Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki 20 évesen felrakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki 20 évesen felrakatni a fogszabályzót? És ezzel a fogszabályzóval szeretném felszedni életem 1-etlen barátnőjét nagyon sokat rontana az összhatásomon a fogszabályzó? Elsősorban lányok válaszát várom és kort is ha lehetne. köszönöm.

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 00:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Háth 1 kicsit rontana, de mért nem szeded fel előtte??
2011. aug. 22. 00:31
 2/11 A kérdező kommentje:
nem tudom.
2011. aug. 22. 00:33
 3/11 twinky ***** válasza:
0%

Igaza van az elsonek: minek rakatnad fel, ha elhetsz csale fogakkal is?

Abban viszont egyet ertek, hogy korabban kellett volna csajozni. Meg mondjuk a dogszabalyzo is.

2011. aug. 22. 00:35
 4/11 twinky ***** válasza:
0%

Igaza van az elsonek: minek rakatnad fel, ha elhetsz csale fogakkal is?

Abban viszont egyet ertek, hogy korabban kellett volna csajozni. Meg mondjuk a fogszabalyzo is.

2011. aug. 22. 00:35
 5/11 A kérdező kommentje:

azért mert egy elhízott 110 kg-os dög voltam.

most értem azt el, hogy lefogytam és elkezdtem normális cuccokban,járni normális hajviselet stb,stb, de a fogam az eléggé csálé és ez maradt az egyetlen dolog ami megingatja az önbizalmamat.

2011. aug. 22. 00:49
 6/11 WannaLaugh válasza:
cikibb lenne, ha a foszabályzó rakatna fel téged .
2011. aug. 22. 01:00
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan csináltasd meg ha ettől nő majd az önbizalmad. mm később ha leveszik akkor szépek lesznek a fogaid. És ha 20 éves korodig nem csajoztál akkor még sztem kibírsz 2 évet amíg van fogszabályzód
2011. aug. 22. 01:02
 8/11 anonim ***** válasza:

A barátomnak 27 évesen lett fogszabályzója, és még most, 2 évvel később is hordja. Igaz neki csak éjszakai van, de szerintem édi. :)

Ha olyan lenne neki, amit napközben is hordani kell, akkor se rontana az összképen számomra. :)

22/L

2011. aug. 22. 03:16
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Fogszabályzóval egy lány se fog szóba állni veled, az szinte biztos. Talán legjobb lenne, ha most felrakatnád, aztán várnál a csajozással, amíg lekerül.
2011. aug. 22. 08:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Az a lány, aki a fogszabályozó miatt nem áll veled szóba, az meg sem érdemel Téged!!! VÁGOD???? (61/F)
2012. ápr. 4. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!