Nem akar gyereket? Hiába kérdezem, kitér a válasz elől, miért?
Mert nem akar sem feleséget, sem gyereket. Neki megfelel a kötetlen viszony, amiből bármikor kiléphet.
A házasságból, gyerek mellől nem egyszerű kilépni. A gyerek után pedig tartásdíjat kell fizetni.
Ezt pedig nem akarja.
Miért nem kérdezel rá? Ültesd le, és mondd meg neki, hogy szeretnéd tudni, mi a véleménye a kérdésről, mert úgy látod, akárhányszor felmerül a téma, mindig kitér a válasz elől.
Mondd meg neki, hogy te nem azt szeretnéd, hogy azonnal ugorjatok egymásra és ki se gyertek az ágyból, amíg terhes nem leszel, de nő vagy, szeretsz előre tervezni, és szeretnéd tisztán látni, hogy áll ehhez a kérdéshez, szeretne-e tőled gyereket, ha igen, hogy gondolta, mikor szeretné. A pasiknak tegyél fel konkrét kérdéseket, és akkor kapsz csak konkrét választ:)
nekem is VOLT ilyen pasim, aki szerint van elég gyerek a játszótéren...
30 évesen még simán újra lehet kezdeni, akár még komoly kapcsolat után is, csak elhatározás kérdése!
Mondanám, h lehet később megváltozik, de kérdés, van-e neked annyi időd, h kivárj 4-5 évet vagy akár 8-at.
Mondanám, h beszélgessetek róla sokat, de lehet, h attól besokall és lelép. Rá lehet beszélni a pasit a gyerekre, lehet, h rá is fog bólintani egy gyengébb pillanatában, de akkor számíthatsz rá, h egy gyengébb pillanatában otthagy benneteket a gyerekkel.
Mondanám, h intézd úgy, h teherbe ess és akkor már hátha nem veteti el, de mi van, ha abortuszra küld mégis vagy elhagy terhesen, mert úgy érzi, jól átverted?
Így hát csak azt mondom, hogy a gyerekvállaláshoz mindkét fél szilárd elhatározása kell. Vagy megvárod, míg ő akar majd gyereket, vagy elhagyod és keresel olyat, aki akar.
Tényleg ahogy mondtad, "van elég gyerek a játszótéren" szindróma.
Próbáltam már konkrétan rákérdezni, de így is másfelé tereli el a szót, és ha tovább feszegetem a kérdést, akkor dühös lesz. Szeretnék 30 előtt szülni, de ahogy látom a helyzetünket, ez nem fog összejönni. :(
Pedig anno amikor ismerkedtünk, azt mondta legalább 2 gyereket akar majd... De mikor, 70évesen? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!