Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/781 anonim ***** válasza:
Virag voltam :-)
2013. márc. 27. 14:46
 362/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én nem tudom mi van a levegőben, de az én kisfiam is beteg lett, éjjel majdnem 40 fokos láza volt és 5-ször hányta tele az ágyat. :( Így az én hőmérésem teljesen elmaradt, másfél órát aludtam egész éjjel. Mindenkinek jobbulást!

Lia

2013. márc. 28. 12:56
 363/781 anonim ***** válasza:

Jobbulast Nektek is! Itt jarvany van. Torokfajos.

Bejelentkeztem sztk ba rakszuresre+elmeseltem, hogy terdig omlott belolem vmi vizes cucc 2napig. Azt mondtak az nem normalis. Apr. 22kaptam idopontot. Kivizsgalnak

Virag

2013. márc. 28. 17:05
 364/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Lia biztos valami makacs vírus...jobbulást a kisfiadnak!!

Virág ilyet még nem is hallottam amit irtál..:/ remélem nem lesz semmi probléma!Szurkolok érted!!

Hát én igy állok! Sztem ma van ovum...és amit érzek is...

[link]

Szép napot nektek! Marcsi

2013. márc. 30. 09:38
 365/781 anonim ***** válasza:

Szia Marcsi! Alakul a görbéd! Te, hogy érzed az ovud? has szurka?

Nekem ilyen a görbem

[link]

Lia! Kijottetek mar a betegsegbol? Mimi? Te jol vagy? Hanyas kiderult mitol van? Szonja, hogy vagytok? Nettus merre vagy?

Virag

2013. márc. 30. 14:18
 366/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen Virág a hasam szurkál és a görbém alapján is meg volt az ovum, most pedig borzasztóan fájnak és érzékenyek a melleim.Lia hogy vagytok?Mimi, Szonja, Nettus mizujs veletek??Jól vagytok?

[link]

Kellemes ünnepeket kívánok nektek!! Marcsi :))

2013. márc. 31. 09:30
 367/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Köszi csajok az édeklődést, elég makacs vírust nyeltünk be, kb 8-10 óránként még mindig felmegy a láza és tegnap este és ma reggel is hányt még és hasmenése is van napok óta. Igazán kiürülhetne már a szervezetéből, nagyon legyengíti. :( Ami azért jobb, mint az első nap, hogy ha este lenyomom a lázát, akkor reggelig lent is marad, így nyugodtan átalussza az éjszakát.

Talán nekem ma van ovum, a tegnapi ovutesztet is plusznak vettem, bár egy hajszálnyival gyengébb a második csík és a hőm is ma reggelre leesett. [link]

Virág, ez elég durva amit leírsz, hogy valami folyik belőled, remélem kiderül a kivizsgáláson, hogy mi ez. Mimi, hogy vagy, meggyógyultál már? Nettus, mizujs Veled? Marcsi, majdnem egyszerre nem várjuk majd :) Drukkolok! Szonja, hogy vagytok, mikor mész orvoshoz?

Lia

2013. márc. 31. 10:15
 368/781 anonim ***** válasza:

Nekem is hasszurka szokotg lenni. igen egyertelmu a hogorbe alapjan az ovud :-):-):-):-):-)

Lia nálad is szerintem az van. Most minimalis a vizes folyasom. Szerintem amikor elrepedt a tuszom akkor fojt ki ez a rengeteg viz. Komolyan nem szultem, de olyan erzes volt, mintha magzatviz ontott volna el. Vagyis ilyesmi lehet gondolom.

Szegeny gyerkocod, jo makacs virus. Kellemes husvetot lanyok. Ja es a mai gorbem. [link]

Virag

2013. márc. 31. 14:41
 369/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok.

Először is jobbulást kivánok mindenkinek :)

Másodszor, bocsika,hogy igy eltűntem, de kirándultunk és nem volt netem :)

Jól vagyok, fogfájás egy hétig tartott, hányingerem csak akkor van amikor nagyon szúr a gyomorszámnál, mintha tele lennék, de éhes vagyok. melleim is feszülnek még, ami jó, mert tudom, hogy terhes vagyok, legalább ennyi tünetem van :) Voltam dokinál is, ulltrahangozott megint csak, május 2-ra kaptam időpontot, akkor lesz vérvétel és ulltrahang megint. Hát kb ennyi. Jaj és a késői ovu miatt azt mondta, hpgy kb 1-1,5 héttel kissebb a pocaklakóm.

Tudtok valami jó ötletet arra, hogy kivánjam a szexet? A férjem már szerintem ki van akadva, hogy nincs.

Drukkolok mindenkinek, hogy karácsonyi babája legyen :)

Sok vizet holnap :)

Jobbulást :)

Szonja

2013. márc. 31. 19:13
 370/781 anonim ***** válasza:

Szonja! Szerintem probalj meg valami szexi ruciba bujni es valahogy kezzel szajjal (bocsanat) a kedvere jarni. :-)

Tudom, hulye kerdes, de megmondjatok hanyadik dpo n vagyok? Ma nagyon szur a bal petefeszkem. [link]

315_130401_1364774400_.png

Ti,hogy vagytok?

Boldog nyuszit csajok!

Virag

2013. ápr. 1. 14:07
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!