Férjektől, feleségektől, de akár élettársaktól, vagy barátoktól, barátnőktől kérdezem, akik már hosszabb távú kapcsolatban élnek: Mennyire fontos nektek a hűség, mennyire vagytok hűségesek, mennyire és miért bíztok a párotok hűségében?
nálam első számú a fontossági sorrendben
párom megbízik bennem, mert nagyon jól tudja, hogy sosem csalnám meg, én is benne végülis, mert sosem volt példa a hűtlenségére, de azért a kisördög ott van, meg sajnos vagy nem sajnos de eléggé szeretik a lányok...
Nagyon fontos.
100%-osan az vagyok.
Teljes mértékben megbízok a páromban, mert tudom, hogy egyenes ember, és a kapcsolatunk is tökéletes, nagyon szeretjük egymást.
24/N (3 éves kapcsolat, együtt is élünk ennyi ideje)
A legfontosabb egy kapcsolatban a bizalom. Ha megcsalna, elveszteném a bizalmamat, nem tudnék tovább vele maradni. Megbízok benne, tudom, hogy nem csalna meg. Bennem is 100%-osan megbízhat, nem csalnám meg. 12 éve vagyunk együtt, 2 éves a kislányunk.
35N
5 éve vagyunk együtt 3 éve házasok,megbízom a páromban,és Ő is bízik bennem,nagyon fontos a hűség,mind a kettőnknek.
A megcsalás váláshoz vezetne,ez biztos.Nem igazán tudom megfogalmazni miért bízom benne,de bízom,nem tenne velem ilyet,tudom ezért is Ő a párom.
Szia!
Mi lassan három éve vagyunk együtt, két éve együtt is lakunk. Alapvető nálunk a bizalom, szinte nem is kérdés. MInd a ketten a monogámia pártján állunk. Teljesen megbízom benne, s ez oda-vissza van. A kedvesem egyenes, elv ember, erős tartással. S tőlem is ezt kapja, tudja, hogy nem csalnám meg semmilyem körülmények között. A közös életünk felépítésén dolgozunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!