Nem akar gyereket? Hiába kérdezem, kitér a válasz elől, miért?
Az enyém 35 éves, de még most jutott el odáig, hogy már mondogatja, hogy milyen jó lesz már mikor gyerekünk lesz. De még belekezdeni nem akar, évégén még fél évre el kell mennie munka miatt és majd utána, hogy ne maradjak magamba se nagy hassal se kicsivel addig. 30 évesen még nem is tudta, hogy egyáltalán akar-e valaha gyereket, még nem is nagyon gondolkodott rajta. A férfiak nem olyanok mint a nők, hogy 30 éves korukra már mindegy, csak valaki csináljon nekik egyet.
Bár az is igaz, hogy sose tért ki a válasz elől, hanem megmondta mi az ábra. A kitérés sunyiság. Tudja, hogy neked nem tetszene a válasza, ezért inkább nem mond semmit, mert jó neki így ahogy van, aztán hátha majd elfelejted a dolgot.
Utolsó válaszoló: Te nem érezted úgy, hogy megőrülsz attól, hogy "ki vagy szolgáltatva" neki?
Te mennyi idős vagy, ha nem vagyok indiszkrét?
30 évesen az én párom sem akart gyereket.
Aztán a patentex hüvelykúpnak köszönhetően terhes lettem. Majdnem szét is mentünk, mert nem vetettem el. Féltette a függetlenségét és a pozícióját az életemben. 2 éves a kislányunk, és imádja. Most tervezzük a kistesót.
Ülj le vele egy alapos átbeszélésre és ha megint nemet mond, döntsd el, mennyire akarod ezt a pasit, és mennyire vágysz egy gyerekre. Sosincs késő mással újra kezdeni...
"ha régen akart akkor most miért nem? ezen kell elgondolkodni és lépni..."
Az elején még mindenki akar, meg mond mindenfélét, de ahogy megy az idő és egyre valóságosabb lesz a (már elnézést) szaros pelenka, az éjszakai ordítás, a megszokott élete megváltozása, már jobban átgondolja mielőtt mond valamit.
"Az elején még mindenki akar, meg mond mindenfélét..."
a gyerekvállalás nem játék, hanem felelősségteljes döntés.
Ne mondogalódjon, hogy akar, ha mégse akar!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!