Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok! Az én reményeim a reggeli mérés után elszálltak. :( [link] Egyelőre még csak barnázok, de folyamatosan fájdogál a hasam, szóval gondolom órák (vagy percek) kérdése és leszakad minden. :(((((
Mimi, én érzem az ovulációt, azt hiszem ezért is fogom abbahagyni a mérést, mert most már tudom, hogy hogy van. Nekem általában 3 napig fájdogál valamelyik oldalam, az esetek 90%-ban a bal(erre majd rákérdezek a dokitól, hogy normális-e), egyre erősebben, a 3dik napon már rendesen erősen fáj, van hogy az alhasam is, viszont nem folyamatosan és ezen a napon van az ovulációm. És olyan mint amikor futásnál rosszul veszi az ember a levegőt és beleszúr, csak azért annál tompábban. :)
Tegnap utánaolvastam az angol protokollnak és minden egyes oldalon azt írták, hogy 1 év után elkezdik a meddőségi kivizsgálást, kivéve 35 fölött mert ott 6 hónap után. Szóval engem jól átrázott ez a doki. Na majd ha visszajöttem, akkor visszamegyek és remélem nem ugyan azt kapom és addig el sem jövök míg el nem kezdődik valami.
Lia
Sziasztok!
Lia, el ne keseredj, és keressetek valami jobb dokit.
Én sehogy nem állok, folyamatosan szúróan fáj jobb oldalt. Ezért csináltam tegnap ovutesztet, egyébként talán jól tettem, emrt halványan ugyan, de van második csík, sztem 3-4 nap múlva legkésőbb lesz ovum, és ha az eddigieket nézem akkor csak vasárnap kezdtem volna el legelőbb az ovutesztelést. Lehet, hogy végre lesz egy 28 nap körüli ciklusom? Nagyon boldog lennék :)
Sziasztok! Nekem tegnap délután végül megjött. :( Szóval jó szomorú is voltam, de ma már jobb és ma van a házassági évfordulónk, szóval legalább nem ma szomorkodom. :) Sajnos az orvos dolog itt egészen másképp megy mint otthon, itt mindent a háziorvos csinál, csak és kimondottan akkor küld tovább szakrendelésre, ha már nagy a baj. Szóval nekem az összes babás kérdésemről, véreredményekről egy háziorvossal kell beszélgetnem, aki főképp semmit nem ért hozzá, nem egyszerű harc ez. És mivel sok doki van egy központi rendelőben, ezért még saját orvosom sincs, mindig az vizsgál, azzal beszélsz, aki épp bent van, totál durva személytelenség. :( De hát itt élek, ezt kell elfogadnom. Ma kaptam egy levelet, hogy nem lett jó az előző véreredményem és menjek be időpontért. Na, gyorsan be is futtounk, augusztus végére adtak, mire visszajövünk, de megint nem adták oda a papírokat, pedig nagyon jó lenne ha haza tudnám vinni az otthoni dokimnak megmutatni. Majd visszamegyek délután is, meg holnap és holnapután is, hátha valaki odaadja és okosabb leszek végre. Most meg csak kattogok, hogy mi lehet a baj, mert ezek szerint van baj :(
Mimi, remélhetőleg tényleg hamarosan lesz ovud és 28 nap körülire változik a ciklusod. Nekem nagy átlagban 29 nap, de néha még ezt is sokallom. :)
Lia
Mimi ha ma is gyenge, de pozitivat teszteltél akkor este ne legyen lustálkodás :D én 2 naponta tesztelnék,hogy erősödik e a csik. Nagyon drukkolok :)
Lia otthon nem tudsz elmenni tanácsot kérni egy nőgyógyásztól? Hátha tud valamit segiteni. Ha tanács vagy valami közelebbi információ, hogy mégis mi lehet a gond, az is jó lenne.Nem?
Csajok nagyon melegem van, és már a hátfájás is elkezdődött. Sokak szerint nagy pocim van. Szerintem meg a 25-ik hétnek megfelelő. (képeket nézegettem a neten)
Szonja.
Szonja, nem tudod véletlenül, hogy kb hány nappal pé előtt kezd csíkos lenni az lh teszt? Nem pozitív, csak kétcsíkos és nem fullnegatív, ha érted mire gondolok :)
Pociképet lassan csatolhatnál :)
Sziasztok! Végül nem sikerült megszereznem az eredményt tegnap, de elvileg pénteken felhív egy doki telefonon, akivel ha megbeszélem, hogy mi a gond, akkor pénteken délután elhozhatom a papírt. Pont azért szeretném megszerezni ennyire, mert otthon van egy jó orvsom, akinek mindenképpen szeretném megmutatni.
Szonja, tényleg tehetnél fel pocakos képet! :)
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!