Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
 761/781 anonim ***** válasza:

sziasztok, most találtalak meg benneteket.

megnéznétek a görbémet, ez az első mérős hónapom, nem nagyon értek hozzá, de gondolom semmi esély a babára ilyen cikk cakkos-al :(

[link]

M

2014. jan. 20. 13:37
 762/781 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát azért azt nem mondanám, hogy semmi esély a babára. Talán a 21. napon lehetett, vagy a 23. napon, mert a 25. napi leesést nem tudom hova rakni. De nem vagyok szakértője a témának.

Hány naposak a ciklusaid? Vagy össze-vissza jön meg?

A cikk-cakk azért is lehet, mert pl. próbálkozott a szervezeted, és lehet, hogy csak a 23. napra sikerült neki. Nekem ennél sokkal borzasztóbb görbéim is voltak :)

[link]

[link]

És még több is, laposak - cikkcakkosak. Minden volt. Az elmúlt 12 ciklusból minimum 6-ban nem is volt ovum valszeg.

Egyébként ha holnap magasabb lesz a hőd, akkor tuti megvolt az ovu (szerintem), ha máskor nem, 23án.

Fel a fejjel!

Mióta próbálkoztok? Látom Closty-t is szedsz. Képzeld nekem nem ír fel a doki mert vékony a méhnyálkahártyám :(

Szurkolok neked!

Mimi

2014. jan. 20. 18:23
 763/781 anonim ***** válasza:

szia, 34-35 naposak a ciklusaim, augusztus óta próbálkozunk,én e-vitamint szedek, szépen megvastagította a nykhártyámat. a mai ilyen

[link]

M

2014. jan. 21. 06:32
 764/781 A kérdező kommentje:

Szia!

Az az igazság, hogy ezt a görbét már én sem tudom értelmezni. Ez nem azt jelenti, hogy nem volt peteérésed, csak én az ilyen görbéimre mindig azt mondom, hogy szerintem nem volt. Bár nekem általában nem megy cikkcakkosan felfele, csak mondjuk 36,5 aztán 36,7 aztán megint 36,5 aztán megint 36,7...

De ne csüggedj! Mióta próbálkoztok? PCOS-ed van ugye? Úgyis sikerül majd nekünk is, csak kicsit többet kell várnunk :)

Én holnaputánra nem várom, de sajnos vannak jelei, hogy meg fog jönni :(

Az én görbém ilyen:

[link]

Ebben a hónapban legalább (úgy tűnik) volt peteérésem... néha már ennek is örülök!

Lia, mi újság veled? Te hol tartasz?

2014. jan. 21. 19:30
 765/781 anonim ***** válasza:

szia, igen pcos-em van, augusztus óta próbálkozunk, már 3 napja egyforma 36,7 a hőm.. nem tudom ez most mi lehet

Márti

2014. jan. 22. 13:11
 766/781 A kérdező kommentje:

Lehet hogy volt ovud csak neked nem megy annyira fel a hőd... sok görbét láttam én már :)

Én is pcos-es vagyok meg IR és pm alulműködés... türelem, hozzánk is jön baba, csak többet kell rá várni. De amikor sikerül, na akkor senki nem fog nálunk jobban örülni!

Mi amúgy már több mint egy éve próbálkozunk. Hullámzó ez a dolog, néha feladom, néha meg nagyon kiborulok...

2014. jan. 22. 21:24
 767/781 anonim ***** válasza:

ismerős ez a hullámzó kiborulás :(

M

2014. jan. 22. 21:44
 768/781 A kérdező kommentje:

Este eldöntöttem, hogy ha nem megy feljebb a hőm, vagy lejjebb megy akkor nem tesztelek, ha feljebb megy akkor viszont igen. Teszteltem is reggel. Egy perc után ránéztem, negatív, mentem fogat mosni stb.

Aztán megnéztem jobban, és mintha lenne ott valami. De gyakorlatilag én sem látom. Egyszer igen egyszer nem. Nem is mertem megkrédezni a férjem hogy mi van, mert szerintem csak én képzelem oda. Annyira nem látszik, de aztán meg mintha...

Hát fogalmam sincs. Azért szurkoljatok, hétvégén lehet újra tesztelek, ha nem megy lejjebb a hőm, vagy nem jön meg. Mert ugye bármi megeshet.

Rossz ötlet volt ez a teszt, mert lehet hogy csak az akarásom miatt most még jobban reménykedem, hogy tényleg volt ott valami...

[link]

2014. jan. 23. 08:33
 769/781 A kérdező kommentje:

Na, hát én ma kiestem a versenyből, megviccelt az anyatermészet egy 16 napos luteális fázissal és egy halványcsíkos kis teszttel, már reménykedtem. Most, hogy megjött megnéztem megint a tesztet, és akkor is látom rajta, nagyon halványan. Biztos száradási csík.

Kicsit úgy érzem, hogy sosem fog összejönni. Próbálhatok én pozitívan hozzáállni vagy elfelejteni...

2014. jan. 25. 16:23
 770/781 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom, én még reménykedek

Márti

2014. jan. 25. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!