Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

[link]

Reggel még nem jött meg de egyre jobban fáj a hasam, szóval lassan kisétálok a mosdóba megnézni amit már sejtek...

Lányok, ha 12 után jön meg akkor az már holnap az 1. napja a mensinek? Vagy 1-2 körül még ma? Nem értek ehhez. Eddig ha reggel nem jött meg akkor max nagyon este..

2013. ápr. 23. 11:47
 512/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Írtam egy jó hosszú bejegyzést és megszivatott a gép, pont akkor megszakadt a netem, mikor el akartam küldeni és eltűnt az egész :(

Az egyenlőre nem túl izgis görbém: [link] Annyi a változás az elmúlt 2 hónaphoz képest, hogy most mértem 36,55-öt is, amit eddig még sosem. Eléggé bosszant engem ez a magas alaphőmérséklet, majd rákérdezek erre is a dokitól.

Mimi, szerintem este 6-7 után kell csak másnaphoz számítani, ha megjön, kora délután még aznaphoz számolom én.

Hogy vannak a kismamáink? Marcsi, anyukád túlvan a műtéten? Hogy van? Nettus, ritkán írsz mostanában, hogy telnek a napjaid?

Lia

2013. ápr. 23. 12:01
 513/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én nagyon jól vagyok, vagyunk :) Vároma jövőhetet, mert akkor megyek dokihoz és nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.

Marcsi anyud jól van?

Mimi a hőd még nem ment az alaphő alá, ebből még bármi lehet :) De ha délután jön meg az még a mai napra számolódik. Én mindig igy számoltam.

Nettus? Merre jársz? Férjed készül a műtétre?

Lia lehet, hogy neked ilyen az alaphőd, láttam már én ettől magasabbat is.

Virág voltál dokihoz? Vagy mikor mész? Hireket akarunk :)

Szonja

2013. ápr. 23. 14:11
 514/781 A kérdező kommentje:
Hát, ha így számoljuk, akkor ma megjött ráadásul olyan erősen hogy már csak fetrengeni akartam, de most értem haza a munkahelyemről (ami 10 percre van és itt már fél 11) szóval nem volt még rá időm. Meg arra sem hogy elkeseredjek. Ami mondjuk nem lett volna, mert számítottam erre. Remélem majd ebben a hónapban... Mindenesetre idén már nem lesz babánk...
2013. ápr. 23. 21:21
 515/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Bocsi,h elvagyok tunve de rengeteg a bajom. A heten mehyek dokihoz. Csut vagy pentek. Kozerzetem jo. A lelkem faj. A parom megmondta nem szeret a baba sem erdekli. Es koltozzek el. :((

Most bagyon nehez lesz. Semmi tamaszom nincs.

Virag

2013. ápr. 23. 21:40
 516/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Virág, ez már biztos??? Előző hónapban is volt egy nehéz időszakotok, de túléltétek, együtt. Sőt, ebben a hónapban is rajta voltatok a gyerek kérdésen és még sikerült is. És most, hogy már nem csak ketten vagytok, most akar szakítani??? Én nagyon bízom benne és drukkolok, hogy ezt meg tudjátok beszélni és együtt maradjatok. Egy kisgyereknek apára is szüksége van. Nekem a nővérem egyedül neveli a 4 éves kisfiát, mert ugyan nem terveztek gyereket az akkori párjával, de már több mint egy éve együtt voltak és mikor kiderült, hogy terhes, a csávó lelépett. Nagyon nehéz neki, borzalmasan sok erőre van szüksége és másik párt találni sem tud. Virág, ha egy kis mód is van rá, hogy együtt maradjatok, akkor tegyél meg érte mindent! És próbálj meg nem stresszelni, ami jelen esetben elég hülyén hangzik, de még nagyon az elején vagy a terhességednek, vigyázz rá!

Velem minden rendben, nem fogok tudni több görbét csatolni, mert tegnap este a lerázáskor sikerült kiejtenem a kezemből a hőmérőt, ami ugyan a szőnyegre esett, de eltörött. Nem maga az egész törött össze, csak a belső rész, ami mutatja a fokot, törött le a fejéről. :( Tök jó, hogy pont mostanában lesz pé-m. Ma voltam a gyógyszertárban, hogy vegyek újat, nem vagyok oda a digitálisakért, olyat szerettem volna, mint a régi higanyos, csak már alkoholos, otthon lehet kapni, itt nem! Így nem vettem semmit, szóval mától nekiállok ovutesztelni, hogy legalább valamit sejtsek, ha már nem tudok biztosat.

Sajnálom Mimi, hogy megjött! De itt leszünk Veled az új hónapban is, és remélejük ebben a hónapban mind babásak leszünk! :)

Lia

2013. ápr. 24. 15:47
 517/781 anonim ***** válasza:

Koszonom. Hat nem egyszeru. Minden nap sirtam eddig. Holnap ultrahang. En mindent megteszek...szavakba nemtudom foglalni mennyire faj.

Holnap megirom mit mondtak az uh n .

Virag

2013. ápr. 24. 16:29
 518/781 anonim ***** válasza:

Virág én lélekben veled vagyok, szoritok, hogy minden rendbe jöjjön.

Lia most fog összejönni a babóca :)

Szonja

2013. ápr. 24. 19:21
 519/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

jöttem egy kis lelket önteni belétek!! igaz én se vagyok túl jól de próbálok pozitív maradni bár elég nehéz ennyi várakozás után !!

Mimi!! sajnálom,hogy megjött!! ez a legrosszabb!! de új hónap új esély!! bár már aki hónapok óta a babára vár ez kevés vigasz tudom!!

Lia: én hónapokon keresztül digitális hőmérővel mértem a hőmet és semmi baj nem volt vele!! ugyan úgy jó az is ! csak 5 percig mérd ne csipogásig!!

Virág: nagyon sajnálom,hogy most így vagytok a pároddal!! fel a fejjel!! próbáld megbeszélni vele! nálunk is meg gondolom mindannyiunknál volt mély pont a kapcsolatába de meg kell beszélni máshogy nem működik! mióta nálunk kiderült ez az egész talán még jobban összetartunk! bár a lombikról nem igazán beszélünk mert nincs mit de kevesebbet vitatkozunk!! bár én már elég rosszul viselem ezt az egészet! sokszor idegbaj környékezik !!

velem nem sok minden van !! próbálom elfoglalni magam! hülyén hangzik de online játékon játszok most mert legalább nem a baba projekttel foglalkozom! ez most sokat segít! már azt is kétlem,hogy velem minden rendbe van! hát érdekes mert 8-án megjött az hétfő volt de én meg kb .vasárnap éreztem olyat mintha ovum lenne!! most meg itt vagyok 18 napnál és még konkrét ovut nem éreztem!!! tuti úgy fog megjönni,hogy ne tudjak elmenni vérvételre!! most nagyon várom,hogy megjöjjön!

mindenkinek kitartást és a babásoknak sok boldogságot a babához!!

Nettus!!

2013. ápr. 25. 08:03
 520/781 anonim ***** válasza:
sziasztik. 7*8mm szabalyos petezsak. ennyit lattak. kicsit aggodok.nem pici? a doki szerint jo .virag
2013. ápr. 25. 08:30
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!