Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki mindíg minden barátnőjét...

Aki mindíg minden barátnőjét megcsalja, miért teszi? Mi játszódik az agyában, hogy senkihez sem képes hűséges maradni?

Figyelt kérdés
35 körüli férfi,12 éve csalta a feleségét nőkkel,elvált.Lett egy barátnője,akit csalt a 2. feleségével.Akit aztán csalt a gyerekkori szerelmével,boltossal,bankügyintézővel,aztán egy titkárnő miatt elvált.Azt csalja a 2. feleségével,meg időnként a boltos lánnyal.

2012. nov. 4. 20:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%

Az ilyyen típus nem alkalmazkodóképes, és ideig óráig megfelel ami van, aztán tovább lép. Soha senki semmilyen változatossággal nem tudja megfogni...

A volt férjem volt ilyen, szerencsére most vagyunk válófélben. Igaz van két kisgyerek, de még mindig időben minthogy még 30-40 évem azzal teljen hogy szembesülnöm kell a társkereső oldalkon való részvételekkel, a sok titkos sms, mindig új csinos kollégákkal...

Azt ittem megváltozik, de az ilyen ember nem tud.

Most van egy 10 évvel fiatalabb csaja, de én csak örülök, ha megnyerte had vigye:))

Legalább nem nekem kell már ezekkel foglalkozni.

Tudod inkább egyedül mint egy ilyen emberrel. És ha életem végéig egyedül maradok azt sem bánom, de hogy még egy ilyenbe bele nem mászok az is igaz!!

2012. nov. 4. 20:40
 2/20 anonim ***** válasza:
49%
Biztos nem volt az ilyennek gyerekszobája, vagy normális szülők hiánya kik megtanították volna neki az alap dolgokat.
2012. nov. 4. 20:40
 3/20 anonim ***** válasza:
72%

Két alternatíva van:

1. Az a fajta ember akit csak saját maga érdekel. Mindig önmaga lesz az első helyen, akkor is ha szereti a párját. Ennek a típusnak nem való a párkapcsolat.

2. Nem bír a vérével vagy szereti az újdonságot vagy nem tud mit kezdeni a féltékenységgel mivel ő soha nem érezte. Az sem zavarja a társa hűtlen. Ennek a típusnak való a nyitott kapcsolat.

2012. nov. 4. 20:43
 4/20 anonim ***** válasza:
14%
Sztem szexmániás. Kell neki napi 6-10 dugás. Mást nem tudok elképzelni. Neki a kefélés az élete! Vagy bolond. VAgy nem tud szeretni egyáltalán.
2012. nov. 4. 20:44
 5/20 anonim ***** válasza:
46%
Én ugyan nem csalom meg a barátnőimet, de nem tudok hosszabb távon megmaradni egy nő mellett sem, mert van egy életvitelem, amit megszoktam, kompromisszumra nem vagyok hajlandó. Csak azt csinálom, amit én szeretek, szeretnék, mások érzései hidegen hagynak. Csak magamat és a szüleimet szeretem, a barátnőim iránt csak testi vonzalom volt, amúgy egyikük sem érdekelt annyira.
2012. nov. 4. 20:45
 6/20 anonim ***** válasza:
26%
FÉRFI. nem létezik olyan férfi aki örökké hűséges tud maradni. ennyi.
2012. nov. 4. 20:58
 7/20 A kérdező kommentje:
ment a zöld mindenkinek...
2012. nov. 4. 21:01
 8/20 A kérdező kommentje:
utolsó.Igen,férfi,de ha már olyan a temperamentuma,amilyen,hogy nem képes hűséges maradni,akkor azt vállalja fel,mint az előtted szóló,ne akarjon házasságot,meg gyerekeket,mert van mind a két feleségétől gyereke is.
2012. nov. 4. 21:03
 9/20 A kérdező kommentje:
én egyébként a nővére vagyok én falaztam neki eddig,de betelt a pohár.Mondtam neki hagyja abba,vagy menjen pszichológushoz.Egyébként a 2. feleség járt úgy,mint te első,vele a mai napig tartom a kapcsolatot és mivel láttam anno,mennyire fájt neki,hogy az öcsém elhagyta egy szintén 10 évvel fiatalabb ócska kis r.ngyó miatt,akit ez egész család utál és megvet,kitálaltam minden nő-űgyét az öcsémnek.
2012. nov. 4. 21:07
 10/20 anonim ***** válasza:
45%

Az én párom hűséges!

Apósjelöltem is az a feleségéhez. Nah ehhő mit szóltok?

2012. nov. 4. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!