Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Köszönöm Lia érdeklődésed. Igen voltam dokihoz, nem csinált ultrahangot, mert azt mondta, hogy most nem kell. Vérvétel volt (szerencsére most jól ment,ájulás nélkül :) ), vérnyomás mérés és csak egy kis vizsgálat, hogy minden rendben van e. Szerencsére igen.
Csak azt nem értem,hogy most akkor hogy van ez a számolás. Nővérke azt mondta, hogy ma vagyok 4 hónapos és egy napos, a doki azt hogy 4,5 hónapos. Ultrahang alapján számol a dokim, tehát ma vagyok 15 +5 hetes. Az most hanyadik hónap? a 4 nem?
Szonja
Nagyon jó, hogy nem ájultál el :) Nekem anno nem volt ilyen 15dik heti vérvétel, csak 18 heti, meg akkor van nagy genetikais uh is. És akkor már fixen megmondták, hogy kisfiam lesz. :) Én nem értem ezt a hónapos számolást, nekem soha egyik doki sem mondta hónapban, mindig hétben számoltak, és a papíromon is mindighétben volt, pl. nálad most: grav.s.15, ez az hogy 15 hetes vagy. Amúgy nekünk a könyvelő egy hónapot 4,33 számol, vagyis ez alapján meg a 4dik hónapban vagy. Maradj a heteknél, az a biztos. :)
Lia
Köszike a választ. Szerintem tegnap már picurkánkat éreztem, ma ugyanúgy evés után éreztem egy kis rúgást :) olyan furcsa,de egyben jó érzés.
Szonja
Sziasztok!
Szonja, ez tényleg jó érzés lehet! Én sem hallottam még hónapokban számolni, max amikor valaki megkérdezi h hány hónapos terhes vagy és kbra mondod hogy 6 (mert tudod hogy még 3 vna hátra :))
Marcsi, én is megértem hogy besokalltál, és szerintem jól teszed ha most kicsit rábízod a természetre. Én sem nagyon mértem az elmúlt héten a hőmet. Gondolkodtam is hogy hagyjam-e a francba, aztán lesz ami lesz, mert már nagyon elegem van hogy megjön és nem elég hogy szarul vagyok meg görcsölök még lelkileg is kiborulok (akármennyire is tudtam hogy meg fog jönni...)
Lia, jobbulást a férjednek!
Én azért tűntem el mert bekaptam egy hányós-fosós vírust szerencsére, még lázas is voltam szóval nem volta túl jól. Még jó hogy alapból itthon voltam táppénzen, nem kellett külön dokihoz menni.
Én egy kicsit úgy érzem most hogy sosem lesz gyerekünk, nem csak az hogy türelmetlen vagyok, csak körülöttünk mostanában többen is bejelentették, és ráadásul olyanok, ahol nem is akartak gyereket, sőt az egiyk nő még titokban fogamzásgátlót is szedett, csak a férje nem tudta... A másiknak meg 2 éve könyörög a férje és most beadta a derekát nehogy elváljanak... és tudom hogy gonosz vagyok meg irigy de hogy van az hogy ilyen családba csak úgy egyszerűen hipphopp elsőre jön a baba, mi meg akik annyira szeretnénk itt szenvedünk...
Na ezért sem írtam mert ilyen lelkiállapotban vagyok.
Sziasztok. Sajnálom Mimi, hogy nem sikerült és sajnos tudom, hogy mit érezhetsz most :( de ne add fel! Mindnyájunknak sikerülni fog!!!
Lia
Csajok ne adjátok fel, türelem.
Már én is azon a ponton voltam,hogy hagyjuk a francba,majd jön amikor jön és tessék. Az első ilyen hónapban sikerült. Kijelentkeztem minden babás-mamás oldalról, töröltem magam a facebookról is, mert az is idegesitett. Nem mértem rendesen a hőmet semés akkor sikerült. Volt benne valami, hogyha nem foglalkozunk "annyira" a témával akkor hamarabb jön. Kivánom, hogy úgy legyen nálatok is.
Mimi tudom milyen az a betegség, tavaly esküvő előtti héten átestem ezen a gyomosrnáthán, 4 kilót fogytam esküvőig, de legalább jó vol a ruha :) (addigra kihiztam :D )
Lia jobbulást férjednek.Mimi neked is :)
Kitartást.
Szonja
Sziasztok. Hogy vagytok? Virág, izgulok érted és sajnálom, hogy találtak valamit. Majd írd meg mi volt a dokinál!
Velem minden ok, tegnap leesett a hőm, ma visszament, de ma meg barnázok, szóval kész káosz itt minden. Hétvégére nem várom, reménykedek! :)
Szép napot!
Lia
Sziasztok lányok.
Ma nagyon rosszul keltem, görcsölt az egész bal oldalam és a medencecsontom is fájt. Hivtam a nővérkét, hogy ez bajt jelent e, de azt mondta, hogy ez természetes dolog ilyenkor,mert nyúlik a méh,tágul. Még fog is. Kicsit megnyugodtam,hogy nincs semmi baj,de iszonyatosan fájt, néha még most is belenyilal. A vérvétel eredménye pedig jó :)
Lia a barnázás lehet,hogy jó jel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!