Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/781 anonim ***** válasza:
Itt ülok az sztk ban . Majd irok...
2013. ápr. 9. 11:28
 432/781 A kérdező kommentje:

Szasztok!

Jaja, szerintem tegnap volt ovu, de persze majd kiderül, ezt csak utólag tudjuk megmondani :)

[link]

Tegnap nem ügyködtünk a férjemmel mert nem volt jól...

Virág mi újság?

Lányok, izgulok, hogy mi lesz veletek!

Nettus, jobb kedved van már?

2013. ápr. 9. 12:39
 433/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Voltam dokinal. Jol lecseszett mit keresek ilyen koran nala. Elmondtam mindent. Levettek a beta hcg vervetelt. Holnap 11utan derul ki mivan. Csak akkor ad utrot, ha vervetel alapjan terhes vagyok! ugy felmergeltek. Nem verzek. Levette a rakszurest. O sem latott verzest.

Idegemben vettem mar egy 4. Fele tesztet. Mist csinaltam [link]

Ha holnap nem mutat hcg t a verem megeszem a kalapom :(

Virag

2013. ápr. 9. 16:56
 434/781 anonim ***** válasza:

Virág nyugodj meg!!!!Hisz látod...ez a teszt is pozitiv :))!!És azért pozi mert Hcg van a szervezetben.És ha itt kimutatja a vérvétel is kifogja!!:)

Csak nyugi! Marcsi

2013. ápr. 9. 17:19
 435/781 anonim ***** válasza:
Koszi! En tudom. Csak felek, nehogy megjojjon. De holnap 11re megyek es irok! :-)
2013. ápr. 9. 17:29
 436/781 anonim ***** válasza:

Virág, ne aggódj, minden rendben lesz, a véredből pedig tuti biztos pozitív lesz a teszt! És szerintem tök jó, hogy már nem vérzel, lehet nem is lesz szükséged gyógyszerre. Majd írj, hogy mi volt és pihenj minél többet!

Nekem jelenleg felváltva szurkál a bal petefészkem, aztán a méhem, aztán mintha meg akarna jönni.

Lia

2013. ápr. 9. 18:00
 437/781 anonim ***** válasza:

Koszi Lia! Par csepp vertol agyonparazok. Nekem is ugy szurkalt egy hete, mint most neked. Egyszer az egyik oldal, aztan a masik felvaltva :-)

Most nekem is mindjart megjon erzesem van. Ami lemaradt a sok pattanas mensi elott. Sima az arcom :-)

Virag

Mikor teszteltek csajok?

2013. ápr. 9. 18:47
 438/781 anonim ***** válasza:

Marcsi nagyon szép a görbéd! :-)

Virág

2013. ápr. 9. 19:03
 439/781 anonim ***** válasza:

A nagy izgalomban a gorbem lemaradt. [link]

Virag

2013. ápr. 9. 19:06
 440/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Virág ne izgulj, minden rendben lesz, pozitívan állj hozzá!

Lia, Marcsi, hogy álltok? Nagyon szurkolok nektek!

Nekem ma ilyen a görbém:

[link]

Ergo sztem 8án volt az ovum. Csak azt nem tudom akkor miért nem ment tegnap a vonal fölé a hőm. De mindjárt kiszámolom számológéppel hogy tényleg ott-e a vonal, vagy csak azért oda tette mert korábbra húzta az ovut.

Nettus, veled mi a helyzet?

Szép napot!

Mimi

2013. ápr. 10. 07:56
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!