Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Itt amiben tudunk segítűnk Nettus!
:-)
Virag
Bocsi lànyok, de itt 13-ra írja a mensit a ciklus.hu akkor most nem értem :D
Ne haragudjatok, hogy ilyen butàkat kérdezek.
Virag
köszi Virág!!
áááááá nekem szinte mindig rosszul jelöli a következő menszit!azért mert átlagol a gép!! és ha nem egyformák a ciklus hossza akkor nem is akkor van az ovu és a következő is márkor lesz !!például nekem 31 naposra teszi a gép de most megjött 28 napra így más lesz a következő menszi napja!! a gép előre bejelölgeti mikor kellene vagy kell megjönnie!! de ezek a dátumok csak kb-ra vannak!! húúúú remélem érthető mert nem biztos lehet hülyén írtam le!!
Nettus!!
Virág, a ciklus.hu az átlagos ciklushossz alapján számítja ki a köv. mensit, nem a görbe alapján. Mi csak azt mondju, hogy a görbe alapján, ha a luteális fázisod az átlagos hosszú, azaz 14 napos, akkor kedden lesz a 14. nap.
Ha egyébként mindig pont x napra jön meg, akkor általában egybeesik azzal, amit a ciklus.hu jelöl. De ha nem, akkor csak tippelni tud az előzőek fényében!
Virág: alul a ciklus naptár alatt megtalálod mikor kell megjönnie mikor kellene lennie az ovudnak milyen hosszúak átlagba a ciklusaid ,mennyi volt a leghosszabb ciklusod!!
de jelzem ezek csak kb.értékek! nem biztos,hogy mindig ugyan van minden hónapba!!nem vagyunk gépek!! és ezért nem értem miért mondják ,hogy rendszertelen a ciklusaim!!csak nem napra pontos!!
nettus!!
Virág annyi csalódás és felesleges tesztelgetés után nem is mertem, meg féltem, hogy újból negativ lesz, de a mellfájdalom rávett, hogy teszteljek. Ja és persze ti tőletek is kaptam pozitiv energiát :)
A ciklus.hu átlagban dobja ki a mensik dátumait, nekem mindig rossz helyre rakta, vagy túl koránra vagy túl későnre, ezért vezettem még a tervezettbaba.hu oldalon. Nagyon jó kis oldal az is.
Nettus fel a fejjel, minden rendben lesz, mi itt vagyunk veled és szoritunk.
Mimi te, hogy vagy?
Szonja.
Köszönöm csajok!értem. Amugy szinte mindig 26 napos. Az lenne a legjobb, ha 9honapig nem jönne meg :-D
Kicsit elbizonytalanodtam a mai negativ teszt miatt.
Most kicsit megkavarodtam érzelmileg. De én vagyok a hülye, mert türlemetlen vagyok és nem fogom fel, hogy nemtudom megváltani a vilàgot.
Virag
Virág ha nem birsz várni hétfő reggelig akkor tesztelj holnap is, a main is láttam egy haloványka csikot.A 25 nekem is halványabb volt mint a 10 érzékenységű.
Szonja.
Szonja: neked is köszönöm!! hát mikor hogy bírom!! hullám völgy ! nehéz!!
Virág: nagyon drukkolok én is!!
Nettus!!
Sziasztok. Ma jó nagyot kirándultunk a családdal, így jó sok mindenről lemaradtam itt. :) Nettus, tényleg fel a fejjel és mi itt vagyunk Veled és segítünk, támogatunk és reméljük együtt szurkoljuk végig az őszi lombikot! Virág, nekem a sógornőm mondta, hogy mikor ő terhes volt, akkor a nem várt előtt nagyon nagyon fájt a hasa, nem mensiszerűen, hanem szabályszerűen fájt. Nagyon drukkolok, hogy nálad is emiatt fájjon!
Én nem érzek semmit, de még csak az 5-dik dpo-n vagyok :) Köszi Miminek a leírásért, most már ezt is tudom. A hasam sem fáj már a felfázás miatt, csak néha néha, iszom ezt a borzalom löttyöt, amit a patikában kaptam napi 3szor és úgy tűnik, hogy használ.
Jó éjt Csajok! Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!