Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok!
Virág én is látom a második csikot drukkolok neked!!
Lia nagyon szép a görbéd....:)) !!Jobbulást a kisfiadnak!
Szonja hogy vagytok??:) mennyi idős vagy már?
Ma igy állok: [link]
További szép napot nektek!
Marcsi :)
Az én mai görbém, semmit nem változott :) [link] Viszont tegnap délután is barnáztam :( Egy hónap múlva megyek haza, remélem mond rá valamit az orvos, vagy ad rá valamit. Szonja, mikor megy haza a férjed? Szerintem ez a kötelező különlét biztos meghozza a kedved! :) Marcsi, szép a görbéd, egy nappal utánnam volt pé-d, így majdnem egyszerre nem várjuk. :) Virág, én ezen a teszten is látom a második csíkot, de nem erősebb még. Drukkolok! Mimi, milyen volt a hétvégéd? Megvolt az ovu? Nettus, nagyon nagyon eltűntél,jelentkezz!!!!
Lia
Sziasztok :)
Virág drukkolok, hogy ez ek a tesztek erősebbek legyenek :)
Marcsi 10+1 hetes vagyok :) elég jól viselem a terhességet, szerencsére.
Lia ezek a vérfoltok lehetnek beágyazódás tünetei is, még egy pár nap és kiderül :) szoritok.
Szonja
sziasztok!!
hát én jól lemaradtam!!bocsánat,hogy nem jöttem!! nem veletek van bajom hanem most megint besokalltam !ne haragudjatok!! kérhetnék egy kis összefoglalást mert már nem tudok ki hol is tart! előre is köszönöm! hát nem tudom mi is van mert össze-vissza jön meg! jan.31 napra,februárba 28 napra márciusba vagyis most 37 napra! nagyon drukkolok mindenkinek!
Nettus!!
Szia Nettus! Nagyon vartunk! Nekem ma lett 12. Dpo n pozi teszrem :-)
A lanyoknak szepen alakul a gorbeje. Szonja terhes 10+1h
Az idojaras is bekavarhatja a ciklusod!
Virag
sziasztok!!
hát örülök,hogy hiányoztam!!
Virág ::szívből gratulálok!! nagyon örülök!! meghoztam a második gólyát !!bibi biiiii!! remélem én hoztam nektek szerencsét!! és mindenki babás lesz!!
Mimi: szerintem ma van ovud!! bár ezt így konkrétan nem lehet tudni csak a következő napokba!! de remélem igazam lesz!!
mindenkinek drukkolok továbbra is!!
Nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!