Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Virág, ezek mindenképpen jó hírek, szorítok!
Lia, Marcsi, mi újság veletek? Hogy érzitek?
Nekem még csak most jön a Pé, 1 hét múlva elvileg...
Kezdek beleőrülni ebbe a folyamatos 40 napos várakozásba, mióta elkezdtünk próbálkozni (karácsony) még csak 3x volt meg... szóval elég idegőrlő! Meg a munka is, tehát nekem most egyre mélyebb a gödröm :)
Szonja, remélem veletek minden rendben!
Nettus, nagyon eltűntél!
Szép napot!
sziasztok!!
nem tudom van itt valaki de azért írok!!
olvaslak benneteket de nem igazán van mit írnom! lelkileg egy kicsit meg vagyok zuhanva de már valamennyire jobb már!kiderült ,hogy LEHET csak augusztusba állnak le a páromék ezért egy kicsit lelki tramuma volt!! most várnám,hogy megjöjjön!! DE nem tudom mikor kell!! volt már úgy valaki ,hogy kétszer érzet ovu fájdalmat!! mert most úgy állok!! egyszer volt április 26-én ciklus 19 napjánál aztán május 1-jén 24 ciklusnapon!! hogy számoljak?? utálom!! ma kellett volna megjönnie ha 26-án volt ovum ha nem akkor még van 5 napom mert akkor 15-én kell megjönnie!!
Virág: nagyon örülök ,hogy mindent rendbe találtak!! remélem így is marad!!! ahány doki annyi féle diagnózis!! és akkor az ember kire hallgasson? érted??
többiekkel mizus?? remélem minden rendbe van!!
Nettus!!
Sziasztok! Virág, ez nagyon jó hír, sajnálom, hogy így rád ijesztett ez a másik doki, el sem tudom képzelni, mit élhettél át ez alatt a pár nap alatt! Viszont pulzál a pici szíve, nyugodj meg, nem lesz semmi baj!
Nettus, ne keseredj el, ez a pár hónap gyorsan el fog ám telni és remélhetőleg megéri várnotok és lehet majd babátok!
Mimi, én már a 28 körüli ciklusaimat is néha nagyon hosszúnak érzem, még 10 napot nem is biztos hogy kibírnék.
Szonja, Marcsi, mizujs Veletek?
Én most vasárnapra nem várom, de ma már barnázgatok. Viszont pár napja beteg vagyok, elment a hangom, fáj a torkom, a fejem, rossz a közérzetem, tök szomorú vagyok, hogy szinte egy egész hetem így megy el itthon, hogy nem vagyok a toppon. Holnap gimis osztálytalálkozóm lesz, nagyon izgatott vagyok és picit szomorú is, mert betegen annyira nem is vágyom rá, pedig egész eddig annyira vártam már.
Most meg indulunk játszóterezni a kisördöggel és a barátnőimmel és gyerekeikkel, annyira jó itthon! :)
Szép hétvégét Csajok!
Lia
Sziasztok.
Bocsika, hogy igy eltűntem, de itthon volt a férjem és nem volt időm netezni. Elég sok dolgunk volt.
Jól vagyunk, habár mostanában, főleg az elmúlt másfél héten esténként rosszul voltam, hányinger gyötört és egyszer hánytam is. :( de azt leszámitva minden rendben. 30-án kell visszamennem a dokihoz.
Olvasgattam amiket irtatok. Kitartást mindenkinek.
Szonja.
Sziasztok!
Én is eltűntem. Többiek, mi újság veletek?
Én úgy állok, hogy elvileg most péntekre, 17re várnám a pét. De lehet hogy előbb volt, ki is írtam egy krédést róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szerintetek? Tényleg volt pé? Akkor most rövidebb lesz a ciklusom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!