Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Most gyorsan irk nem tűntem el csak sok a melo és nincs idom irni :( . Rossz hír hogya tegnap percre pontosan jelentkezett és mára megjött.:( Remélem mostmár több idöm lesz és akkor vissza tudok olvasni!

Szép estét nektek!

Marcsi

2013. márc. 18. 20:15
 342/781 A kérdező kommentje:

Eltűntetek!

Gondolom hasonló okokból, mint én: semmi történés.

Nekem 7-re várható a köv. Pé. Ti kb egy héttel előbb várjátok nem?

Mindenkinek szurkolok!

2013. márc. 20. 15:38
 343/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Nálam sincs semmi történés, teljesen alaphőn és alaphangulaton mozgok. :) A kedvem kicsit jobb, mint 2 napja, de még mindig csalódott vagyok, ez azért remélem ovu közeledtével jobb lesz. Nekem 2-dikára írja a következő ovut, asszem 10-dik ciklusnaptól ovutesztelni is fogok, ha már egyszer vettem egy csomót és beújítjuk a gyertyaállást is. :)

Remélem mindenkivel minden rendben!

Lia

2013. márc. 20. 16:01
 344/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Lia a gyertyaállás tévhit, én is ezt csináltam, februárban mikor a párommal együtt voltam nem csináltam gyertyaállást. Csak vizszintben fekudtem vagy 10-15 percig, aztán megvártam amig kifolyik aminek ki kell és lefeküdtem aludni.

Csak annyit javaslok, hogy mikor már érzi a párod, hogy közel van ahhoz,hogy elélvezzen, feküdjetek úgy misszionárius pózba, hogy te légy alul. :) sok sikert :) Ja és 2-3 naponta legyetek együtt, hogy elegendő sperma termelődjön :)

Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy átélje azt a mit én :) Pozitiv tesztelgetést majd :)

Szonja.

2013. márc. 20. 17:28
 345/781 A kérdező kommentje:

Mi újság veletek?

Nettus, milyen volt anyósodéknál?

Szonja, mi a helyzet?

Többiek?

2013. márc. 22. 10:00
 346/781 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

Mimi: köszi viszonylag jól telt az idő anyósoméknál !kibabáztam magam most már jöhetne a saját! 18 hónapos a keresztfiam! egy kis veszekedés is belefért de ez már megszoktuk!! most anyósomék miatt volt!na de lényegtelen!!most meg majd szét megy a fejem annyira fáj!! szerintem ez jó idő miatt!! nálunk most ilyen havas eső esik!! szerintem azért fáj a fejem!! áááá már az egészből elegem van!!most meg nem is éreztem az ovu fájdalmat!az se tudom már megint mi is van!! lehet tényleg pco-s vagyok?? most már megint ezen agyalok! elegem van! még mindig messze vagyunk a műtéttől!! 16 hét!! olyan lassan telik az idő!

sajnálom,hogy mindenkinek megjött!! pedig drukkoltam,hogy ne így legyen!!ÚJ HÓNAP,ÚJ REMÉNY!

Nettus!!

2013. márc. 22. 10:11
 347/781 anonim ***** válasza:

Szia Mimi,

viszonylag jól vagyok. Fogam már csak este kezd fájni, amikor már megpihen a sok rágástól, evéstől :D melleim reggelente majd leszakadnak, és csak néha van hányingerem, de nem vészes, iszok egy kis vizet és jó minden :) szerdán megyek dokihoz, már 8 hetes leszek holnap :) el sem hiszem.

Szonja.

2013. márc. 22. 17:23
 348/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Boxsi, h kimaradtam. Csak hat a melokereses....

Mensim elmult. Varom a pe. T [link]

Eleg erdekes!? Szonja gratulalok! :-) csajok hajra! :-)

Virág

2013. márc. 23. 17:49
 349/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! Hogy vagytok? kepzeljetek ma reggel felkeltem es amikor fogat mostam a terdemig fojt ki belolem vmi vizes vmi. Mult honapban ugyan ez volt. Peteersem leNNE? [link]

Virag

2013. márc. 25. 16:05
 350/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nekem ugyan messze még a pé, több mint egy hét (sőt, inkább 2, mert a 22-23. napon szokott lenni kb) de azért megmutatom én is:

[link]

Virág, simán lehet hogy holnap, holnapután lesz péd, van akinek vizes előtte a folyása. Szóval hajrá!

Marcsi, Lia merre vagytok? Nettus, veled mi újság? Dehogy vagy pcos! Egyrészt mert nem biztos hogy mindig érzed másrészt mert évi 2-3 alkalom még normális ha nicns péd, harmadrészt mert kivizsgáltak és kizárták. Szóval nyugi :)

Szonja, vigyázz magatokra nagyon, nem tudom ott milyen idő van, de nálunk itt kint irtó sok hó van és otthon is, azt olvasom.

Szép napokat!

2013. márc. 26. 10:27
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!