Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sajnálom Virág, borzasztó érzés lehet.
Szonja.
Sziasztok!
Bocsi h igy eltuntem el voltam havazva...semmi rendkivuli nem tortent azon kivul hogy megjott..:(( Késett 3 napot már kezdtem reménykedni...de hiába...nagyon szepen fent volt a hőm és ez fel mis tünt...ugy voltam na hátha most sikeerült...de nem :( [link]
Virág nagyon nagyon sajnálom ami történt!!!Sok erőt kívánok neked!!!
Marcsi (holnap visszaolvasok és bövebb leszek)
Marcsi nagyon sajnálom :(
Virág, hogy vagy?
Nálam ilyen a helyzet:
1 héttel előbb volt ovum, ez szinte már biztos... érdekes..
sziasztok!!
Virág: el se tudom képzelni mit érzel most!! őszintén sajnálom!! sok erőt és kitartást kívánok neked! el se tudom mondani amit most érzek!! ennél rosszabb nincs is talán!! jobbulást neked!! úgy mint testileg és lelkileg!!!
Nettus!!
Sziasztok! Jaj Virág, most olvasok vissza, annyira de annyira sajnálom!!! Még engem is felzaklatott, az összes energiám Neked küldöm, hogy felépülj lelkileg!
Mimi, szerintem is megvolt az ovud és még együtt is voltatok akkor, szóval remélem sikerül ez a hónapod!
Marcsi sajnálom, de új hónap és remélem végre siker.
Nekem is megjött vasárnap, amikorra nem vártam, vagyis ez most hülyén hangzik, de most kivételesen nagyon vártam. Írtam hét közepén, hogy beteg lettem, ez hétvégére odáig fajult, hogy fuldokoltam a köhögéstől, a hangom elment, csak suttogni tudtam és rengeteget fájt a fejem. Annyi gyógyszert beszedtem, amennyit csak lehetett, de nem segített. Így mikor megjött vasárnap, rohantam az ügyeletre, hangszál és gége gyulladás, röngtön kaptam antibiotikumot és köhögéscsillapítót. Hajnalban visszatértünk a szigetre, jó volt otthon, kár hogy ilyen gyorsan elrepült ez a 2 hét. Ami jó, hogy a gyerek reggel ki sem mozdult a szobájából a játékai közül, teljesen boldog volt, hogy itthon van. Viszont 10 fok van és eső, amitől aztán nincs valami rózsás kedvem.
Virág, kitartást holnap reggelre!!! Gondolatban Veled leszek!
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!