Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
 731/781 anonim ***** válasza:

köszi Szonja! de én nem merek reménykedni annyira félek a csalódástól ezért se élem bele magam!! szerintem ez mind a gyógyszer hatása! úgy vagyok vele jöjjön aminek jönnie kell! már túl rég vagyok ebbe az egészbe !

Nettus!

2013. szept. 27. 12:34
 732/781 anonim ***** válasza:

Nettus, sok mindennek utánaolvastam a véreredményem kapcsán és szerintem azok a hormonok amiket kapsz, pl a progi pont arra jók, hogy ne barnázz. Furcsa, hogy eddig nem barnáztál, most meg igen! Egy hős vagy, hogy eddig nem teszteltél, csak a 13 dpo-n. Én tuti nem bírtam volna ki! :) Szerintem mérj holnap egy hőt és ha még mindig nem jön meg, akkor lőjj el egy tesztet, legalább nem lenne ott ez a bizonytalánság. Nem is tudom leírni, mennyire de mennyire drukkolok Neked!

Lia

2013. szept. 27. 15:41
 733/781 anonim ***** válasza:

köszi Lia!

most hagytam abba a progi gyógyszert !de tegnap még volt kúpom és mégis elkezdődőt és talán nem is nagyon változott a helyzet! talán egy nagyon kicsivel több van de még mindig barna! szerintem meg fog jönni idővel! holnap tesztelek ha nem fog megjönni!szerintem azért kezdtem el barnázni,hogy nem szedem bár érdekes számomra,hogy még szedés közbe kezdődőt!na majd holnap többet fogok tudni! azért nem teszteltem többször mert én is meg a doki is úgy volt vele ,hogy nincs baba! de szerintem nincs baba! ahhoz már rég barnázok! kb 1 napja ! köszönöm a drukkot! sok mindenki menszi előjelének veszi a barnázást ezért nem bízok a babába! meg nem pár csepp hanem folyamatosan van! érted?? csak ha meg kell jönnie jönne már meg! mert ez idegesítő meg nem tudom elkezdeni a closy-t!

Nettus!!

2013. szept. 27. 16:46
 734/781 anonim ***** válasza:

Én nagyon barnáztam a terhességem elején, folyamatosan, hosszú hosszú hetekig, még progi pótlás mellett is. Akkor szűnt meg mikor már napi 6 Utrónál tartottam, szóval bármi lehet. Bár én mensi előtt is napokig barnázok. De gondolom az én esetem elég ritka. Azért tőlem továbbra is megy a drukk és ha most nem sikerül, akkor majd a következő hónapban! Elkezdődött egy folyamat, biztos hogy hamarosan sikerülni fog pozit tesztelni!

Lia

2013. szept. 27. 17:12
 735/781 anonim ***** válasza:

4 napig barnáztam, hol erősebben, hol gyengébben. Holnap csinálj egy tesztet, akkor szerintem már valósabb eredményt fog mutatni mint a 13. dpo napon. Nagyon megy a drukk, hogy pozitiv legyen. Annyir arád fér már a jó :)

Szonja

2013. szept. 27. 18:27
 736/781 anonim ***** válasza:

Lia ,Szonja! nagyon szépen köszönöm!! olyan jó ,hogy itt vagytok és drukkoltok!holnap tesztelek! 25-ös tesztem van!majd meglátjuk mit is mutat! most már én is kíváncsi vagyok!! most már elbizonytalanítottatok!már nem vagyok biztos ,hogy nem sikerült!

Nettus!

2013. szept. 27. 18:33
 737/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem. Én igazából feladtam, elegem van ebből az egészből. A férjem lelkesebb, ő kedden megy mintát adni, de igazából úgyis tudjuk hogy velem van a baj nem vele, szóval szerintem felesleges. Azért megnyugtatásnak jó lesz neki. Nem mérem a hőmet már, meg nem is ovutesztelek, csak dolgozom meg nyelvet tanulok. Sajna ez a depi még a házaséletünkre is hatással volt, kevesebbet voltunk együtt az elmúlt hetekben, veszekedtünk is ezeken a dolgokon. Szóval ezért nem nagyon írok, nincs mit.

Lia, Nettus szurkolok nektek! Szonja, meg fog az a baba fordulni, még van ideje!

Mimi

2013. szept. 28. 11:44
 738/781 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

hát én is most sokalltam be!totál elegem van!! torkig vagyok az egésszel! ma nem tudtam tesztelni mert rohantam a wc-re!még a hőmet se tudtam normálisan megmérni 5 perc helyett csak 3 percig mértem de még így is magas 37,1 lett!DE állítólag meg fog jönni csak idő kell neki! mindenki az mondja aki használta ezt a kúpot! hát ez szép! holnap megpróbálok tesztelni bár nem hiszem ,hogy van értelme! még mindig ilyen barna valami nyák féle jön! ez még mindig nem a rendes vérzés! jöjjön már meg! ha nem jön meg hétfőig hívom a dokit! mert hétfőn már 4 nap lesz! ez meg nem normális! én soha nem barnázok csak ha elmúlik múlóba van! idegesítő a helyzetem! az meg felelőtlenségnek tartom amit a dokim csinált ,hogy nem csinált legalább egy nyomorék vérvételt! ő elkönyvelte,hogy nem vagyok terhes! ezért is van elegem!

Nettus!

2013. szept. 28. 11:56
 739/781 anonim ***** válasza:

Nettus még ne add fel.A remény hal meg utóljára. Én sem biztam benne, hog yösszejött és lám, 7 hét múlva kibújik a kis focistánk. Nagyon várjuk az eredményt. Szurkolunk.

Szonja

2013. szept. 28. 19:19
 740/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Mimi, pontosan tudom mit érzel, ugyan ez van velem. :( Bár talán kicsit kiránt a gödörből ez a költözés, ma már elkezdtünk pakolászni, meg hogy megyünk haza és talán kiderül valami, ami hátráltatja a teherbeesést. De NE add fel, sikerülni fog, sikerülnie kell!!!

Nekem ma nagyon durván fáj a hasam alul, fogalmam sincs mi ez, de megijeszt. Reggel együtt voltunk a férjemmel és olyan éles fájdalmam lett, hogy gyógyszert kellett bevennem, mintha görcsölt volna a méhem, ez most már csak tompa fájdalom, de még mindig érzem. :( Én kb. 1 hét múlvára nem várom! Szerdán meg repülök haza!!! :D

Szonja, mikorra vagy pontosan kiírva? Tehetnél fel a pocidról képet, rég láttuk már!

Nettus, szerintem is felelőtlenség volt az orvos részéről egy 13 dpo-s negatív tesztről elkönyvelni, hogy nem sikerült, mert hogy ha meg mégis és abbahagytad az utrót, az probléma is lehet! Én még mindig drukkolok!!!

Lia

2013. szept. 28. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!