Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
 641/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Csak megvolt a pé-m :) [link] De szerintem 24-én, szóval így napos lesz a ciklusom, ami nagyon nagyon ritka nálam. Már csak 9 nap a nem vártig. :)

Nettus, én sem értem hogy miért nem kaptál gyógyszert. Hisz ha nincs peteérésed, akkor azon lehet segíteni, de ahhoz kell gyógyszer. Nem tudsz elmenni másik dokihoz is megmutatni az eredményedet? Elhiszem, hogy elfáradtál ebben az egészben, de nem adhatod fel!!! Végre egy csomó dolog kiderült és hamarosan babátok lehet, úgyhogy most nem lehetsz gyenge, Neked kell irányítanod és valóra válik az álmod!

Szonja, nagyon szép nevet választottatok!!! Nagyon durvák vagytok, hogy már 2 hónapja tudjátok és lányra és fiúra is volt nevetek. Nekünk lánynevünk volt már az elejétől, viszont a fiú nagyon nehezen jött össze, ami nekem tetszett, az nem tetszett a férjemnek, neki meg kb. amúgy sem tetszett semmi. :)

Lia

2013. jún. 29. 08:44
 642/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok! Hát az én hőm katasztrófa, sosem volt még ilyen [link]

Szonja, én örülnék ha tennél fel képet a pocidról, vagy ha van uh képed, akor a babádról is. Mentek majd 4D-s uh-ra?

Lia

2013. júl. 1. 12:21
 643/781 anonim ***** válasza:

Szerintem megyünk majd 4D-re is, de ha jól tudom,nálunk az orvos kérdezés nélkül csinálja :) Ultrahang képem csak a 12. hétről van, a pocimat ha tudom ma felrakom :)

Szonja

2013. júl. 1. 13:27
 644/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Mi újság errefelé? Kirándulgattok?Dolgozgattok? Baba projekttel, hogy álltok?

két kép a pocimról :)

[link]

[link]

2013. júl. 2. 13:33
 645/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok! Hogy vagytok? Szonja, jó nagy pocid van, nekem ennyi idősen még majdnem nem is látszódott. :) És csak picit volt nagyobb mikor szülni mentem.

Nettus, mit mondtak a donoros megbeszélésen? Hogy lesz tovább?

Én ma vagyok a 10 dpo-n. [link] És eddig még nem volt köztes vérzésem. Ez mondjuk nem jelenti azt, hogy nem lehet még barnázásom, de ez is már valami, hogy eddig nem volt. Néha annyira azt érzem, hogy most sikerült, aztán meg hogy tuti nincs ekkora szerencsém. A férjemnek bedurrant egy foga, amit gyökérkezelni kellett, így ő hazarepült megcsináltatni, mi meg itt maradtunk a fiammal kettecskén pár napra. :) Nagyon nehéz lehet egyedülálló anyanák lenni. A férjem végre hazajött és a nyár is megérkezik hétvégén, szóval boldogság. :) Már csak egy pozi teszt tudna még boldogabbá varázsolni. :)

Szép napot! Puszi

Lia

2013. júl. 4. 13:05
 646/781 anonim ***** válasza:

Szia Lia.

a görbéd szépen alakul, az alaphőmérsékleted szerintem alacsonyabb mint ahogy a gép behúzta, várjuk majd a pozitivosodást :) nagyon szoritok.

Sajnálom a férjed, nekem minden héten, vagy kéthetente fáj valamelyk fogam, tablettát sem szedhetek rá, de nem is akarok. 4 hónapja egyetlen egyet sem vettem be.

Nagy a pocim? én kicsinyellem, de szerintem mire megyek szülni dpla ennyi lesz, még 19 hét és kibújik a kis drágánk :)

2013. júl. 4. 13:18
 647/781 anonim ***** válasza:

sziasztok! elnezest h eltuntem de a szakitas elvett minden erom. nagyon nehez idoszakot elek. ugy nez ki rendezodik a mensim. bar 2szer nagyon eros volt. most volt elosszor peteeresem. bar mindegy mert nincs senkim. csak legalabb ez beallt. Szpnja nagyon szep a pocid! Senkinel nincs azota babo? :(

Puszi nektek. Virag

2013. júl. 4. 18:52
 648/781 anonim ***** válasza:

sziasztok!!!

én egy kicsit csalódott vagyok a tegnapi nappal kapcsolatba!! nem tudtunk semmit intézni!! azt mondta a professzor tájékoztat mindenről erre semmit nem tudtunk meg!! legalább is én így érzek!! azt mondta ők fogják kiválasztani a donort !de én ezt nem szeretném vagyis fenntartásaim vannak!! lenne egy -két dolog amit szeretnénk mi meghatározni!!felvette az adatainkat de az én papírjaimat ,leleteimet csak éppen csak átfutotta! nem is kérdezett tőlem semmit! nem foglalkozott velem! mintha ott se lennék vagyis csak annyit kérdezett ,hogy megvannak-e a hormonjaim csináltatva! lerázva érzem ,éreztem magam!! mondtam neki ,hogy az összes eredményem le fog járni de ő csak azt mondta nem kell újra csináltatni ! majd csak az átjárhatóságit kell meg az élettársi papírt kell megcsináltatni!! de nem értem !!a kaáliba mindennek eredménynek frissnek kell lennie itt meg nem számít?? !!! röhej!! ja és az átjárhatóságit szegeden akarja megcsináltatni de én most nem tudom mit csináljak mert most megy el szabira és legközelebb csak július 29 -én lesz előtte meg még találkoznunk kell!! kb. augusztusba lenne így az átjárhatósági és ki tudja mikor kezdenénk az inszemet!! de lehet ,hogy máshol csináltatom meg mert nem fogok várni annyit!!!

2013. júl. 5. 07:42
 649/781 anonim ***** válasza:

jaj bocsánat lemaradt !

Nettus voltam!!

2013. júl. 5. 07:43
 650/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! [link] Esett a hőm, a mérés óta nagyon azt érzem, hogy megint nem sikerült. :(

Nettus, ha van rá lehetőséged és van másik ilyen intézmény, aki spermadonációval foglalkozik, akkor menjetek el máshova is. Én amúgy is azt tartom jónak, ha van több vélemény is. És azt meg végképp utálom, ha átnéznek az emberen. Biztos fogtok találni olyan professzort, aki elsőre szimpatikus lesz.

Virág, sajnálom hogy ennyi rossz dolgon kellett keresztül menned, de biztos találsz majd magadnak másik társat, aki jobban fogja értékelni a szerelmedet!

Mimi, ha tudsz jelentkezz, hogy mi történik Veled!

Lia

2013. júl. 5. 09:53
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!