Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Szomorú vagyok a rossz hirek miatt, Nettus és Virág sajnálom ami veletek történik. Hogyan tovább? Mit fogtok csinálni?
Lia és Mimi várom a pozitiv teszteket :)
Már csak egy hét a vizsgálatik, tűkön ülök néha :) de jó értelemben. Minden nap érzem picurkát mozogni, csodálatos érzés. Majd irom a fejleményeket. LEgyetek jók és jó nyaralást midnenkinek :)
Szonja
sziasztok!!
továbbra is mindenkinek drukkolok!!
hogy vagytok??hogyan bírjátok ezt a meleget??
hát hogyan tovább??? nem volt kérdés! már decemberbe erre készülök!! sajnos tisztába voltam ezzel az eredménnyel! muszáj volt felkészülnöm lelkileg és testileg erre!!! így nekem könnyű,könnyebb elfogadni ezt, feldolgozni szerintem nem lehet csak elfogadni!! 25-én megyünk szegedre varrat szedésre aztán majd valamikor Budapestre a krio-ba! mert úgy döntöttünk inkább onnan választunk donort nem szegeden!! nem lombikom lesz hanem inszemációm! mondjuk ez is attól függ,hogy én átjárható -e vagyok mert ha nem akkor marad a lombik!! hát amitől nagyon féltem meg kell csináltatni az átjárhatóságit! mert az inszemációhoz kell!! hát kb ennyi történt velem de ha kérdésetek van nyugodtan kérdezzetek!! ha tudok választ megírom!!
Nettus!!
Sziasztok! Nettus, hihetetlenül sok erőd van! Nagyon sajnálom, hogy így alakult, viszont napról napra közelebb kerültök, hogy vagy így vagy úgy de saját babátok legyen! Az átjárhatósági biztos nem lesz kellemes, viszont a szülés sem az, de mindent megér, ha a végén a kezedben tarthatod a kicsikéd! Probálj meg agyban úgy hozzáállni, hogy nem fog fájni, szerintem ez nagyon sokat számít. Én egész terhességem alatt sosem gondoltam komolyabban a szülésre. Mindig úgy voltam vele, hogy gyors és könnyű lesz, nem lehet máshogy. Este 5kor csengettem a szülészeten fájásokkal, 6ra ért be a dokim, 7:20kor a kezemben volt a fiam! :) Nagyon fájt, viszont ennél sokkal rosszabb is lehetett volna! Nagyon drukkolok, hogy hamarosan sikerüljön az álmotok! Mennyi idő lesz, míg eljutottok az inszemig?
Velem semmi újdonság, ma semmim nem fáj, a hőm még mindig ugyan ott áll, nem tudom, hogy túl vagyok-e az ovun, vagy csak a hétvégén lesz. Lehet nem kellett volna elsumákolnom az elején a mérést. :)
Sajnos a meleg engem nem érint, nálunk tartósan 17-20 fok van és előreláthatólag nem is lesz jobb. :( De nagyon vágyom haza a kánikulába!
Jó hűsölést és szép napot!
Lia
szia Lia!!húúúúú próbálok mindenre válaszolni de most teljesen szét vagyok esve!! annyi mindenre kell figyelnem ,hogy sokszor nem tudom merre vagyok fejjel!! na mindegy!! amióta elkezdődött ez a baba projekt teljesen megedződtem!!de komoly!! már nem veszek mindent annyira tragikusnak (legalább is nagyon próbálkozok)de tényleg sok erő és türelem,kitartás kell!! most hívtam a krio-t!! július 1-jén megyünk bp.-re 10 órára!! hát remélem nem fog fájni az átjárhatósági de mindent a babáért!!húúúúú én is ilyen szülést szeretnék!! de jó !! az inszem valszeg annyi idő míg meg lesz az összes vizsgálatom !!az kb 1 hónap bár azt hallottam az átjárhatóségi után várni kell de még nem tudom!! ha majd megtudom megírom!!nagy bátorság kell ,hogy mindenbe én intézkedjek ,intézkedek!! de mindig össze szedem magam!!
Nettus!!
