Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/781 anonim ***** válasza:

Virág: nem 10 dpo-n vagy!!27-től számolj!! az az első dpo nap!!12-én kellene meg nem jönnie!! legalább is szerintem!! mindenkinek nagyon drukkolok!!

Nettus!!

2013. márc. 9. 09:26
 242/781 anonim ***** válasza:

Nem tudsz róla képet feltenni? Bár tényleg elég korai, talán hétfőn már többet mutat, szerdán meg remélhetőleg olyan erős lesz, mint Szonjáé volt. :) Én ezt a dpo-t nem nagyon értem, hogy honnan kell számolni. Mikor a ciklus.hu behúzta a vonalat, az az első nap, vagy az utána levő?

Örülök, hogy a görbémmel végre történik valami, egész eddig azért izgultam, hogy elinduljon felefelé, most meg azért, hogy le ne essen. :)

Lia

2013. márc. 9. 09:28
 243/781 anonim ***** válasza:

Ime a kep : [link]

Ez meg eleg halovany, bar a teszt se a legjobb minoseg.

Virag

2013. márc. 9. 11:04
 244/781 anonim ***** válasza:

Virág: én mintha látnék rajta valamit!! de nem biztos!! nagyon drukkolok!!

Nettus!!

2013. márc. 9. 11:50
 245/781 anonim ***** válasza:

Én is látok rajta valamit, jó halvány és talán picit vastagabb csík, mint amilyen az erős, de én is látom. Nagyon nagyon drukkolok, hogy hétfőre erősödjön! Most milyen jó Miminek, mert a vendégek legalább elterelik a figyelmét egy kicsit. :)

Lia

2013. márc. 9. 12:10
 246/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok :)

Marcsi szépen emelkedik a hőd, csak igy tovább, nagyon szurkolok :)

Virág ne keseredj el, hamar teszteltél szerintem, várd meg a hétfőt, de én kedden tesztelnék a helyedben. Emlékszel, hogy én milyen sokáig halasztottam? Annál nagyobb volt az öröm :) Várjuk az eredményt majd :) szoritok :) De egy pici haloványka csikot én is látok a teszteden :)

Lia a te görbéd is szépen alakul, remélem, hogy tovább is igy lesz :) És köszönöm a biztatást, szerdán megyek dokihoz, akkor már szerintem többet fog mutatni az ultrahang is.

Csajok ma vagyok 6 hetes :) ma reggel volt egy kis émelygés és öklöndözés(bocsika). Már kezdtem azt hinni, hogy ezek nem is lesznek :)

2013. márc. 9. 12:43
 247/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Nem volt egyszerű gyorsolvasásan végigolvasni titeket :)

Én sokáig kellett hogy keresgéljek a neten, mire az alapokat kibogarásztam a sok cikk közül (kb. mindegyik mást írt), ezért most akkor leírom, tisztázom hogy sázmoljatok, ha nem haragszotok, szerintem nektek is egyszerűbb lesz így, nem kell állandóan belekavarodni (én csak nemrég világosodtam fel :D)

Tehát: a ciklusnak 3 szakasza van, van a mensi, a peteérés előtti (follikuláris szakasz) és a pé utáni (luteális fázis)

Ehhez kapcolódva a görbe: a mensi 1. napjától írod a hődet, és általában a follikuláris szakasz végéig összevisszacikkcakkos. Aztán egyszer csak elkezd felfele menni a hőd, és fent is marad min 3-4 napig - na akkor UTÓLAG meg lehet mondani, hogy az a nap, amikor ez az emelkedés elkezdődött, az a peteérés napja, a DPO számolás szerinti 0. nap.

Ugye ezt csak utólag lehet a görbe alapján megmondani, hogy mikor volt, mert a follikuláris szakaszban cikkcakkos a görbéd, le fel megy. Tévedés, hogy a pékor minimum fél fokot le kell esnie az előzőhöz képest a hőnek, ez nem minden nőnél van így!!

