Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok! Hogy vagytok!
Nettus jo, hogy itt vagy! Alakulnak akkor a dolgaitok. Marcsi sajnalom :(
Lia mizujs, Mimi, Szonja?
Nekem elmúlt a mindjàrt megjön érzésem. Atváltott neha gorcsolesse, de olyan puffadosra. A cicim elkezdett nőni. Eszek mindent. Ès gyötör a hànyinger.
:-)
Görbém [link]
Tenyleg nekem ezt meg kell csinalni? Merjem a homet? Met nemtudom. :-)
Virag
Megjött :((((( [link] Annyira de annyira szomorú vagyok, ma reggel már jól kisírtam magam.
Lia
Ohhh dràga Lia! Ne sírj, mert én is bőgni fogok! Sajnálom :(((
Pedig jo volt a görbéd!
Virág
Sziasztok. Sajnálom Lia, ne add fel. Jön egy újabb hónap őjabb reményekkel. Fel a fejjel.
Virág ne mérd a hőd, csak felidegesited magad, én abba hagytam. Remélem jól vagytok. Tünetek?
Nálam kezd elmúlni a puffadás, de lehet annak köszönhetem, hogy a vitamint nem evés után hanem csak lefekvés előtt veszem be. Étvágyam is visszatért.
Tegnap hülye idő volt nálunk, esett és aztán sütött a nap és ez igy ment egész nap. Szédelegtem is, szerintem a front miatt.
Többség, hogy vagytok?
Szonja
Szia Szonja! Oksa nem mérm! :-) tünetek a cicifàjàs, álmossàg, enni akarok àllandòan. Szencsére hànyinger nincs. Szedem a magneb6 ot napi 3*1et, meg folsavat. Nekem semmit nem mondtak mit szedjek mit egyek o_O
Remélem lesz magzat ès szívhang. A puffadàs az majdnem àllandô még. Ez a frànya herpesz kìnoz.
Virag
sziasztok!!
Lia: sajnálom,hogy megjött!! igaz elég rendesen le vagyok maradva de sajnos ezt olvastam!!
többiekkel mizus?? vagyis mindenkivel??
Nettus!!
Sziasztok!!
Nekem is megjött....:((!!!Lia együtt érzek veled,de ne sírj hisz elöttünk áll egy újabb reményekkel teli hónap!!
Marcsi
Sziasztok! Sajnalom neked is Marcsi draga!
Meg Miminek esélyes ez a hònap.
Csináltam ellenőrző tesztet. Ilyen szép lett [link]
Nem telik az ido. Jo lenne mar latni az ultrahangon, hogy rendbe van e minden?
Virag
Sajnálom Marcsi, hogy neked is megjött :(
Mimi mikor csinálsz tesztet? Eléggé esélyes vagy a babára :) Szoritok nagyon.
Virág én sem tudom,hogy fogom kibirni még május 2-ig, olyan lassan telik az idő. Akkor lesz vérvétel és kivizsgálás, ulltrahang. Már a 11-ik hetet tapossuk :) Alig várom, hogy láthatóbb legyen már :)
Szonja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!