Sziasztok! Hogy vagytok? [link] Azt hiszem tegnap volt pé-m, legalábbis tegnap eléggé fájt és ma a hőm is elindult felfelé. Ma voltam a házidokinál. Egy viszonylag normális nővel sikerült beszélnem. Azt mondta itt az a gyakorlat, hogy 30 év alatt 2 sikertelen próbálkozós év után kezdenek el kivizsgálni, addig meg ne számoljak és ne figyeljek, csak legyünk együtt. 30 fölött 1 év után kezdődnek a kivizsgálások. Viszont mondtam hogy a kisfiammal voltak hormon problémáim, így kaptam beutalót 3 és 21 napi vérvételre, amit majd a következő ciklusomban kell megcsináltatnom. Most már ennek is örülök, az eredményeket meg majd megmutatom az otthoni orvosomnak is.
Nettus, remélem minél gyorsabban végére érsz a kivizsgálásoknak. Milyenek lettek a hormon értékeid? Nagyon drukkolok, hogy hamarosan babátok legyen!
Lia
szia Lia meg mindenkinek!!
gyors írok mert megyünk szegedre varrat szedésre!! gyors leírom a 3 napi meg a 21 napi vv eredményemet!!
3 napi vv eredményem:
FSH :6,4
LH:6,1
Kortizol:80,1
PROG:2,77
oestr 172,9
21 napi vv eredményem:
éh.gl:5,39 uIU/ml
120"4,16 uIU/ml
koleszterin 3,65 mmol/l
tg:1,05 mmol/l
HbA1c: 6,80%
TSH:1,01 uIU/ml
FT4:1,52 ng/dl
a-TPO:274,8(ez magas mert mondta a dokinő)
TYRAK:845,1 IU/ml
FSH:6,8 mIU/ml
LH:16,6mIU/ml
PRL:10,8 ng/ml
kortizon:43,7ug/L
progesztrenon:1,84 nmol/l
tesztoszteron:1,5 nmol/l
se inzilin:3,65 uIU/ml
120" 18,60 uIU/ml
HGH: 0,24 ng/ml
bocsánat csak ennyit tudok most írni!! ne haragudjatok!!!
Nettus!!!
Sziasztok. Ma voltam kontrolon. Minden rendben van. Megtudtuk, hogy a szivem alatt hordott emberke kisfiű :)
Szonja
Sziasztok! [link] Az én hőm tisztára összezavarodott. Teljesen meg is vagyok lepve, eddig mindig olyan szépen kirajzolodott hogy mikor van pé, most meg semmi, nem akar emelkedni. :( Talán 24-én volt, legalábbis nagyon bízom benne.
Nettus, sajnos annyira nem értek ezekhez az eredményekhez. Ezek jónak számítanak? Az az egyik ami magasabb, az okozhat valamit? Ezek alapján ki lehet zárni a PCO-t?
Szonja, nagyon nagyon gratulálok!!! :) Most akkor jöhet a névválasztás!
Virág, olyan régen írtál már, hogy vagy?
Mimi, ha tudsz jelentkezz a hírekkel, drukkolunk Neked nagyon!!!
Lia
sziasztok!!
Lia! nem tudom ez az eredményem mennyire rossz!! a cukrommal nem stimmel valami és az anti-tpo magas!! nem volt ebbe a ciklusba peteérésem!!! lehet ir-es vagyok!! bár mai napig nem értem miért nem írt fel a dokinő bogyót ha rossz az eredményem!! nagyon el vagyok keseredve!! nem is akarom folytatni!! elegem van!!!
Szonja: tök jó ,hogy kiderült milyen nemű a pocaklakód!! és milyen nevek jöttek szóba??
Lia: nem is olyan rossz ez a görbe!! lassan megy fel a hőd!! szerintem semmi baj nincs vele!!
többiekkel mizus???
Nettus!
Már a nevet is kiválasztottuk már kb 2 hónapja :)
KRISZTIÁN lesz :) ha kislány lett volna akkor Kiara :)
ha kiváncsiak vagytok a pocakaomra akkor felrakhatom majd azt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!