van valamiért izgulni való hogy rendben menjen a dolog! Egyik héten azt várom hogy megtudjam hogy jó helyen legyen , másik háten azt várom hogy lássam verni a szívét következő héten nem tudom mi miatt leszek izgalomban :D Puszi mindenkinek!!!!
Nem lesz a picinek semmi baja hidd el:) szépen fejlődik és neked is könnyű szülésed lesz :))))
2013. ápr. 15. 17:58
Évi!Van bizony remény,látod te is!Ebben fontos hinnünk!!Lehet jó,hogy váltasz dokit,hiszen ha 2évig nem tudott segíteni.Meséld majd,hogy az új doki bácsi mit mondott?!Bár lehet,hogy ő újra elküld vérvételre,vizsgálatokra,de ha ez az ára,igaz?!Látom te is egész nap gyerekek közelében vagy,úgy mint Én.Így aztán mindig az eszünkben van,hogy hamarosan nekünk is lesz :) ! :) :) :)
Edi!Örülök,hogy jól vagy és NYUGODJ meg,hiszen az idegesség nem tesz jót a Babának.Most már jó helyen van és még pár hónapig ott is marad,hogy szépen fejlődjön.
Jaj,de szuper lenne ha már mindannyiunk itt tartana és ezeket beszélnénk meg!Hamarosan így lesz!
Livi!Merre vagy?Hogy vagy?Remélem minden rendben!Tapasztalatok?
Nóri :)
2013. ápr. 15. 18:21
Itt vagyok Nóri! :) Húzós napon volt pihentem egy kicsit délután.4 napja szedem semmi érzés nincs,nem fáj sehol,jól érzem magam.Múlt hónapban végig fájdogált alul,ami annak tudatában hogy most nem érzek semmit,az nem volt normális!Jövő hónapban már babakérdésekben cserélünk tapasztalatokat úgy döntöttem! :))))Edi nagyon örülök hogy jól vagy,úgy várom hogy mit mond a doki,meg hogy miket érzel!Kis kíváncsi természetű vagyok! :)))Évi pozitív gondolatokkal könnyebb élni és várni a babátokat! :))) Puszi nektek!Mostmár csak néhány nap és megtudjuk a mai hónap eredményét!Livi
2013. ápr. 15. 18:43
Nóri te mit dolgozol,te is ápoló vagy vagy óvónő???Igen azt tudom a pozitív gondolatok jobbak,néztem youtuben a titok videót és benne van a vonzás törvénye,kipróbáltam de mindig elfelejtek arra a papírra nézni amire írtam mit szeretnék.
Bár csak már én is veletek együtt izgulhatnék a hnapok után,hogy na most milyen de még mindig nem jött meg:(( lassan 2 hónapja és elkeserítő:(((((((((((((
Puszi
Évi
2013. ápr. 15. 20:46
88/430 A kérdező kommentje:
TÉnyleg jó olvasni titeket lányok, hiszem azt hogy tényleg hamarosan sikerülni fog Nektek!!!!!! Tényleg én nem adtam esélyt az előző hónapra olyan nyugodt voltam hogy ugye nem voltunk együtt peteérés napján meg utána nap sem hogy úgy vétem hogy erről a hónapról is lecsúsztunk, de nem érdekelt gondoltam szedem tovább a gyógyszert, és úgy látszik a párom kis katonái készenlétben várták az én petesejtemre :) és megtörtént a dolog, akkor amikor a legjobban nem gondoltam rá hogy sikerülhetett :)!! Azt hittem hogy nekem olyan spermaölő méhem van ÉN HÜLYE annyit olvastam interneten amit tudok így utólag hogy nem szabad mert bezakkansz, hogy már kitaláltam azt is hogy biztos a nyálkahártya megöli a spermákat, már mindenre gondoltam a végén hát mondom csak van valami oka hogy nem jött eddig a baba!Azóta már tudom hogy teljesen normális az orvos tegnap azt mondta másfél év is normális 2 év sikertelenség után lehet gond, de mikor benne van az ember olyan lassan telik ezt ugye csak mi tudjuk igazán akik várunk rá, én már csak múlt időben mondom :)! Azóta meg már mennyi minden történt tegnap látta az orvos ahogy ver a szíve és 12mm nőtt 1 hét alatt ,most már 20mm petezsákom benne az 5 mm embriómmal !!! Mert őt már úgy hívják :)!! Tegnap modtam is anyunak mondom anyu ő már nem hólyagcsíra hanem embrió hát olyan jót nevettünk :D erre azt mondja anyu hogy a hülye szomszéd az még most is hólyagcsíra :D nem fejlődött tovább, hát tényleg jókat nevettünk ezen! Lányok írjatok ha van időtök! Szurkolok nagyon nektek és gondolok rátok sokat! Remélem csak jó híreket írtok és mindenkinek sikerül babásodni!!!! :) Puszi nektek!
Edi! Ezen most nevettem... :DD Mindenhol vannak nem normális szomszédok úgy látszik! Tök jó hogy mekkorát nőt a babácskád! :)))Én jól vagyok helyzet változatlan,ez a hónap könnyű,nem fáj sehol,még 10 nap és kiderül hogy mi a helyzet!Nóri most meg te tüntél el :))) Várom a helyzetjelentést mindenkitől.Puszi Livi Ja a másik kérdésnél amit a múltkor belinkeltem nektek,már töltöttünk fel fotót magunkról :) Ti mit szólnátok ehhez? Hogy személyesebb legyen a beszélgetés?
2013. ápr. 16. 16:56
Itt vagyok RAGYOGOK!!!!!
MOST NEKEM KELLETT EGY KIS SZUSSZANÁS,HISZEN ITT A TAVASZ ÉS AZ OVIBA A GYEREKEK TELJESEN ZSONGANAK,VELÜK EGYÜTT ÉN IS így hamar elfáradtam :) !!!!Évi én óvónéni vagyok és ráadásul a legkisebbek óvónénije!!Nem könnyű 25gyerekkel!
Én már csak 1 gyermekkel szeretnék foglalkozni aki a sajátunk :)!!!!
Livi mi nagyon közel vagyunk egymáshoz,mármint időben!Annyira várom már az eredményeket!Csak nyugodtan!
Évi nagyon szurkolok az új orvoshoz,remélem ő tényleg tud segíteni!
Edi!Nagyon jó olvasni az örömöd és köszönjük,hogy bátorítasz!
Puszi nektek!Nóri
2013. ápr. 16. 19:58
Kapcsolódó kérdések: