Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯
 611/781 anonim ***** válasza:
beta hcg 12. tehat jo. es basszus a tegnapi 25 erossefu teszten ott volt a halvany csik. legalabb bebizonyosodott szamomra,hogy ha halvany csik van az hcg miatt van es nem szellem csik. virag
2013. jún. 4. 11:29
 612/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Jaj Virág, min kell átmenned!? És az ki fog derülni, hogy miért nem tudtadmegtartani a terhességet?

[link] Ma is barnáztam reggel, hát nagyon remélem, hogy ez nem fog kitartani a mensiig, mert akkor kb 1 hetes barnázás után jönne meg.

Lia

2013. jún. 4. 12:06
 613/781 anonim ***** válasza:

Lia az lehet beágyazódás is :) nekem is volt, ha kell a grafikonom akkor szivesen csatolom :)

Virág kitartást

Szonja

2013. jún. 4. 12:44
 614/781 anonim ***** válasza:

Köszi Szonja, légyszi csatold be, hátha találok valami hasonlóságot. :) Annyira jó lenne, ha végre nem jönne meg.

Lia

2013. jún. 4. 13:06
 615/781 anonim ***** válasza:

[link]

a 33,34,35 napon volt beágyazódási pecsételésem, barnázásom. Remélem segithettem vele. Sok sikert, megy a drukk :)

Szonja

2013. jún. 4. 20:40
 616/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Lia, mi újság veled? Már alig pár nap... van még barnázás?

Virág, nálad mi a helyzet?

Marcsi is régen jelentkezett... hogy állsz?

Szonja, köszönjük a görbét! Remélem hamarosan csatlakozik valaki hozzád egy pozi teszttel! :)

Én eléggé hanyag voltam az elmúlt 2 hétben, és nem is akarok ezzel foglalkozni a következőkben. Azért csatolom a görbém:

[link]

Ennyi... lehet hogy egy darabig nem jelentkezem, csak pihentetem ezt a dolgot mert kezdek beleőrülni... így sem egyszerű nem állandóan rá gondolni. :)

Várom a pozi teszteket!

Mimi

2013. jún. 6. 15:00
 617/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Köszi Szonja a görbét! Mimi, tudom hogy mit érzel, pont így vagyok én is. Totál tele a hócipőm!

[link] 5 napja barnázok, sőt most már 3 napja rendesen vérezgetek, de nem jött még meg. Egyetlen egyszer volt ilyen hosszan minimális vérzésem, mikor a fiammal terhes lettem. Így ma reggel már úgy voltam, hogy ha ma sem jön meg, akkor ellövök egy tesztet, hátha. És persze full negatív lett :( Vagyis a hétvégén meg fog jönni 5-6-7 nap elővérzés után. Mondhatom roppant boldog vagyok. Nem várok tovább, ha megjön, elmegyek a dokihoz, hogy ez tuti nem normális. El vagyok keseredve!

Lia

2013. jún. 7. 12:46
 618/781 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok! Most olvadom milyen depis itt a hangulat! Na nyugodsag es nem eltunni! En tulvagyok a masodik missed abomon es megis pozitiv maradtam. Pedig vegig szivtam az egeszet. Sehol nincs kolbaszbol a kerites. De ha negativak vagytok csak a rossz dolgot fogjatok bevonzani. Mindenki babas lesz. Én is ;) Lia a barnazadod az a mehszajseb szerintem es az gatolja a kiskatonak tuleleset. Vsgy progi hiany arra meg van gyogyi! Puszi . Virag
2013. jún. 7. 19:31
 619/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hát nekem végül tegnap délután megjött. Ismét elment egy hónap eredménytelenül. Viszont ami furcsa, hogy nem vagyok annyira magam alatt jelenleg, mint szoktam. Bár végre hétvége van és jó idő és megyünk kirándulni, szóval lehet ez is az oka a jobb kedvemnek. De az hogy mensi előtt 4 és fél napig barnáztam-véreztem, az mindenesetre nem jó, így hétfőn bemegyek a háziorvoshoz időpontot kérni és megkérem, hogy utaljon be a nőgyógyászatra. Remélem sikerül a végére járnom a dolognak és sikerül majd orvosolni.

Szép napot Csajok!

Lia

2013. jún. 8. 11:35
 620/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Látom mindenkinek rossz a hangulata!hát nekem se jobb !ne haragudjatok,hogy így eltüntem minden össze jött!intézkednem kellett és szó szerint be voltam havazva!végre el tudtam intézni a párom műtétjét!jövõ héten pénteken lesz!Nettus!

2013. jún. 9. 11:24
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!