Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy fiú, mert részeg azért megcsalja a barátnőjét?!

Figyelt kérdés

Ezt most csak úgy kérdezem. Ja és "csak" egy másik lánnyal csokolozik. A bulit követően másnap is találkoznak, és szintén ugyanez a helyzet. De aztán ennek a "kapcsnak" vége teljesen. Szerintetek azért tette mert részeg, és mert körülötte minden szétesett állítása szerint, vagy ?

Egy ismerösöm története, és nem tudok neki tanácsot adni ilyen helyzetben ti mit gondoltok erről, egyáltalán szereti a barátnőjét az ilyen? Egyébként a barátnője nem tudja a dolgot.

2011. dec. 3. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem szereti eléggé a lányt szerintem...
2011. dec. 25. 16:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Fiatalon mindenki csinál hülyeségeket, ezért nincs jelentősége, ha nem találkozgat és hazudik a barátnőjének.
2012. jan. 2. 23:44
 13/19 Macs1209 ***** válasza:
100%
Hát nemtom, én anno úgy berúgtam, hogy nem ismertem fel akkori barátnőm hangját (felnézni nem mertem, mert kb telibehánytam volna mindnekit, aki ott volt), aztán közöltem vele, hogy majd ha kijózanodok, akkor hazamegyek, de engem senki nőnemű ne kísérgessen, mert van párom...
2012. jan. 2. 23:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha szerette volna,akkor csak nem iszik annyit szerintem...de ki tudja,még nem voltam ilyen helyzetben.
2012. jan. 2. 23:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt komolyan 1 embernek tűnt fel, hogy nem csak részegen, hanem másnap is "kalandozott"??

Még részegen esetleg okés, nade másnap már miért is?

Szerintem ez nem megbocsájtható, max. eltűrhető.(már akinek)

2012. jan. 4. 00:57
 16/19 A kérdező kommentje:
igen, az utolsó kommentelő véleményével értek egyet. Ott a hangsúly h másnap is, szval ezt nem érti a lány akivel kalandozott, h miért csinálta. (a lány akivel ugye megcsalta a barátnőjét az totál oda van a srácért és ezt a srác tudta is, de ezt ha szereti a barátnőjét nem csinálja meg másnap is.) Jó már mindegy, mert ahogy tudom a dolgokat a gyerek már nem csinál ilyeneket és a lánnyal sem tartja a kapcsolatot, nagoyn ritkán beszélgetnek!
2012. jan. 7. 18:18
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Egy férfinak joga van ehhez.
2012. jan. 26. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsó, pasi vagy, ugye?

Részegen megcsalja, még csak elnézhető(ha nagy a szíved, és becsukod a szemed felette), de könyörgöm, ha már másnap is megteszi, ott nincs mentség.

Annyit tanácsolnék, hogy beszélj el azzal a sráccal, hogy nem akarja-e elmondani a lánynak, vagy, hogy végképp van-e lelkifurdalása, megbánta-e...

2012. jan. 26. 22:32
 19/19 anonim ***** válasza:
ez süket duma ha részegen megcsalta hat józanul sem egy szent,az ilyet jobb kidobni mint vergődni vele.
2012. márc. 29. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!