Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
A múlthéten gondoltam rátok.
Nagy gratula :)
Szonja
Mikor mész dokihoz? remélem,hogy minden rendben lesz.Majd írd meg, hogy mi volt :) drukkolok :)
többiek merre?MI ujság?
Nekem már szombaton lesz 6 hónapos kicsi fiam :)
Szonja
Hétfőre kaptam időpontot, április 16-án volt tüszőrepedésem (jártam UH-os követésre). Nem tudom, nem korai-e az az időpont, elvileg a 22. nap kezd el pulzálni a kis szíve (megtermékenyítés után), de annyira picike hogy még nem mindig hallani. De legalább a petezsákot látni fogja, meg nagyon alapos a dokim itt (végre találtunk egy jót :)), nagyon figyel rám, tuti szakít időt hogy jobban körbekukkantson. Remélem lát valamit majd. Nagyon izgulok.
Visszaolvastam, annyira durva, mióta neked meglett a pozitív teszted, senkinek sem sikerült itt... remélem a többieknek is összejön! Lehet hogy túlságosan beleéltem magam, de annyit vártunk, remélem minden jól alakul!
Jól van a nagyfiú? Akkor már biztos megtornáztat, meg nem alszik annyit :)
Szia. Van valami fejlemény terhességeddel kapcsolatban Mimi? Azóta már lassan eltelt egy hónap. Remélem jól vagytok. Légyszi írj,hogy mi van :) Nem tudom mindig neten lenni, de azért néha felnézek :)
Kicsi-nagy fiúm jól van, megtornáztat rendesen :)
Szonja.
Sziasztok lányok,asszonyok )
jóleltűnt mindenki. Hogy vagytok?Babák?
Szonja
Szia Szonja!
Velem minden ok, jan. 5-re vagyok kiírva, de remélem h addig nem húzzuk. Semmi panaszom nincs, relatíve kicsi a hasam és könnyen mozgok, csak a fránya vizesedés miatt az ízületeim elképesztően fájnak.
Az ukrán orvosi ellátás egy kalap sz@r, szóval remélem hamar túlleszünk rajta most már mert kb semmit nem lehet tudni h egyáltalán még jó-e neki odabent, minden ok-e velem, nincs-e toxémia vagy ilyesmi (viszket kezem lábam jobb oldaldt fáj kicsit magas a vérnyomásom de még egy fehérjét se néztek a vizeletben és tesztet erre meg sehol nem kapok...).
Amúgy ellennék még hónapokig így egyben, annyira élvezem :) csak kicsit aggódom.
Kisfiú lesz amúgy, és még nem tudjuk a nevét. A 24. héten kórházba kerültem mert megindulni látsott a szülés, de sikerült visszatartani.
Szurkolj h lassan előbújjon!
Remélem ti is jól vagytok, gondolom már nagyfiú a kisfiad :)
Samimi
Szia Mimi.
Kicsifiam már 13,5 hós,igazi kisördög :) :D
márjárkál, vagy 10 szót mond összesen és nagyon sunyi és kezdi a dackorszakát.
Már nem sok van hátra,kitartást. KIbújik mikor jónak látja,nekem havi szerint 8 napot ráhúzott, ultrahang szeirnt 5 nappal hamarabb jöttt. :D nyugi, majd lesz oylan időszak mikor azt fogod mondani,hogy jóvolt mígy bent volt :D
ha bármiben tudok segítek, még így távolságban is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!