Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjektől, feleségektől, de...

Férjektől, feleségektől, de akár élettársaktól, vagy barátoktól, barátnőktől kérdezem, akik már hosszabb távú kapcsolatban élnek: Mennyire fontos nektek a hűség, mennyire vagytok hűségesek, mennyire és miért bíztok a párotok hűségében?

Figyelt kérdés

2012. nov. 24. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagyon fontos a hűség. Ha nincs húség nincs bizalom, és így nincs jó kapcsolat sem.. A kapcsolat erről szól elsősorban. Hűség és bizalom.
2012. nov. 24. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

nálam első számú a fontossági sorrendben

párom megbízik bennem, mert nagyon jól tudja, hogy sosem csalnám meg, én is benne végülis, mert sosem volt példa a hűtlenségére, de azért a kisördög ott van, meg sajnos vagy nem sajnos de eléggé szeretik a lányok...

2012. nov. 24. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Nálam fontos a monogámia. Én nem tudnék megbocsájtani, de magamnak se. Ezért váltam. Én léptem félre, a párom megbocsájtott volna. Nem a 3-dik miatt váltam. Az én lelkem nem bírta el, hogy megcsaltam a párom. Bizalom pedig kell. Amit a szem nem lát a szív ne érezze.
2012. nov. 24. 21:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az őszinte válaszokat!
2012. nov. 24. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos.

100%-osan az vagyok.

Teljes mértékben megbízok a páromban, mert tudom, hogy egyenes ember, és a kapcsolatunk is tökéletes, nagyon szeretjük egymást.

24/N (3 éves kapcsolat, együtt is élünk ennyi ideje)

2012. nov. 24. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:

A legfontosabb egy kapcsolatban a bizalom. Ha megcsalna, elveszteném a bizalmamat, nem tudnék tovább vele maradni. Megbízok benne, tudom, hogy nem csalna meg. Bennem is 100%-osan megbízhat, nem csalnám meg. 12 éve vagyunk együtt, 2 éves a kislányunk.

35N

2012. nov. 24. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam első helyen szerepel. Ha kitudódna, hogy megcsalt akár 1x is, másnap már a válást intézném. Nálunk nem fér bele a megcsalás semmilyen formája a házasságunkba.
2012. nov. 24. 23:56
 8/10 anonim ***** válasza:

5 éve vagyunk együtt 3 éve házasok,megbízom a páromban,és Ő is bízik bennem,nagyon fontos a hűség,mind a kettőnknek.

A megcsalás váláshoz vezetne,ez biztos.Nem igazán tudom megfogalmazni miért bízom benne,de bízom,nem tenne velem ilyet,tudom ezért is Ő a párom.

2012. nov. 25. 07:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lassan három éve vagyunk együtt, két éve együtt is lakunk. Alapvető nálunk a bizalom, szinte nem is kérdés. MInd a ketten a monogámia pártján állunk. Teljesen megbízom benne, s ez oda-vissza van. A kedvesem egyenes, elv ember, erős tartással. S tőlem is ezt kapja, tudja, hogy nem csalnám meg semmilyem körülmények között. A közös életünk felépítésén dolgozunk :)

2012. nov. 25. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam/nálunk is nagyon fontos a hűség, ahogy az előttem szólók is írták, a hűség és a bizalom komoly alapkövei egy kapcsolatnak. 100%-ig megbízom a férjemben, és magamban is, mert alapvetően olyanok vagyunk, akiknek a hűtlenség nem fér bele az életébe, plusz nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, és minden téren jól kiegészítjük egymást. Ha "csak úgy megcsalna", tehát pl részegen, vagy mert egy jó nő rámászik stb, akkor természetesen azonnal elhagynám, mert a bizalom egy életre tönkremenne. De! Egy jól működő házasságért igenis sokat kell tenni! Tehát, ha pl 10 év múlva én teljesen elhagynám magam, sosem akarnék szexelni, nem törődnénk egymással, nem beszélgetnénk, nem járnánk sehova, és ezek miatt a házasság és a kapcsolatunk elhanyagolása miatt lépne félre, akkor belátnám, hogy igenis van olyan, hogy mind a két fél hibás, és ha mindketten rendbe akarnánk tenni a dolgot, akkor adnék még esélyt.
2012. nov. 25. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!