Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok lányok!
Szonja, szép a pocid :) Köszi a képeket! Bocs hogy csak most reagáltam de szerencsére nem nagyon volt idő géphez ülni, mozgalmasan telt az elmúlt pár nap.
Még nincs pozi ovutesztem, de rajta vagyok, eddig nem erősödött, de ma eg leheletnyivel erősebb lett, majdnem ugyanolyan min a kontrol, egy másikkal meg uganolyan erős... sztem talán holnap vagy holnapután akkor. Úgyhogy ráfekszünk a témára. A férjem is segített elemezgetni a teszteket, már nagyon izgul ő is :)
Virág! Erre én most nem tudok neked semmi tanácsot írni. Baj? Vagy szeretnéd?
Egyébként a görbém most így néz ki:
Elég érdekes, mert nekem az alaphőm azért lejjebb szokott lenni.
Lia, utólag is boldog házassági évfordulót! És sajnálom, hogy megjött :(
Sziasztok!
Hát én most nagyon el vagyok szontyolodva. 8. napja csinálom az ovutesztet, kicsit erősödött is, napok óta vártam a pozitív tesztet, erre ma megint elkezdett halványodni. Már majdnem pozitív volt a tegnapi meg tegnapelőtti, de hát mégsem.
Úgy tűnik nincs peteérésem. Így ebből nem lesz baba. Pedig annyira vágyunk rá! Annyi mindent megteszünk, nem iszunk, nem eszünk semmi szénidrátot, cukrot, 100%osan betartjuk mindketten a paleolit diétát, én fogytam 16 kg-ot. Szedem a Meforalt, amitől konstans hányingerem van, a hormonjaim már jók, tényleg, annyi mindenről mondunk le, már kezdem azt hinni hogy meg sem éri, hiszen semmi eredmény. Totál ki vagyok most készülve emiatt.
Mimi szerintem csináljatok mindent úgy ahogy szeretnétek. Mióta is próbálkoztok? Ha már van 1 éve akkor szerintem menyj orvoshoz. Az én dokim azt mondta,hogy 1 év után kezdik el a vizsgálatokat,hogy hol lehet a baj. Először lehet,hogy a férjedet küldik majd el sperma vizsgálatra. Oda küldött volna minket is a dokim, meg is volt a beutaló, mire sikerült teherbe esnem :)
Virág hát nem tudok mit mondani. Szerintem a párod is érez még valamit ha lefeküdt veled. S ha tényleg baba van a dologban akkor azt tudasd vele is. Várjuk a fejleményeket.
Szonja
Sajnos tudjuk mi a baj. Velem van a baj. A férjem pont most fog menni ebben a hónapban speravizsgálatra, de amúgy kizártnak tartom hogy bármi gond lenne vele.
Nálam: PCOS Ir, pajzsmirigyalulműködés - metabolikus szindróma. De erre írtam, hogy mindent betartottunk,a hormonjaim most már tökéletesek, a pajzsmirigyhormonom ugyan kicsit magasabb az elvártnál, de nálam ez a normális, ennél lejebb sose volt, és elég sok gyógyszert szedek. LH/FSH aránya már tökéletes, IR-rel kapcsolatos HOMA értékem tökéletes, lefogytam, jól vagyok. Azért vagyok elkeseredve hogy mindez semmit sem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!