Tanulság: szeretkezzetek minimum két naponta, így ha utólag tudod meg a pét, akkor is esélyes h aznap vagy az előtte való nap együtt voltatok :)

A DPO számítás akapja tehát az, hogy a peteérés utáni nap az első nap.

Ennyit akartam írni :)

Virág: jó a görbéd, de nagyon korán teszteltél!! Mintha én is látnék egy kis csíkot, remélem erősödni fog. Szerintem várj a teszttel a nevártig (ami kedd).

Marcsi, Lia, nektek is nagyon jól alakulnak a dolgok, ahogy látom. Csak így tovább, és kitartás! :)

Nettus, annyira jó, hogy itt vagy és mindig segítesz nekünk!

Nekem meg meg fog jönni, érzem, és ráadásul kicsit fel is vagyok fázva, ezért is érek most rá mert nem mentem a fiúkkal várost nézni (had ökörködjenek kicsit ötösben :))

Fáj a hasam, hasmenésem is van, szóval minden összejött. És semmi tünetem nincs, a mellem egyáltalán nem fáj, nem lett nagyobb, bár hányingerem volt este meg reggel, de ez azért volt mert 4,5 órát aludtam (este elmentünk egy pub-ba és 10kor este hívott a főnököm hogy délelőtt menjek be mert van egy sürgős ügy... szóval ma is dlgoztam, ha csak 1 órát is...)

A görbém ilyen:

[link]

fahrenheitben meg ilyen:

[link]

de érzem hogy nem vagyok terhes. Készülök a következő esélyre, és most legalább a roszz kedvemet is elveszik a fiúk :) Szóval most pozitív vagyok. Azért mondom hogy meg fog jönni, mert eléggé ismerem a testemet, és látom már a jeleket :) Szóval ez tuti, de én úgy vagyok vele, hogy még egy adag tapasztalattal több van a birtokomban!

Szonja, remélem jól vagy, próbálj meg nem ilyen negatív dolgokra gondolni! Baba akart jönni és marad is veled. Dokihoz menj el, ha a méhnyálkahártya miatt aggódsz, felír valamit ha úgy gondolja.

Ja, és ha tesztelsz újabbat, tedd fel légyszi a képet, hogy lássuk :)

Nagyon szép napot mindenkinek, én most megyek és megfőzöm a vacsit :) Mert meleget akarnak majd enni, ha hazaértek (-10 fok van itt... :D)

2013. márc. 9. 12:50
 248/781 anonim ***** válasza:

Hétfő reggel akarok még egyet tezstelni, elhasználom az utolsó 12,5 érzékenységűt. Persze, hogy felrakom, ezt nem is kell kérned :)

Rengeteget olvasgatok, hogy mit kell tennem az érdekében, hogy minden rendben legyen. Köszike. Jó főzőcskézést.

Szonja.

2013. márc. 9. 13:12
 249/781 anonim ***** válasza:
Mimi: akkor végül is jól mondtam a dpo-t!! én is így számolom!! nekem legalább bejött!!! belinkelem a legutolsó görbémet amit végig mértem és lehet rajta látni,hogy az ovu teszt és a hőm egybe esik és 14 napra meg is jött!!!ja és ne keseredj ha most véletlenül nem sikerült de az esély mindig meg van és itt vagyok ,hogy tartsam benned a lelket!! bár még én nem adnám fel!! főleg az
2013. márc. 9. 14:40
 250/781 anonim ***** válasza:

Mimi: akkor végül is jól mondtam a dpo-t??? én is így számolom!! nekem legalább bejött!!! belinkelem a legutolsó görbémet amit végig mértem és lehet rajta látni,hogy az ovu teszt és a hőm egybe esik és 13-14 napra meg is jött!!!ja és ne keseredj ha most véletlenül nem sikerült de az esély mindig meg van és itt vagyok ,hogy tartsam benned a lelket!! bár még én nem adnám fel!! főleg azért is mert szépen vissza ment a hőd!! nem akartam itt soha okoskodni!!

ilyen volt akkor a görbém:

[link]

ja de volt ilyen görbém is!

[link]

Nettus!

2013. márc. 9. 14:48
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!