Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hogy vagytok!

Nettus jo, hogy itt vagy! Alakulnak akkor a dolgaitok. Marcsi sajnalom :(

Lia mizujs, Mimi, Szonja?

Nekem elmúlt a mindjàrt megjön érzésem. Atváltott neha gorcsolesse, de olyan puffadosra. A cicim elkezdett nőni. Eszek mindent. Ès gyötör a hànyinger.

:-)

Görbém [link]

Tenyleg nekem ezt meg kell csinalni? Merjem a homet? Met nemtudom. :-)

Virag

2013. ápr. 13. 15:59
 472/781 anonim ***** válasza:

Megjött :((((( [link] Annyira de annyira szomorú vagyok, ma reggel már jól kisírtam magam.

Lia

2013. ápr. 14. 11:46
 473/781 anonim ***** válasza:

Ohhh dràga Lia! Ne sírj, mert én is bőgni fogok! Sajnálom :(((

Pedig jo volt a görbéd!

Virág

2013. ápr. 14. 17:01
 474/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Sajnálom Lia, ne add fel. Jön egy újabb hónap őjabb reményekkel. Fel a fejjel.

Virág ne mérd a hőd, csak felidegesited magad, én abba hagytam. Remélem jól vagytok. Tünetek?

Nálam kezd elmúlni a puffadás, de lehet annak köszönhetem, hogy a vitamint nem evés után hanem csak lefekvés előtt veszem be. Étvágyam is visszatért.

Tegnap hülye idő volt nálunk, esett és aztán sütött a nap és ez igy ment egész nap. Szédelegtem is, szerintem a front miatt.

Többség, hogy vagytok?

Szonja

2013. ápr. 14. 17:07
 475/781 anonim ***** válasza:

Szia Szonja! Oksa nem mérm! :-) tünetek a cicifàjàs, álmossàg, enni akarok àllandòan. Szencsére hànyinger nincs. Szedem a magneb6 ot napi 3*1et, meg folsavat. Nekem semmit nem mondtak mit szedjek mit egyek o_O

Remélem lesz magzat ès szívhang. A puffadàs az majdnem àllandô még. Ez a frànya herpesz kìnoz.

Virag

2013. ápr. 14. 17:48
 476/781 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

Lia: sajnálom,hogy megjött!! igaz elég rendesen le vagyok maradva de sajnos ezt olvastam!!

többiekkel mizus?? vagyis mindenkivel??

Nettus!!

2013. ápr. 15. 07:31
 477/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Lia, sajnálom :( Marcsi veled mi újság?

Én így nézek ki cikluson:

[link]

és így fertilityn:

[link]

Szerintem mindegyik rossz helyre húzta be, a ciklus előbbre a fertility későbbre. De lehet, hogy a visszaesés tényleg ovu volt mégis, és a fertilitynek igaza van??

2013. ápr. 15. 09:47
 478/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Nekem is megjött....:((!!!Lia együtt érzek veled,de ne sírj hisz elöttünk áll egy újabb reményekkel teli hónap!!

Marcsi

2013. ápr. 15. 10:59
 479/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Sajnalom neked is Marcsi draga!

Meg Miminek esélyes ez a hònap.

Csináltam ellenőrző tesztet. Ilyen szép lett [link]

Nem telik az ido. Jo lenne mar latni az ultrahangon, hogy rendbe van e minden?

Virag

2013. ápr. 15. 11:11
 480/781 anonim ***** válasza:

Sajnálom Marcsi, hogy neked is megjött :(

Mimi mikor csinálsz tesztet? Eléggé esélyes vagy a babára :) Szoritok nagyon.

Virág én sem tudom,hogy fogom kibirni még május 2-ig, olyan lassan telik az idő. Akkor lesz vérvétel és kivizsgálás, ulltrahang. Már a 11-ik hetet tapossuk :) Alig várom, hogy láthatóbb legyen már :)

Szonja

2013. ápr. 15. 15:29
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!