Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Szasztok!
Jaja, szerintem tegnap volt ovu, de persze majd kiderül, ezt csak utólag tudjuk megmondani :)
Tegnap nem ügyködtünk a férjemmel mert nem volt jól...
Virág mi újság?
Lányok, izgulok, hogy mi lesz veletek!
Nettus, jobb kedved van már?
Sziasztok! Voltam dokinal. Jol lecseszett mit keresek ilyen koran nala. Elmondtam mindent. Levettek a beta hcg vervetelt. Holnap 11utan derul ki mivan. Csak akkor ad utrot, ha vervetel alapjan terhes vagyok! ugy felmergeltek. Nem verzek. Levette a rakszurest. O sem latott verzest.
Idegemben vettem mar egy 4. Fele tesztet. Mist csinaltam [link]
Ha holnap nem mutat hcg t a verem megeszem a kalapom :(
Virag
Virág nyugodj meg!!!!Hisz látod...ez a teszt is pozitiv :))!!És azért pozi mert Hcg van a szervezetben.És ha itt kimutatja a vérvétel is kifogja!!:)
Csak nyugi! Marcsi
Virág, ne aggódj, minden rendben lesz, a véredből pedig tuti biztos pozitív lesz a teszt! És szerintem tök jó, hogy már nem vérzel, lehet nem is lesz szükséged gyógyszerre. Majd írj, hogy mi volt és pihenj minél többet!
Nekem jelenleg felváltva szurkál a bal petefészkem, aztán a méhem, aztán mintha meg akarna jönni.
Lia
Koszi Lia! Par csepp vertol agyonparazok. Nekem is ugy szurkalt egy hete, mint most neked. Egyszer az egyik oldal, aztan a masik felvaltva :-)
Most nekem is mindjart megjon erzesem van. Ami lemaradt a sok pattanas mensi elott. Sima az arcom :-)
Virag
Mikor teszteltek csajok?
Marcsi nagyon szép a görbéd! :-)
Virág
Sziasztok!
Virág ne izgulj, minden rendben lesz, pozitívan állj hozzá!
Lia, Marcsi, hogy álltok? Nagyon szurkolok nektek!
Nekem ma ilyen a görbém:
Ergo sztem 8án volt az ovum. Csak azt nem tudom akkor miért nem ment tegnap a vonal fölé a hőm. De mindjárt kiszámolom számológéppel hogy tényleg ott-e a vonal, vagy csak azért oda tette mert korábbra húzta az ovut.
Nettus, veled mi a helyzet?
Szép napot!
Mimi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!