Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
 671/781 anonim ***** válasza:

Szonja, hát én nem tudom, hogy normális-e a barnázás ilyen idős terhesen, de szerintem nem :( Én a 32-dik héten barnáztam, elmentem a dokihoz, azt mondta elkezdett elmenni a nyákdugó és elkezdett nyílni a méhszáj, de csak minimálisan. Letiltott egy csomó mindenről, többek között a szexről is, hogy meg ne induljon a szülés. Nézte a máhszájadat? CG-nek szokták jelölni, milyen az értéked? A 3000 - ez a teljesen zárt normális méhszáj. Milyen gyógyszert kaptál?

Lia

2013. júl. 25. 17:54
 672/781 anonim ***** válasza:

Lia nézte a méhszámat. Mindent rendben talált. A leletemen nem találok olyat amit irtál. A tabletta neve Ascorutin. Nem tudom,hogy lehet e M.o. kapni. Ultrahangon is megnézte a placentát, az is rendben volt. Picurkánk pedig mozog folyamatosan.

Szerintem megemeltem magam és azért barnázok.

Szonja

2013. júl. 25. 21:48
 673/781 anonim ***** válasza:

Sajnos nem ismerem ezt a gyógszert, beütöttem a keresőbe és ezt a kérdést dobta ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. Biztos nem lehet kapni magyarországon és ezért nem is ajánl mást. :(

Remélem tényleg csak megemelted magad és elmúlik a barnázás. Az mindenesetre jó jel, hogy megvizsgáltak és minden rendben volt!

Lia

2013. júl. 25. 22:28
 674/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szonja remélem tényleg csak megemelted magad, de azért vigyázz magadra!

Lia én nem reménykedem, nagyon mensisek ezek a görcsök :( Barnázás ugyan nincs meg a hőm megint felugrott, de megnéztem az előző 5 görbém, és azokon is felugrott a 12. dpo körül.

Már nagyon elegem van. :(

[link]

2013. júl. 26. 08:13
 675/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok! Ma voltam vérvételre időpontot kérni, jövő hét szerdán lesz. De sajnos az előző eredményeimet nem adják oda, majd csak ha beszéltem dokival, de azt meg most nem akarok, csak ha már megvan mind a kettő.

Mimi, tudom hogy mit érzel, de nagyon szép a görbéd és szerintem simán lehet pozitív eredménye. :) Megy a drukk ezerrel!!!

Lia

2013. júl. 26. 14:23
 676/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Pénteken elszóltam magam, szinte rögtön utána elkezdtem barnázni, hogy írtam, tegnap folytatódott és ma reggelre meg is jött...

Úgyhogy megint várhatok majdnem 4 hetet az ovura aztán meg az újabb csalódásra...

[link]

2013. júl. 28. 13:01
 677/781 anonim ***** válasza:

Szaisztok! Nagyon sajnálom Mimi! Sajnos pontosan tudom, mir érzel, de hamarosan jobb kedved lesz és újra izgulunk majd érted.

[link] Én ma vagyok az 5 dpo-n, eddig minden olyan mint mindig, bár ebben a ciklusban eddig még egyáltalán nem barnáztam, reménykedem :)

Lia

2013. júl. 29. 11:21
 678/781 anonim ***** válasza:

Szoritok csajok :)

Barnázásomat már csak a papiron látom wc-és után, még aggaszt hogy van, de már sokkal kevesebb mint volt. Jól vagyunk, csak ez a nagy hőség kikészit.

Szonja

2013. júl. 29. 16:21
 679/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szonja, remélem azóta már elmúlt.

Én úgy vagyok msot h megvolt 2 napig és tegnap meg ma még a barnázásomnál is kevésbé... Ez lehet a premens-től? És a hőm sem esett vissza, 36,8 volt ma reggel. Ezt mind a premens okozhatja??

Többiekkel mi újság, hol tartotok? Nekem még van vagy 20 napom a pé-ig szóval egyelőre görbét nem csatolok..

2013. júl. 31. 12:41
 680/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! [link] Ma sajnos nem tudtam mérni, mert 5kor felébredt a kisfiam arra, hogy bepisilt, szóval ágynemű húzás volt, meg gyors fürdetés, nem hiszem hogy lett volna értelme rá egy órára mérni. Tegnap este és ma reggel is barnáztam, már baromira elegem van ezekből a köztes vérzésekből! Ma reggel voltam vérvételen, teljesen ügyesen vette le a mai nő, alig látszódik, fájni meg egy picit sem fájt. Sikerült megszereznem a 3dik napi vérvételem eredményét: LH: 5.7 U/L, FSH: 5.5 U/L Gyorsan utána is olvastam és azt írják, hogy 6 alatti érték kiváló. :) A mai vérvételből nézik a progesteront és a pajzsmirigy hormonokat is, szóval ez jobban érdekel. Kiváncsi vagyok mutat-e valamit a progesteron, hisz ma is barnázok, ami az elégtelenségre is utalhat. Én még sosem használtam premens tablettát, de már olvastam róla majd kikérem az otthoni nőgyógyászom véleményét róla. Mimi, nem tudom, hogy ez a gyógyszer okozhatja-e hogy rövidebb lett a vérzésed és a hőd is fent van. Nem akarsz ellőni egy tesztet? Szonja, hogy áll a barnázás?

Lia

2013. júl. 31. 13:46
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!