Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok! Huu jo sokat irtatok! Kicsit elszundiztam. Kezd nagyon idegesiteni ez a gorcs a hasamban. Volt egy pillanatom, hogy majdnem kocsibem es mondom korhaz. Remelem nincs cisztam megint :(
Felfazva nem lehetek, mert nem jarok surun pisilni.
Szonja nem is tudom, hogy birtad ilyen sokaiga tesztelest. Tehetnem egy nap csinalnek 100-at :D
Lia, Marcsi! Ereztek mar valamit esetleg!
Mimi szerintem se ad meg fel! Szep a gorbe!
Nettus! Te vagy a mi orzo vedonk es olyan jo lenne, ha mar szeptember lenne es tudnank neked is szoritani :-):-):-)
Itthon most jo ido van, sut a napocska. De jovohetre megint hideget mond. De rugyezgetnek a fak :-)
Virag
Virág: köszi aranyos vagy!!hát remélem lesz valaki akivel tudok én is beszélni és szorítani nekem!! de kívánom,hogy ne kelljen sokat várni a babárra!! nálunk is tök jó idő van!! az előbb sütött a nap nálunk is de most megint elborult!!
Nettus!!
Nettus, Te hovà valósi vagy?
Virág
Magyarország Békés Megye!!miért kérdezed??mondjuk én nem is írtam,hogy én honnan írok!!
Nettus!!
Mert eddig mindenki kulfoldrol irt. Vegre valaki itthon van :-)
Szomszed megye. Jasz-nagykun-szolnok ;)
jaja!! érdekes ,hogy a net mire képes!! összehozza egymáshoz az embereket akár milyen messze vannak egymáshoz!
Nettus!!
én mindenkinek szerencsét hoztam itt a gyk ! sok mindenkivel beszélgettem itt volt nekünk is egy megszokott csapatunk ugyan így minden nap összejártunk és mind babás lett!! remélem itt is szerencsét hozok!!
Nettus!!
Ugy legyen NETTUS! és remélem mi is szerencsét hozunk NEKED! :-)
VIrag
az jó lenne és köszi Virág!!mostanában elég szerencsétlennek érzem magam!! sok minden összejött!! de majd csak túl leszek ezen is!!
Nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!