Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/781 anonim ***** válasza:

Virág: ne keseredj!! tényleg!! szép görbéd van!! ha mind ilyen ,ilyen lesz akkor hamar összejön a baba!! mi itt vagyunk vagyis én itt leszek!! és nagyon drukkolok neked!!

Na persze a többieknek is! Mimi,Marcsi, Lia!!

Nettus!!

u.i: értettétek amit a dpo-ról írtam??

2013. márc. 12. 12:54
 302/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Köszi Nettus a dpo-s leírást, akkor 18-ra nem várom, az már csak egy hét. :) A görbém semmit nem változott: [link] Szerintetek ez így normális, hogy ennyire egyenes? Tuti volt pé?

Virág, ne keseredj el, ma vagy a 14.dpo-n és még nem jött meg, ami jó jel. Várj egy pár napot és utána tesztelj, nagyon drukkolok, hogy pozitív legyen! Mimi, nagyon szépen fent van még a hőd, nagyon drukkolok Neked is!

Lia

2013. márc. 12. 14:36
 303/781 anonim ***** válasza:

Lia: szerintem egyáltalán nem baj ,hogy ennyire egysíkú!! volt megemelkedés ami a lényeg !

Nettus!!

2013. márc. 12. 15:04
 304/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!!

Képzeljétek ma elfelejtettem megmérni a hőm...:)na mondom valami kimaradt reggel de hát az.De valahogy érzem h hamarosan menzi lesz,jönnek a ragyák meg a hasam is fájdogál.

Virág:Ne keseredjél el, gyönyörű a görbéd, ez most szerintem nekem is bukta :( sajnos de fel a fejjel kitartás!:)

Lia: Neked is szép a görbe szurkolk!!

Mimi: Te is szépen tartod a hőd, még nincs minden veszve.:)

Nettus: Köszi az infókat.Remélem már nem fáj a fogad :)!

Szonja : Voltál már dokinál?:)

Remélem nem hagytam ki senkit.:)

Marcsi

2013. márc. 12. 17:30
 305/781 anonim ***** válasza:

Köszi Nettus, örülök neki és kicsit meg is nyugodtam. Olyan lassan telik el ez a hét. Örülök, hogy itt vagy velünk és segítesz. :) Hogy van a fogad?

Lia

2013. márc. 12. 17:35
 306/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok? Mondja meg valaki, hogy most halucinalok? 5perce bánatomban megcsináltam az utolso tesztet. [link]

Egyébként tökre kivagyok, mert a parom reggel kozolte, hogy nem szeret es nem akar velem lenni. 7ev utan. Egesz nap sírtam :(((

Virag

2013. márc. 12. 18:20
 307/781 anonim ***** válasza:

Megszaradva [link]

Virag

2013. márc. 12. 18:28
 308/781 anonim ***** válasza:

Eloben mar siman latszik [link]

[link]

Virag :((

2013. márc. 12. 18:35
 309/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Szépen alakul mindenki görbéje :)

Virág én látok valami halvány csikot, de ez komoly amit a párod mondottt? 7 év után, amikor már talán a baba is jön?

Marcsi holnap délután megyek dokihoz, de többb mint valószinű, hogy csütötörtök reggel vissza kellesz mennem, hogy a vérvételt elintézze akkor. Majd megirom, hogy mi volt és feltöltöm a reggeli tesztemet. ellövöm az utolsót :)

Szoritok mindenkinek..

SZonja.

2013. márc. 12. 19:58
 310/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Virág, én is látok azon a képen valamit, amin kézben tartod a tesztet. A párod komolyan gondolta ezt? Nem csak összekaptatok? Nem értem! Remélem jól vagy! Írj majd, hogy mi van veled, nem tudok tanácsot adni, csak annyit tudok mondani hogy gondolok Rád!

2013. márc. 12. 20:01
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!