Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a fogszabályzó?
Még mindig jobb, mint 30 évesen, mosolyogva úgy néz ki a fogsorod, mint az ökörvizelés.
Törődj bele, mást úgysem tudsz, ha később is szép, rendesen, szép sorban álló fogakat szeretnél.
Emiatt ne aggódj, nem ciki.
Ha cikiznek, az ellened szól, nem a fogszabályzónak-érted, ha lúzer kap, akkor ciki, ha népszerű, akkor menő...
Ne neves anyit, és elég sok gyereknek van ilyen : /
Amerikában szinte divat XD
Velem is ez volt,de én lazán vettem,sőt! Én még "dicsekedtem" is vele hogy -Néémáá nekem miim van :DD És minden ugyan úgy ment,mint addig. Ugyanúgy mosolyogtam,vagyis röhögtem,nem találtam cikinek,és a többiek is ugyanúgy kezeltek... Sőt,úgy voltam vele,mint a személyis képemmel... Mindenki finnyázta a sajátját,hogy így gáz,úgy gáz,nem mutatom meg stb;igaz nekem se tetszett olyan nagyon,de jót röhögtem magamon,mintha nem is én lennék,hanem valaki más,és nekem nem lenne semmi gondom... Akik ismernek,úgy is tudják,milyen vagyok normálisan,nem egy kép dönti el,és ez így van a fogszabályzóval is. Mostanra meg levették,és most meg jobban néz ki mint előtte,szóval megérte. Úgyhogy szerintem nem kell csukott szájjal élned a következő hónapokat. Csak lazán ;)
16/F
Nekem 14-15 évesen majdnem lett fogszabályzóm, csakhogy 2 fogat ki kellett volna húzni úgyhogy inkább el se mentem fogszabályzásra.
Egy kicsit befelé hajlanak a metszőfogak.
Van olyan fogszabályzó amit belülre tesznek a fogak mögé.
Ez persze drágább és olyat is hallottam hogy valakinek lejött.
Amíg kell hordod. Majd ha már nem kell leveszik.
Ciki 30 évesen és a fölött lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!