Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok! Nekünk jó zűrös heteink voltak, elköltözünk hamarosan, de amíg nem mehetünk át a másik házba, addig hazamegyünk és kivizsgáltatom magam. Már beszéltem az otthoni dokimmal, elkezdjük a vérvételekkel és remélem kiderül hogy ha valami probléma van.
Jövő hét második felére nem várom, remélem most már végre nem is jön meg :)
Szonja, mikor lesz legközelebb uh? Vannak mindenféle gyakorlatok amivel át lehet fordítani a babát állítólag, nekem volt egy barátnőm akinek szintén faros babája volt, ugyan neki nem sikerült átfordítani, de lehet hogy hasznos.
Mimi, hol tartasz a ciklusodban?
Nettus, megvolt az inszem? Olyan sokat drukkoltál értünk, nekünk, jó lenne ha mi is szoríthatnánk Neked!
Lia
sziasztok!
hát szeptember 10-11-én meg volt az első inszem! ma teszteltem 12,5 -es tesztel de totál negatív lett! ma vagyok 13-14 napon ,dpo-n!
Nettus!!
Amíg nem jön meg, addig van remény, nagyon nagyon drukkolok! Lehet hogy csak korai volt, várj pár napot és tesztelj újra. Nézték uh-n hogy mikor volt ovud? Lehet hogy csak a második napon, azért nem mutat még semmit, de ettől még sikerülhetett!
Megy a drukk ezerrel!!!
Lia
Szoritok mindenkinek,hogy sikerüljön. :)
Nem tudom,hogy mikor lesz legközelebb ultrahang, de talán a 36. héten. Nálunk kicsit másképp csinálják. Volt legelőször mikor megtudtam,hogy terhes vagyok, aztán a 12, héten, a 20-on és a 30. héten. A kiskönyvecskémben a 36. hetet látom,hogy akkor kell csinálni. Hát addig még van 5,5 hét. Remélem valamikor megfordul manócskánk :)
Szonja
Sziasztok Csajok! Velem semmi változás, még várnom kell egy hetet, aztán ha megint megjön, akkor kezdődnek a vérvételek. :(
Nettus, hogy vagy? Teszteltél azóta? Nagyon nagyon izgulok érted és drukkolok ezerrel!
Lia
szia Lia!
hát 13 napon teszteltem azóta meg nem! de se vérvételt se uh-t nem csinált a dokim! ő elkönyvelte,hogy nem sikerült! biztos tudja miért mondta ezt! megkaptam a következő gyógyszereket és most várnom kell ,hogy megjöjjön! ha nem akkor kell hívnom! kb 1-2 napon belül megjön! de ezt csak elméletileg! nem tudom mire számítsak! de ez már nem lesz pozitív sajnos!
Nettus!
Én ezt nem értem! Mire alapozta, hogy nem sikerült? Arra a 13-dik dpo-s tesztre? De hisz az bőven lehet negatív a 13dik napon! Én most hogy otthon voltam 1 hónapja, megkerestem azt a tesztet, amit a kisfiammal teszteltem. 1 héttel a mensi kimaradás után teszteltem és elég halovány, jól látható, de közel sem ugyan olyan erős mint a kontroll vonal. Szerintem nekem akkor 13 dpo-n tuti full negatív lett volna! Ne add még fel!!! Én nagyon drukkolok Neked!
Lia
szia Lia!
tegnap késő délután elkezdtem barnázni vagy valami hasonló volt! ma még a hőmet se mértem mert teljesen úgy voltam vele ,hogy meg fog jönni! azóta meg semmi! a wc papíron van valami (bocs,hogy így írom de nem tudom máshogy fogalmazni) de a tisztaságin semmi! én soha nem barnázok előtte esetleg egy-két óráig aztán megjön! nem értem az egészet! gondolom ez a sok hormon gyógyszer teljesen bekavar vagy nem tudom!! se görcsölés semmi jele annak,hogy meg akar jönni! még várok pár napot ha nem jön meg tesztelek meg hívom a dokit! ez nem mehet napokig! nekem ez a helyzet teljesen furcsa és ismeretlen! mi történik??
Nettus!!
Nettus ez a barnázás nekem gyanús :) de jó értelemben. Ilyenem nekem is volt, eleinte az alsóneműn is látszott,de aztán 2 napig csak a wc papiron. Rá 4 napra pozitivat teszteltem :) Nagyon szoritok :)
Szonja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!