Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy fiú, mert részeg azért megcsalja a barátnőjét?!

Figyelt kérdés

Ezt most csak úgy kérdezem. Ja és "csak" egy másik lánnyal csokolozik. A bulit követően másnap is találkoznak, és szintén ugyanez a helyzet. De aztán ennek a "kapcsnak" vége teljesen. Szerintetek azért tette mert részeg, és mert körülötte minden szétesett állítása szerint, vagy ?

Egy ismerösöm története, és nem tudok neki tanácsot adni ilyen helyzetben ti mit gondoltok erről, egyáltalán szereti a barátnőjét az ilyen? Egyébként a barátnője nem tudja a dolgot.

2011. dec. 3. 20:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez megcsals, ha részeg, ha nem...
2011. dec. 3. 20:53
 2/19 konnerth ***** válasza:
80%
Én azt gondolom hogy az alkohol erre nem lehet mentség. Ha megcsókolta de részeg volt akkor az az jelenti hogy meg akarta eddig is tenni csak vissza fogta magát. Az meg már baj hogyha gondol arra. Az alkhol semmire ne mentség...
2011. dec. 3. 20:54
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem szerette a barátnőjét. Az alkohol nem visz be új vonásokat - a meglévőeket erősíti fel, plusz a gátlásokat oldja.

Azért tette, mert ilyen. És kinek kell tanácsot adni? A fiú köpje le a tükörképét, ha egyébként szerette a lányt, a lány meg páros lábbal rúgja ki a csávót, mert meg fogja ismételni újra és újra.

2011. dec. 3. 20:54
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
én miért nem b*szok félre részegen? ja mert szeretem és tisztelem a párom.....
2011. dec. 3. 20:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge kifogás, hogy részeg volt, nem mentség. A buli után is taliztak és csókolóztak megint, jól értem? Nem szereti a barátnőjét, talán ragaszkodik hozzá megszokásból, de nem szereti igazán, ha ezt tette vele, nem is egyszer ráadásul.
2011. dec. 3. 21:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
nem mentség! mindegy, hogy nő vagy férfi az illető!
2011. dec. 3. 21:27
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
részegen minden ember őszinte, hazudni elég nehéz, nem szerette azt a lányt
2011. dec. 3. 23:30
 8/19 IQ Ninja ***** válasza:
Így is - úgy is megcsalás. Saját hibája ha lerészegedik. Figyeljen oda, hogy mennyit iszik, és ne akarja a piára kenni a dolgot...
2011. dec. 3. 23:30
 9/19 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a részeg megcsalás nem megcsalás, lányok ne rágódjatok ezen. Ellenben nektek tilos részegen megcsalni a palitokat, az megcsalás. Értve vagyok?
2011. dec. 4. 00:56
 10/19 A kérdező kommentje:
hát igen, egyetértek.! Egyébként a barátnője mai napig nem tudja a dolgot.(legalábbis úgy tudom) És nagyon jól megvannak a fiúval. Azóta a másik lánnyal néha beszélnek. De a fiú igen oda van a barátnőjéért, ahogy a másik lánytól tudom az esetet... Én nem tudom, h miért tette ezt a barátnőmmel és az ő barátnőjével. Talán megjavul, de azért kiváncsi lennék, ha egy következő alkalommal találkoznának megtenné-e mégegyszer, ha nem lenne ott a barátnője?!
2011. dec. 6. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!