Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/781 anonim ***** válasza:
Csajok ilyesztgetnek h keves a beta hcg m. Nekem a noverke azt mobdta nyugi pont jo ilyen koran. Virag
2013. ápr. 10. 20:40
 452/781 anonim ***** válasza:

Mérgemben csináltam tesztet. Este 9 kor, ha kevés lenne a hcg m akkor miért lesz 2 perc alatt ilyen? [link]

Még le se telt a 10 perc mikor fotoztam. Ugy felek. Mevettem a duphastont

2013. ápr. 10. 21:25
 453/781 anonim ***** válasza:

Virág nagyon örülök neked :) ne foglalkozz senkivel, hogy mit mond. Ha anővérke azt mondta, hogy jó akkor higgy neki.

Marcsi megy a drukk. Várjuk majd a pozi tesztet :)

Lia, köszönöm kérdésed jól vagyok, vagyunk. Csak ezzel az étvágytalansággal kellene valamit csinálni. Érzem, hogy éhes vagyok de nincs semmi étvágyam. Eszek, mert muszáj, de csak nagy kinnal.

Szonja

2013. ápr. 11. 11:52
 454/781 anonim ***** válasza:

Koszi! Azert parazok! Mai tesztem. Delelotti [link]

Szerintem eleg szep, nem? Azonnal kinott. Kezdenek jonni a tunetek. Almossag, ehesseg, cicifajas. Hasszurka. Pici hanyinger. Drukkolok, hogy ilyen szepet teszteljetek! :-)

Virag.

2013. ápr. 11. 12:23
 455/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Virág, ne hallgass senkire, nyugodj meg és ne görcsölj ilyeneken. Ott a baba, te vagy a második kismamink :) Gratulálok, nagyon szép a teszt egyébként. Egyre erősödnek! :)

Nekem ma leesett a hőm. Nem értem. Akkor még nem volt pé? Simán lehet. De akkor 43 napos most minimum a ciklusom...

[link]

Az is lehet hogy nincs is pé. Na mindegy. Azért szorgoskodunk az apajelölttel :) Már jobban van :)

Marcsi, neked ez a 9. dpo ugye? Próbálj meg nem tesztelni (bár szép a görbéd :))!

Lia, neked milyena gröbéd? 11. dpon vagy most? Izgi!

Szonja remélem veletek is minden rendben!

Hajrá lányok :)

2013. ápr. 11. 15:34
 456/781 anonim ***** válasza:

Köszi Mimi!

Èn érzem, hogy itt van velem :-)

Szorgosan produkálja a tüneteket már :D

Görbém : [link]

Nettus megint eltűnt :((

Lia lassan tényleg tesztelhetsz! :-)

Marcsi még 2 nap és követheti! :-)

Szorìtok!

Virág

2013. ápr. 11. 15:37
 457/781 anonim ***** válasza:

Borzalmas napom van! Biztos az idő is közrejátszik, tegnap óta esik az eső :( Fáj a fejem napok óta, nyúzott vagyok. [link] Ma így állok, 11dpo, semmi tünet. Jövő hétnél előbb nem tesztelek.

Lia

2013. ápr. 11. 17:19
 458/781 anonim ***** válasza:

Lia! Szép a görbéd! Drukkolok. Nekem is faj a fejem. Jon a front hideg. Jaxes egy jo nagy herpeszem is kijott a szamon. Terhesen ez nem tul jo. Kenem naturlandos kenoccsel.

Virag

2013. ápr. 11. 21:14
 459/781 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!

Hát valahogy ugy sejtem hogy a nem várt nálam be fog következni!!:( Érzem is magamon és a görbém sem biztató...(mostmár) [link] :(

Szép napot nektek :Marcsi

2013. ápr. 12. 09:49
 460/781 A kérdező kommentje:

Marcsi! Sajnálom :( De azért még szurkolok.

Az én görbém elég viccesen néz ki...

[link]

Most akkor szerintetek hétfőn vagy tegnap volt ovum?

Egyébként ha volt én a hétfőre szavazok, te ez a 3. dpo-s visszaesés annyira nem ezt mutatja...

2013. ápr. 12. 10:20
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!