Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok! Jaj Virág, min kell átmenned!? És az ki fog derülni, hogy miért nem tudtadmegtartani a terhességet?
[link] Ma is barnáztam reggel, hát nagyon remélem, hogy ez nem fog kitartani a mensiig, mert akkor kb 1 hetes barnázás után jönne meg.
Lia
Lia az lehet beágyazódás is :) nekem is volt, ha kell a grafikonom akkor szivesen csatolom :)
Virág kitartást
Szonja
Köszi Szonja, légyszi csatold be, hátha találok valami hasonlóságot. :) Annyira jó lenne, ha végre nem jönne meg.
Lia
a 33,34,35 napon volt beágyazódási pecsételésem, barnázásom. Remélem segithettem vele. Sok sikert, megy a drukk :)
Szonja
Sziasztok!
Lia, mi újság veled? Már alig pár nap... van még barnázás?
Virág, nálad mi a helyzet?
Marcsi is régen jelentkezett... hogy állsz?
Szonja, köszönjük a görbét! Remélem hamarosan csatlakozik valaki hozzád egy pozi teszttel! :)
Én eléggé hanyag voltam az elmúlt 2 hétben, és nem is akarok ezzel foglalkozni a következőkben. Azért csatolom a görbém:
Ennyi... lehet hogy egy darabig nem jelentkezem, csak pihentetem ezt a dolgot mert kezdek beleőrülni... így sem egyszerű nem állandóan rá gondolni. :)
Várom a pozi teszteket!
Mimi
Sziasztok! Köszi Szonja a görbét! Mimi, tudom hogy mit érzel, pont így vagyok én is. Totál tele a hócipőm!
[link] 5 napja barnázok, sőt most már 3 napja rendesen vérezgetek, de nem jött még meg. Egyetlen egyszer volt ilyen hosszan minimális vérzésem, mikor a fiammal terhes lettem. Így ma reggel már úgy voltam, hogy ha ma sem jön meg, akkor ellövök egy tesztet, hátha. És persze full negatív lett :( Vagyis a hétvégén meg fog jönni 5-6-7 nap elővérzés után. Mondhatom roppant boldog vagyok. Nem várok tovább, ha megjön, elmegyek a dokihoz, hogy ez tuti nem normális. El vagyok keseredve!
Lia
Sziasztok! Hát nekem végül tegnap délután megjött. Ismét elment egy hónap eredménytelenül. Viszont ami furcsa, hogy nem vagyok annyira magam alatt jelenleg, mint szoktam. Bár végre hétvége van és jó idő és megyünk kirándulni, szóval lehet ez is az oka a jobb kedvemnek. De az hogy mensi előtt 4 és fél napig barnáztam-véreztem, az mindenesetre nem jó, így hétfőn bemegyek a háziorvoshoz időpontot kérni és megkérem, hogy utaljon be a nőgyógyászatra. Remélem sikerül a végére járnom a dolognak és sikerül majd orvosolni.
Szép napot Csajok!
Lia
Sziasztok!
Látom mindenkinek rossz a hangulata!hát nekem se jobb !ne haragudjatok,hogy így eltüntem minden össze jött!intézkednem kellett és szó szerint be voltam havazva!végre el tudtam intézni a párom műtétjét!jövõ héten pénteken lesz!Nettus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!