Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok!
Bocs hogy eltűntem de nálunk most elég rossz a helyzet, napi 14 órát dolgozunk és így sem tudjuk megcsinálni a napi munkánkat a főnök meg azt mondja azért kapjuk a fizetésünk hogy csináljuk és nem érdekli hogy már jobbrabalra dőlünk (14 óra gép előtt amúgy sem egészséges) szóval nincs időm írogatni. :(
Később jelentkezem!
A görbém azért csatolom:
Jó hétvégét!
Sziasztok.
Jól eltűnt mindenki, gondolom a jó idő az oka :)
Mimi hogy vagy? Teszteltél? vagy még vársz?
Virág hogy érzitek magatok?
Többiek, i hogy álltok?
Szonja
Sziasztok!
Sajnos még mindig halálra dolgozzuk magunkat (még hétvégén is, nemrég értem haza)
Nem tesztelek, csak a 40. nap után. Ma leesett a hőm, de a szokásos 2 nappal előbb kezdődő barnázás még nincs. PMS viszont van. Szóval én már nem is reménykedem, őszintén szólva időm sincs rá. Csak szeretném túlélni ezt a hónapot végre...
Remélem nálatok jobb a helyzet!
Marcsi, Lia, lassan próbálkozhattok nem?
Sziasztok csajok!
Na itt vagyok...képzeljétek mi történt.Nálam nincs változás megjött 2 napja elmúlt.Koncentrálunk a mai hónapra...
De anyukám, szegény...:(.Most jöttünk haza a nőgyógyásztól.Holnap műtik :(:(!!
Képzeljétek el neki majd csak 3 hetet késett a menzije...11 nappal ezelőtt meg is jött neki...a mai napig tart neki ráadásul ömlik belőle és már rosszul is van miatta szédül meg ilyenek...na ma elmentük a dokihoz még majdnem azt mndta késön ment nem kellett volna ennyi ideig várnia és hogy holnap egy egészségügyi kaparást csinál nála gyorsan mert rettentően vérzik szegény!Jajj lányok nagyon sajnálom sírt is szegény..de remélem jobban lesz holnap már.Na megyek holnap csatolok görbét ma nem mértem korán elmentünk itthonRÓL.
Marcsi
Sziasztok. Nekem kb. a hétvégén lesz pé-m, legalábbis nagyon remélem. Bejelentkeztem a dokihoz, jövő csütörtökön megyek és viszem a görbéimet, hogy lát-e benne valamit. Amúgy nagyon klassz hétvégém volt, végre viszonylag jó idő volt, sokat voltunk kint, virágokat ültettünk, és tegnap volt a london marathon, itt futottak el a szomszéd utcában, így kimentünk és szurkoltunk.
Mimi, tudsz csatolni görbét? Azért még ne írd le ezt a hónapot, én végig barnáztam az elején és mégis terhes voltam. Drukkolok! Előző hónapban hányadik dpo-n jött meg? Mert az általában állandó, így tudsz hozzá viszonyítani.
Lia
Sajnálom Marcsi, anyukámmal ugyan ez volt évekkel ezelőtt. Ráadásul pont nyáron, a nyaralás előtt. Pont akkor volt egészségügyi kaparása, utána meg mentünk a tengerre nyaralni, szegény nem is tudott vízbe jönni, csak ücsörgött a parton. És nem akarlak elkeseríteni, de neki nem lett jobb. Mármint a kaparás segített, de rá pár hónapra ugyan ez történt, hogy csak vérzett nagyon. És ha jól emlékszem nem is lehet túl gyakran ilyen kaparást csinálni. Végül több orvossal is konzultált és a vége az lett hogy mivel a rákszűrős eredményei sem voltak teljesen rendben, így nagy műtéten kivették a méhét és a petefészkeit. Nagyon megviselte és lassan gyógyult. De szerintem ez a legroszabb végkimenetel. Remélem anyukád szerencsésebb lesz és segít neki ez a kaparás!
Lia
Sziasztok!
15. DPOn szokott megjönni. Az pont holnap van.
Ilyen a görbém, és már barnázok, meg fáj a hasam, görcsöl meg szúrkál, és a mellem is mensisen fáj, úgyhogy nincs baba :( Sajnos tudom én ezt.
Nem baj, talán majd legközelebb!
Marcsi, remélem jobban lesz anyukád! Anyukám barátnőjének ugyanez volt. Azóta nem tudom mi van vele, de akkor én is sokat olvastam róla (ő nem egy netezős emberke) és nagyon sok nőnek van ilyen problémája!
Lia, kisfiad élvezi a jó időt?
Virág, Szonja, remélem jól vagytok! Ha van valami új hír, írjatok!
Nettus, veled mi újság? Jobban vagy már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!