Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?
Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi2013. márc. 26. 14:44
11/430 A kérdező kommentje:
tehát volt tüszőérésed szép nagy csak nem repedt meg? nekem is biztos volt lehet hogy 3 is megrepedt annyira feszített :)
2013. márc. 27. 12:52
12/430 anonim 

válasza:

Sziasztok lányok!5-ös vagyok.Igen felerősit minden tünetet nagyon.Most a pozi teszt után is majd leszakad a derekam!De a babáért mindent! :)))
13/430 anonim 

válasza:

Bár csak már a baba lenne az ügybe nekem is de most csak a fejem fáj nagyon :(((holnapra várom vagyis nem várom a mikulást...
14/430 A kérdező kommentje:
Nekem már elmúlt a cicifájás , nagyon félek hogy ez csak rosszat jelenthet...... érzem még egy kicsit de nem úgy nem olyan erősen ahogy az eddigi napokon! Amúgy tényleg most nincs panaszom! Nem tudom hogy hány napos ciklussal kell számolnom closti mellett? Régen 25 napos volt akkor ma van a nemvárt napja és nem is jött meg, de orvos mondta hogy rendesen 28napra kellene jönni azaz 31-re nem várom most? Majd kiderül! Szurkolok lányok magunknak!!! írjatok ha van időtök!
2013. márc. 28. 06:22
15/430 anonim 

válasza:

Nekem a múlt hónapba 23.-án volt meg,azóta nem akar megjönni...ma voltam dokinál és ha így marad járok a meddőségire és kivizsgálnak,de nekem az inzulinommal van a nagy baj:(((
16/430 A kérdező kommentje:
Hú akkor mindenképpen lépni kell valamerre hogy minél előbb sikerülhessen a baba nektek is!!!!
2013. márc. 29. 06:21
17/430 anonim 

válasza:

5-ös vagyok,két pozi teszt után ma negatív,leesett hő és meg is jött! :( De nem elkeserítésként írom,még mindig azt mondom hogy szuper gyógyszer a closty(ő a dolgát megtette),csak úgy néz ki nekem még rá kell segíteni arra hogy a baba meg is maradjon!Most össze kell szednem magam,mert van egy adagom még és pozitívan kell hozzáállnom!Nektek is sok kitartást kívánok!És mielőbbi babásodást! :)
18/430 A kérdező kommentje:
Hát ennek nem örülök, hogy nem maradt meg..... :( DE most el kell menned orvoshoz és mondanod kell neki sürgősen és kapsz progeszteront hogy a megtapadt baba ott is maradjon! Egy kis prog.pótlás kell neked és maradni fog a baba a következő hónapban!!!!! EZ TUTI!!! Jó olvasni hogy a nagy baj ellenére nem törtél tejesen le és bízol, és így már tudod hogy van esély!! Én még sosem teszteltem pozitívat , nem tudom mit fog kihozni a cloti belőlem.... majd elválik! Kitartást neked és hidd el hamarosan jönni fog és maradni is!!!!! Millió puszi!
2013. márc. 29. 08:04
19/430 anonim 

válasza:

Köszönöm,nagyon aranyos vagy...igaz most egyfolytában sírok,de máshogy nem lehet tovább menni csak pozitívan! :) Egyébként Livi vagyok! :)
20/430 A kérdező kommentje:
Kedves Livi tudom hogy nagyon sokat vártál a picire és igazán megérdemelted volna már de a legfontosabb az hogy tudod hogy sikerülhet mert ugye sikerült!!! És most tényleg nincs más csak az orvos azonnal hogy gyógyszert írjon fel és megmaradhasson a pici a következő hónapban! MERT megfog maradni nincs más választása :)!!!!!!! Nagyon sok kitartást neked tényleg sajnálom!
2013. márc. 29. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!