Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok! 12 dpo, már csak két nap nem vártig. Ma mértem hőt, megint esett elvileg, de csak 5 órát aludtam és több mint 2 órával a rendes mérés előtt mértem, mert ma hajnalban kivittem a sógoromat a repülőhöz, szóval ezt azt hiszem érvénytelennek veszem. Barnázni még mindig nem barnázok, ezt nagyon jó jelnek veszem. :) Megpróbálok kicsit pozitívabban hozzáállni ehhez a ciklushoz, hátha... Tegnap este miután a gyerek elaludt, a nappaliban beszélgettünk a férjemmel, mire teljesen váratlanul megjegyezte, hogy szerinte terhes vagyok. :) Azt tudnotok kell, hogy ő nincs tisztában a ciklusommal, nem tudja mikor nem kell megjönnie pl. Teljesen meglepődtem, és reménykedek, hogy neki lesz igaza. :)
Azért becsatolom a görbém is: [link]
Szép hétvégét Csajok
Lia
Lia szerintem sem könyveld el ezt a ciklust, tudod a férjek ráéreznek. AZ én férjem is megmondta,hogy most tuti terhes leszel. Lám, sikerült :) neki sem volt fogalma arról,hogy mi van a ciklusommal, sacc/kb meg tudta mondani,hogy mikor jön meg.
Én nagyon drukkolok :)
Szonja
Sziasztok! Elegem van!!!! :( Tegnap délutánig kezdtem elhinni, hogy sikerülhetett, aztán persze elkezdtem barnázni. Úgy voltam vele, hogy ma a 14 dpo, ha a hőm fent marad, akkor reggel ellövök egy tesztet, persze full negatív lett. :( Nem is tudom mit vártam. Még csak egy ici pici, nagyon halványka vonal sincs rajta, szóval ez nem kérdéses. :( [link]
Köszi Szonja a bíztatást! De azt hiszem fel kell készülnöm a vérvételre.
Szép hetet Csajok!
Lia
Sziasztok csajok.
Sajnálom Lia, majd ird meg a vérvétel eredményét.
Én tegnap túlestem egy bölcsességfog eltávolitáson, de sikertelenül, igy ma operáció keretén belül kijöttek a darabkak, amit a "jó" dokim bennehagyott. Iszonyat szenvedek. Tablettát sem mertem bevenni,de muszáj volt. Egy paralent magamba nyomtam. Remélem nem lesz baja babócánknak.
Szonja
Sziasztok! Nekem végül tegnap délután megjött, szóval ma elmegyek időpontért vérvételre. :(
Szonja, sajnálom hogy így meggyötört a fogad és hogy nem sikerült normálisan kihuzni elsőre. :( Algopirint vehetsz be, az nem árt a babának! De én 30 hetes terhesen annyira beteg voltam, hogy egy hetes antibiotikum kúrán voltam, mert semmi nem használt és semmi bajunk nem lett tőle, bár meg sem fordult a fejemben, hogy lehet. Szerintem jobban szenvedett attól a picurkám, hogy én szenvedtem, mint végül a gyógyszertől. Kérd ki a nőgyógyász véleményét!
Lia
Voltam ma nőgyógyászomhoz. Irt ki antibiotikumot is, nehogy gyulladásba jöjjön a seb a számban. A paralen az olyan,mint Magyarországon a Panadol. Szóval azt nyugodtan szedhetem ha fáj. Kikértem tanácsát.
Már kevésbé fáj,de még enni nem tudok :(
Szonja
Sziasztok! Ma voltam vérvételen, szerencsére csak egy csővel vettek le. Azt mondták jövő hétre lesz eredmény, és hogy a háziorvoshoz küldik.
Szonja, a nehezén már túlvagy, hamarosan teljesen helyre jön a fogad és megszűnik a fájdalom. Picurka hogy van, mikor lesz legközelebb uh-d?
Többiek hogy vagytok? Nagyon eltűntetek!!!
Lia
Picurka jól van, egyre többet mozog :) 22-én kell mennem vizsgálatra, már alig birom ki addog. Mindig nagy örömmel megyek, mert igy legalább láthatom mozogni :)
Fogam már jobb, ma már sűrűbb összetételű kaját is ettem,nem csak pépeset. 3 napig azon éltem :(
Remélem megirod majd az eredményt :)
Szonja
Nagyon eltűntetek. :( Mi újság veletek?
Szonja
Sziasztok! Én a 11-dik ciklusnapomon vagyok, várom az ovut. :) Nálunk is végre nyár van 2 hete, 30 fok folyamatosan, imádom!!! :) Tervezgetjük a nyaralást és a hazamenetelt, szóval jó kis napjaim vannak.
Remélem mindenkivel minden ok!
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!