Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
 651/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 12 dpo, már csak két nap nem vártig. Ma mértem hőt, megint esett elvileg, de csak 5 órát aludtam és több mint 2 órával a rendes mérés előtt mértem, mert ma hajnalban kivittem a sógoromat a repülőhöz, szóval ezt azt hiszem érvénytelennek veszem. Barnázni még mindig nem barnázok, ezt nagyon jó jelnek veszem. :) Megpróbálok kicsit pozitívabban hozzáállni ehhez a ciklushoz, hátha... Tegnap este miután a gyerek elaludt, a nappaliban beszélgettünk a férjemmel, mire teljesen váratlanul megjegyezte, hogy szerinte terhes vagyok. :) Azt tudnotok kell, hogy ő nincs tisztában a ciklusommal, nem tudja mikor nem kell megjönnie pl. Teljesen meglepődtem, és reménykedek, hogy neki lesz igaza. :)

Azért becsatolom a görbém is: [link]

Szép hétvégét Csajok

Lia

2013. júl. 6. 10:47
 652/781 anonim ***** válasza:

Lia szerintem sem könyveld el ezt a ciklust, tudod a férjek ráéreznek. AZ én férjem is megmondta,hogy most tuti terhes leszel. Lám, sikerült :) neki sem volt fogalma arról,hogy mi van a ciklusommal, sacc/kb meg tudta mondani,hogy mikor jön meg.

Én nagyon drukkolok :)

Szonja

2013. júl. 7. 16:47
 653/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Elegem van!!!! :( Tegnap délutánig kezdtem elhinni, hogy sikerülhetett, aztán persze elkezdtem barnázni. Úgy voltam vele, hogy ma a 14 dpo, ha a hőm fent marad, akkor reggel ellövök egy tesztet, persze full negatív lett. :( Nem is tudom mit vártam. Még csak egy ici pici, nagyon halványka vonal sincs rajta, szóval ez nem kérdéses. :( [link]

Köszi Szonja a bíztatást! De azt hiszem fel kell készülnöm a vérvételre.

Szép hetet Csajok!

Lia

2013. júl. 8. 09:02
 654/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok.

Sajnálom Lia, majd ird meg a vérvétel eredményét.

Én tegnap túlestem egy bölcsességfog eltávolitáson, de sikertelenül, igy ma operáció keretén belül kijöttek a darabkak, amit a "jó" dokim bennehagyott. Iszonyat szenvedek. Tablettát sem mertem bevenni,de muszáj volt. Egy paralent magamba nyomtam. Remélem nem lesz baja babócánknak.

Szonja

2013. júl. 9. 19:27
 655/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem végül tegnap délután megjött, szóval ma elmegyek időpontért vérvételre. :(

Szonja, sajnálom hogy így meggyötört a fogad és hogy nem sikerült normálisan kihuzni elsőre. :( Algopirint vehetsz be, az nem árt a babának! De én 30 hetes terhesen annyira beteg voltam, hogy egy hetes antibiotikum kúrán voltam, mert semmi nem használt és semmi bajunk nem lett tőle, bár meg sem fordult a fejemben, hogy lehet. Szerintem jobban szenvedett attól a picurkám, hogy én szenvedtem, mint végül a gyógyszertől. Kérd ki a nőgyógyász véleményét!

Lia

2013. júl. 10. 12:19
 656/781 anonim ***** válasza:

Voltam ma nőgyógyászomhoz. Irt ki antibiotikumot is, nehogy gyulladásba jöjjön a seb a számban. A paralen az olyan,mint Magyarországon a Panadol. Szóval azt nyugodtan szedhetem ha fáj. Kikértem tanácsát.

Már kevésbé fáj,de még enni nem tudok :(

Szonja

2013. júl. 10. 17:42
 657/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ma voltam vérvételen, szerencsére csak egy csővel vettek le. Azt mondták jövő hétre lesz eredmény, és hogy a háziorvoshoz küldik.

Szonja, a nehezén már túlvagy, hamarosan teljesen helyre jön a fogad és megszűnik a fájdalom. Picurka hogy van, mikor lesz legközelebb uh-d?

Többiek hogy vagytok? Nagyon eltűntetek!!!

Lia

2013. júl. 12. 11:33
 658/781 anonim ***** válasza:

Picurka jól van, egyre többet mozog :) 22-én kell mennem vizsgálatra, már alig birom ki addog. Mindig nagy örömmel megyek, mert igy legalább láthatom mozogni :)

Fogam már jobb, ma már sűrűbb összetételű kaját is ettem,nem csak pépeset. 3 napig azon éltem :(

Remélem megirod majd az eredményt :)

Szonja

2013. júl. 12. 19:41
 659/781 anonim ***** válasza:

Nagyon eltűntetek. :( Mi újság veletek?

Szonja

2013. júl. 19. 16:06
 660/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én a 11-dik ciklusnapomon vagyok, várom az ovut. :) Nálunk is végre nyár van 2 hete, 30 fok folyamatosan, imádom!!! :) Tervezgetjük a nyaralást és a hazamenetelt, szóval jó kis napjaim vannak.

Remélem mindenkivel minden ok!

Lia

2013. júl. 19. 17:01
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!