Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯
 721/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekünk jó zűrös heteink voltak, elköltözünk hamarosan, de amíg nem mehetünk át a másik házba, addig hazamegyünk és kivizsgáltatom magam. Már beszéltem az otthoni dokimmal, elkezdjük a vérvételekkel és remélem kiderül hogy ha valami probléma van.

Jövő hét második felére nem várom, remélem most már végre nem is jön meg :)

Szonja, mikor lesz legközelebb uh? Vannak mindenféle gyakorlatok amivel át lehet fordítani a babát állítólag, nekem volt egy barátnőm akinek szintén faros babája volt, ugyan neki nem sikerült átfordítani, de lehet hogy hasznos.

Mimi, hol tartasz a ciklusodban?

Nettus, megvolt az inszem? Olyan sokat drukkoltál értünk, nekünk, jó lenne ha mi is szoríthatnánk Neked!

Lia

2013. szept. 24. 12:10
 722/781 anonim ***** válasza:

sziasztok!

hát szeptember 10-11-én meg volt az első inszem! ma teszteltem 12,5 -es tesztel de totál negatív lett! ma vagyok 13-14 napon ,dpo-n!

Nettus!!

2013. szept. 24. 12:18
 723/781 anonim ***** válasza:

Amíg nem jön meg, addig van remény, nagyon nagyon drukkolok! Lehet hogy csak korai volt, várj pár napot és tesztelj újra. Nézték uh-n hogy mikor volt ovud? Lehet hogy csak a második napon, azért nem mutat még semmit, de ettől még sikerülhetett!

Megy a drukk ezerrel!!!

Lia

2013. szept. 24. 13:24
 724/781 anonim ***** válasza:
hát köszi a drukkot! ma vagyok inszem után 13 -14 nappal! a tüsző szerda reggel repedt meg legalább is akkor éreztem a fájást!a kúptól elméletileg nem szabadna megjönnie! még 2 napra való van! vagyis 3 napig elég a mai napot is számítjuk!esetleg még vérből lehetne pozitív!
2013. szept. 24. 14:36
 725/781 anonim ***** válasza:

Szoritok mindenkinek,hogy sikerüljön. :)

Nem tudom,hogy mikor lesz legközelebb ultrahang, de talán a 36. héten. Nálunk kicsit másképp csinálják. Volt legelőször mikor megtudtam,hogy terhes vagyok, aztán a 12, héten, a 20-on és a 30. héten. A kiskönyvecskémben a 36. hetet látom,hogy akkor kell csinálni. Hát addig még van 5,5 hét. Remélem valamikor megfordul manócskánk :)

Szonja

2013. szept. 24. 18:04
 726/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok! Velem semmi változás, még várnom kell egy hetet, aztán ha megint megjön, akkor kezdődnek a vérvételek. :(

Nettus, hogy vagy? Teszteltél azóta? Nagyon nagyon izgulok érted és drukkolok ezerrel!

Lia

2013. szept. 26. 11:15
 727/781 anonim ***** válasza:

szia Lia!

hát 13 napon teszteltem azóta meg nem! de se vérvételt se uh-t nem csinált a dokim! ő elkönyvelte,hogy nem sikerült! biztos tudja miért mondta ezt! megkaptam a következő gyógyszereket és most várnom kell ,hogy megjöjjön! ha nem akkor kell hívnom! kb 1-2 napon belül megjön! de ezt csak elméletileg! nem tudom mire számítsak! de ez már nem lesz pozitív sajnos!

Nettus!

2013. szept. 26. 11:41
 728/781 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem! Mire alapozta, hogy nem sikerült? Arra a 13-dik dpo-s tesztre? De hisz az bőven lehet negatív a 13dik napon! Én most hogy otthon voltam 1 hónapja, megkerestem azt a tesztet, amit a kisfiammal teszteltem. 1 héttel a mensi kimaradás után teszteltem és elég halovány, jól látható, de közel sem ugyan olyan erős mint a kontroll vonal. Szerintem nekem akkor 13 dpo-n tuti full negatív lett volna! Ne add még fel!!! Én nagyon drukkolok Neked!

Lia

2013. szept. 26. 16:17
 729/781 anonim ***** válasza:

szia Lia!

tegnap késő délután elkezdtem barnázni vagy valami hasonló volt! ma még a hőmet se mértem mert teljesen úgy voltam vele ,hogy meg fog jönni! azóta meg semmi! a wc papíron van valami (bocs,hogy így írom de nem tudom máshogy fogalmazni) de a tisztaságin semmi! én soha nem barnázok előtte esetleg egy-két óráig aztán megjön! nem értem az egészet! gondolom ez a sok hormon gyógyszer teljesen bekavar vagy nem tudom!! se görcsölés semmi jele annak,hogy meg akar jönni! még várok pár napot ha nem jön meg tesztelek meg hívom a dokit! ez nem mehet napokig! nekem ez a helyzet teljesen furcsa és ismeretlen! mi történik??

Nettus!!

2013. szept. 27. 10:20
 730/781 anonim ***** válasza:

Nettus ez a barnázás nekem gyanús :) de jó értelemben. Ilyenem nekem is volt, eleinte az alsóneműn is látszott,de aztán 2 napig csak a wc papiron. Rá 4 napra pozitivat teszteltem :) Nagyon szoritok :)

Szonja

2013. szept. 27. 12:24
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!