Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mivel szinte biztos vagyok benne, hogy a napokban megjön, így inkább azt mondom, hogy legelőbb jövő hét hétfőn tesztelek, ha addig semmi. Az lesz a 40. nap és legutóbb 40 napos volt a ciklusom...

De nem azért mondom, hogy ellentmondjatok, tényleg ismerem magam, és meg fog jönni.

Várom a híreket tőletek :)

2013. márc. 11. 16:38
 292/781 anonim ***** válasza:

Nekem lenne egy kérdésem. Most már értem, hogy honnan indul a dpo számítás, köszi érte Miminek, de most épp azt nem értem, hogy mikorra ne várjam. A 14dik dpo-n kellene nem megjönnie, mert akkor az 18-dika, vagy letelik a 14 nap és a következő ciklus elvileg utána indul, mert akkor az 19? Azt már olvastam, hogy 12-16 nap a pé után a normális, de most feltételezem azt, hogy én teljesen az átlag 14 vagyok (ez hamarosan kiderül). Mikorra ne várjam? Köszi a segítséget!

Lia

2013. márc. 11. 16:47
 293/781 anonim ***** válasza:

Lia mindenféleképpen megirom, hogy mit mondott és milyen utasitásokat adott. Magamtól csak úgy nem merek szedni semmit, inkább kikérem a véleményét. Már csak másfél nap, addig kibirom még. De azért köszike a tanácsokat. Addig bombázom a szervezetem természetes vitaminokkal :)

Szonja.

2013. márc. 11. 18:50
 294/781 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

Mizus veletek??

kinek hogyan alakult a hője ??

Virág: teszteltél?? remélem pozitív lett!

Mimi: ááááá nem fog megjönni!! ne aggódj!

Lia: hát nekem úgy van ,hogy ovu után 14-dik napra jön meg!! most is így volt! 14 napon volt ovum (ami febr.16-án volt és megjött március 2-án!szerintem számolj 18-át! az a nem várt napja!!

Marcsi: veled mizus?? hogyan alakult a hőd!!

én ma megyek a fogászatra mert rettenetesen fáj a fogam!! nagyon félek a fogorvostól!! de ezt már nem bírom tovább!! alig alszok valamit meg egész nap fáj a fogam!!

Nettus!!

2013. márc. 12. 07:29
 295/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mai gorbem [link]

Teszt negatív. (ha nagyon nézem van halvány csìk, de ebben mar nem hiszek.)

Elkenődtem.

Szerintem ez is egy ujabb babátlan hònap :((

Virag

2013. márc. 12. 09:43
 296/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Lia: ez egy nagyon jó kérdés, én is mindig ezen morfondírozom, hogy elvileg a 14. DPO az a ciklus első napja... nem?

Erre én sem tudok válaszolni...

Kíváncsian várom Virág a fejleményeket, szurkolok neked, reggel mikor mentem ki ébredés utána mosdóba rögtön beugrott hogy ma tuti csinálsz tesztet :)

Marcsi, mi újság? Lia, milyen a mai görbéd?

Az enyém így néz ki:

[link]

[link]

Ha jól emlékszem akkor Szonja te holnap mész dokihoz, hát kitartás addig!

Nettus, olyan jó, hogy mindig itt vagy :) De ne írjátok, hogy ááá nem fog megjönni mert most meg elkezdtem reménykedni, és tessék: reggel észrevettem magamon kb. az összes jelet amit csak lehet :D

Nettus, te is így gondolod, hogy a 14. DPO a ciklus 1. napja? Te azért tapasztaltabb vagy nálam!

Szép napot!

Mimi

2013. márc. 12. 09:47
 297/781 anonim ***** válasza:

sziasztok!! bocs,hogy nem írtam most jöttem haza a fogászatról! kihúzták a fogamat!! remélem nem feleslegesen!!na mindegy!!

mindenkinek jól alakul a görbéje!!

Virág : biztos ,hogy ez a teszt is negatív! tedd fel a képet!! hátha mi látunk rajta valamit!! ne keseredj ha véletlenül nem sikerült!! új hónap ,új remény!! én itt vagyok ,hogy biztassalak meg a többieket is!!

Lia ,Mimi: pont ez jutott eszembe valamelyik nap ,hogy ez hogyan is kell számolni a dpo-t!! hát szerintem a 14 dpo az a ciklus első napja vagyis bele számít a 14 -be!! vagy nem tudom!! lehet most hülyeséget írtam!! de akkor én nem értem!! a dpo az ovu utána napok száma!! igaz?? akkor hogyan jön ki a 28 ciklus nap?? értitek?? mert ha a ciklus 14-dik napjánál van az ovu + 14 nap az szerintem 28 nap de akkor a 14dpo-nál kellene megjönnie!! nem???húúúúú ezt most jól leírtam!!

Nettus!!

2013. márc. 12. 11:22
 298/781 anonim ***** válasza:

most néztem a görbéimet!! és nekem 14 -15-dik napra jön meg!!! tehát ha a 14 dpo-t nézzük akkor aznap jön meg!!

Nettus!!

2013. márc. 12. 11:26
 299/781 anonim ***** válasza:

Felrakom, de nem lesz ez már pozi :(

[link]

:( nincs ezen semmi.

2013. márc. 12. 12:13
 300/781 A kérdező kommentje:
Virág, fel a fejjel! Így lehet, hogy karácsonyi babád lesz! :) Új hónap, új remény!
2013. márc. 12. 12:47
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!