Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
sziasztok!!
látom mindenki ki van egy kicsit!
Lia: ma sajnos megjött nagy görcsökkel! de érdekes mert még így is 32 napos lett a ciklusom ami nálam normális!és ennek örülök!!de nem baj majd legközelebb összejön!vagy nem!! kezdek mindent elölről!már nem számít! már csak azt kívánom,hogy legalább a 3-dik próbálkozás sikerüljön és ne kelljen mennem lombikra! félek az altatástól!
továbbra is drukkolok mindenkinek!
Nettus!!
Sajnálom Nettus, hogy megjött, pedig annyira szurkoltam. MAjd legközelebb, ne add fel :)
Lia november 15-e az első terminusom, a pocimról teszek fel képet, épp tegnap fotóztam,mert a férjem is kért.
33+1 hetesek vagyunk :)
Sziasztok! Sajnálom Nettus, de nem elkeseredni, legközelebb sikerülni fog!!! És mi itt leszünk Veled és drukkolunk Neked!
Én sajnos megbetegedtem, tombol itt az influenza, valószínű azt kaptam el én is, és ami a legroszabb a gyerek is. :( Szóval tea, tea, tea.
Lia
Sziasztok! Nagyon régen nem írt már senki! :( Hogy vagytok Csajok??? Nettus, hogy áll a második inszem?
Mi már 2 hete itthon vagyunk! :) Ma vagyok a 12-dik ciklusnapomon. Voltam orvosnál, vettek vért a 3-dik napom, ma megtudtam az eredményeket, mindenem teljesen jó, még a TSH is lement 1,1-re. :) Ez volt a mai nap jó híre, a rossz pedig, hogy nézett uh-val és közölte, hogy nincs peteérésem, legalábbis ebben a ciklusban tuti nem lesz, mert a legnagyobb tüsző is csak 11 mm-es volt és kb pár nap múlva kellene ovulálnom. :( Teljesen elkeseredtem, de talán tényleg ez a baj és ezen lehet segíteni és aztán sikerül nekem is majd! Felírta a clostit, következő ciklusban elkezdem szedni, meg szintén lesz uh, aztán meglátjuk mire megyünk vele. Szóval ez most egy pihenő hónap, nem izgulok, mert peteérés sincs, apa sincs velünk, ő maradt dolgozni. Szóval most az összes összes pozitív energiámat küldöm Nektek és remélem, hogy sikerülni fog!!! :)
Lia
Sziasztok!
Ne haragudjatok, én azért tűntem el, mert kicsit feladtam. Szóval nem telnek jól a hónapok mostanában.
Most viszont azért írok, mert Szonja mintha mostanra lenne kiírva, vagy még talán kicsit előbbre is.. Szóval várom a híreket!
Remélem mindenki jól van!
Mimi
Sziasztok. Mimi, örülök hogy jelentkeztél, és ne add fel! Mindannyian babások leszünk!
Nálam sincs semmi változás, hónapról hónapra várom a csodát, de csak nem jön, még. Ez az első closis hónapom, nagyon reménykedem, aztán ha most nem sikerül, akkor majd karácsonyra! :)
Szonja, hogy vagytok? Egyben még?
Nettus, hogy állsz az inszemekkel?
Lia
Sziasztok.
Bocsika, hogy eltűntem,de november 10-e óta babázok :)
2970g-mal és 48cm-rel jött a világra kicsi fiúnk Krisztián :)
Szonja
Szonja, gratulálok! És búék természetesen.
Jól vagytok?
Búék mindenkinek.
Igen jól vagyunk, csak sajnos kicsi fiam kétszer kólokában szenvedett, remélem nem lesz több. Nagyon rossz volt látni ahogy szenvedett.
Szonja
Sziasztok
Nagyon gratulálok Szonja!!!
És persze nagyon boldog új évet!
Puszi Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!