Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki mindíg minden barátnőjét...

Aki mindíg minden barátnőjét megcsalja, miért teszi? Mi játszódik az agyában, hogy senkihez sem képes hűséges maradni?

Figyelt kérdés
35 körüli férfi,12 éve csalta a feleségét nőkkel,elvált.Lett egy barátnője,akit csalt a 2. feleségével.Akit aztán csalt a gyerekkori szerelmével,boltossal,bankügyintézővel,aztán egy titkárnő miatt elvált.Azt csalja a 2. feleségével,meg időnként a boltos lánnyal.

2012. nov. 4. 20:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

6-os, mennyire keserű nő lehetsz, ha ilyet leírsz! Ha pedig "férfi" vagy, akkor ásd el magad, ne magadból indulj ki!

Az én párom még csak meg sem nézi a nőket, annyira csinosnak, gyönyörűnek tart, nemhogy megcsaljon! 20 év házasság után is így gondoljuk. Én voltam az egyetlen nő az életében!

2012. nov. 4. 21:20
 12/20 A kérdező kommentje:
utolsó,ez nagyon szép.Viszont azutolsó előtti azért még legyen résen.
2012. nov. 4. 21:34
 13/20 anonim ***** válasza:
28%
11. látod, te is naiv vagy,mint a többi buta nő. megcsalt az már régen, csak nem derült ki :)
2012. nov. 4. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen notórius félrejárogató, akkor talán azért, mert valamiért úgy gondolja, hogy megteheti, joga van hozzá.

Ez főként abban az esetben vicces, amikor fordított esetben fel van háborodva, ha a másik csinálja ugyanezt vele. Azt hiszi, a másiknak nem esik, nem eshet ugyanolyan rosszul, mint neki. Pedig de.

2012. nov. 4. 22:49
 15/20 wiWell ***** válasza:
69%
Azért kicsit szomorú, hogy a 10. arra vág fel, hogy nem csalja a hites ura... ritka a huséges férfi, de azért még nem egy kihalt faj.
2012. nov. 4. 23:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Valószínű sportból csinálja, nem érzelmi alapon... nekem is volt egy ismerősöm, akinek az volt a hobbyja, hogy lefekszik 1000 nővel életében, és ezért mindent meg is tett... emellett volt normális családja, felesége, gyereke, szépen éltek, a feleség elfogadta a férje különös hobbyját, tudta, hogy ez nála nem érzelmi alapon működik.

(nem tudom összejött-e neki...)

2012. nov. 4. 23:28
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Draga 13-as, engem nevezhetsz barminek, de naiv semmikepp nem vagyok! A parom soha a buds eletben nem csalt meg. Szerencsere jo emberismero vagyok, ha valami kjs dolgot eltitkol azonnal latom a szemeben. Nemhogy egy megcsalast:)

De ezt te biztos nem tudod elkepzelni, oszinten sajnallak emiatt. Csak inkabb tartsd magadban es ne szidd az osszes ferfit amiert 1-2 kib@szott veled.

2012. nov. 5. 06:43
 18/20 A kérdező kommentje:
14:igazad van,volt hogy megcsalta ez akis titkárnő és szakított vele,de aztán kibékültek,azt hogy most van e nőnek valakije nem tudom,annyit tudok,hogy a volt sógórnőmmel az öcsém heti 3-5 alkalommal van,a hivatalos kapcsolatával viszont alig van szex,mert az öcsém szinte mindíg elalszik,mert nem jó vele-azt mondja.
2012. nov. 5. 09:26
 19/20 A kérdező kommentje:
17:sjanos az a helyzet,hogy szerintem nincs olyan szerencsés nő mégegy az országban,mint te.Mindnyájunknak volt és lesz olyan kapcsolata,ami megcsalás miatt szakad meg.Nekem is volt,mikor kiderült...hát nagy pofára esés volt,mert fel sem tételeztem ilyet az akkori páromról.
2012. nov. 5. 09:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Sehol sem írtam, hogy engem nem csaltak meg.

Az előző párom megcsalt, ezért is vagyok gyanakvó és figyelek oda nagyon.

2012. nov. 5. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!