Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok. Én nem tudom mi van a levegőben, de az én kisfiam is beteg lett, éjjel majdnem 40 fokos láza volt és 5-ször hányta tele az ágyat. :( Így az én hőmérésem teljesen elmaradt, másfél órát aludtam egész éjjel. Mindenkinek jobbulást!
Lia
Jobbulast Nektek is! Itt jarvany van. Torokfajos.
Bejelentkeztem sztk ba rakszuresre+elmeseltem, hogy terdig omlott belolem vmi vizes cucc 2napig. Azt mondtak az nem normalis. Apr. 22kaptam idopontot. Kivizsgalnak
Virag
Sziasztok!!
Lia biztos valami makacs vírus...jobbulást a kisfiadnak!!
Virág ilyet még nem is hallottam amit irtál..:/ remélem nem lesz semmi probléma!Szurkolok érted!!
Hát én igy állok! Sztem ma van ovum...és amit érzek is...
Szép napot nektek! Marcsi
Szia Marcsi! Alakul a görbéd! Te, hogy érzed az ovud? has szurka?
Nekem ilyen a görbem
Lia! Kijottetek mar a betegsegbol? Mimi? Te jol vagy? Hanyas kiderult mitol van? Szonja, hogy vagytok? Nettus merre vagy?
Virag
Sziasztok!
Igen Virág a hasam szurkál és a görbém alapján is meg volt az ovum, most pedig borzasztóan fájnak és érzékenyek a melleim.Lia hogy vagytok?Mimi, Szonja, Nettus mizujs veletek??Jól vagytok?
Kellemes ünnepeket kívánok nektek!! Marcsi :))
Sziasztok! Köszi csajok az édeklődést, elég makacs vírust nyeltünk be, kb 8-10 óránként még mindig felmegy a láza és tegnap este és ma reggel is hányt még és hasmenése is van napok óta. Igazán kiürülhetne már a szervezetéből, nagyon legyengíti. :( Ami azért jobb, mint az első nap, hogy ha este lenyomom a lázát, akkor reggelig lent is marad, így nyugodtan átalussza az éjszakát.
Talán nekem ma van ovum, a tegnapi ovutesztet is plusznak vettem, bár egy hajszálnyival gyengébb a második csík és a hőm is ma reggelre leesett. [link]
Virág, ez elég durva amit leírsz, hogy valami folyik belőled, remélem kiderül a kivizsgáláson, hogy mi ez. Mimi, hogy vagy, meggyógyultál már? Nettus, mizujs Veled? Marcsi, majdnem egyszerre nem várjuk majd :) Drukkolok! Szonja, hogy vagytok, mikor mész orvoshoz?
Lia
Nekem is hasszurka szokotg lenni. igen egyertelmu a hogorbe alapjan az ovud :-):-):-):-):-)
Lia nálad is szerintem az van. Most minimalis a vizes folyasom. Szerintem amikor elrepedt a tuszom akkor fojt ki ez a rengeteg viz. Komolyan nem szultem, de olyan erzes volt, mintha magzatviz ontott volna el. Vagyis ilyesmi lehet gondolom.
Szegeny gyerkocod, jo makacs virus. Kellemes husvetot lanyok. Ja es a mai gorbem. [link]
Virag
Sziasztok lányok.
Először is jobbulást kivánok mindenkinek :)
Másodszor, bocsika,hogy igy eltűntem, de kirándultunk és nem volt netem :)
Jól vagyok, fogfájás egy hétig tartott, hányingerem csak akkor van amikor nagyon szúr a gyomorszámnál, mintha tele lennék, de éhes vagyok. melleim is feszülnek még, ami jó, mert tudom, hogy terhes vagyok, legalább ennyi tünetem van :) Voltam dokinál is, ulltrahangozott megint csak, május 2-ra kaptam időpontot, akkor lesz vérvétel és ulltrahang megint. Hát kb ennyi. Jaj és a késői ovu miatt azt mondta, hpgy kb 1-1,5 héttel kissebb a pocaklakóm.
Tudtok valami jó ötletet arra, hogy kivánjam a szexet? A férjem már szerintem ki van akadva, hogy nincs.
Drukkolok mindenkinek, hogy karácsonyi babája legyen :)
Sok vizet holnap :)
Jobbulást :)
Szonja
Szonja! Szerintem probalj meg valami szexi ruciba bujni es valahogy kezzel szajjal (bocsanat) a kedvere jarni. :-)
Tudom, hulye kerdes, de megmondjatok hanyadik dpo n vagyok? Ma nagyon szur a bal petefeszkem. [link]
315_130401_1364774400_.png
Ti,hogy vagytok?
Boldog nyuszit csajok!
Virag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!