Aki mindíg minden barátnőjét megcsalja, miért teszi? Mi játszódik az agyában, hogy senkihez sem képes hűséges maradni?
Az ilyyen típus nem alkalmazkodóképes, és ideig óráig megfelel ami van, aztán tovább lép. Soha senki semmilyen változatossággal nem tudja megfogni...
A volt férjem volt ilyen, szerencsére most vagyunk válófélben. Igaz van két kisgyerek, de még mindig időben minthogy még 30-40 évem azzal teljen hogy szembesülnöm kell a társkereső oldalkon való részvételekkel, a sok titkos sms, mindig új csinos kollégákkal...
Azt ittem megváltozik, de az ilyen ember nem tud.
Most van egy 10 évvel fiatalabb csaja, de én csak örülök, ha megnyerte had vigye:))
Legalább nem nekem kell már ezekkel foglalkozni.
Tudod inkább egyedül mint egy ilyen emberrel. És ha életem végéig egyedül maradok azt sem bánom, de hogy még egy ilyenbe bele nem mászok az is igaz!!
Két alternatíva van:
1. Az a fajta ember akit csak saját maga érdekel. Mindig önmaga lesz az első helyen, akkor is ha szereti a párját. Ennek a típusnak nem való a párkapcsolat.
2. Nem bír a vérével vagy szereti az újdonságot vagy nem tud mit kezdeni a féltékenységgel mivel ő soha nem érezte. Az sem zavarja a társa hűtlen. Ennek a típusnak való a nyitott kapcsolat.
Az én párom hűséges!
Apósjelöltem is az a feleségéhez. Nah ehhő mit szóltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!