Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok! Majd én leszek a kovetkezo tesztelo. Sajna ma egy tizedet esett a hom, remelem nem gaz. Viszont mostmar folyamatos a hasszurka. Nem is szur, hanem feszulget. Gorcsolget.
A melleim nem fajnak. Regel pici hanyinger.
Mimi nagyon jo a ciklusod! Szerintem :-)
Virag
Virág :: még mindig fent van a hőd ami jó!! drukkolok neked is!!
kérdés: lehet kérni beutalót a házi orvostól cukor+ inzulinra terhelésesre?
Nettus!!
Huuu akkor jo. Megilyedtem, hogy vege hogy esett picit, es akkor hanyadik dpon vagyok?,
Virag
Virág: szerintem 9 dpo-n vagy ma!!!
Nettus!
Virág: ha nem félsz a csalódástól tesztelhetsz de akkor még csak 12 nap!! inkább 12-én! akkor lenne a nem várt napja!! vagy még jobb ha 12-e után!!
Nettus!!
Sziasztok csajok!Na én is megérkeztem,Virág és Mimi nagyon szépek a görbétek,:)!!Nettus az egyik kedves ismerősöm most szült meg nemrég és terhessége alatt neki is kellett cuk.terhelés, neki a védőnő adott beutalót.De ugy tudom hogy több helyen a nőgyógyi adja.
Nekem mára ilyen a görbe... [link] :)
Marcsi
Marcsi::mondtam én,hogy neked is alakulni fog!! szépen lassan megy fel!!! húúúúúrááááá !! örülök!!
hát már ennek az okos dokimnak mondtam,hogy csinálják meg a terhelésest de csak nem csináltatta meg!! már szó szerint szégyellek odamenni és megkérni rá!! ezért akartam a házi orvoshoz menni!! akkor lehet nem is megyek!!!
Nettus!!
Sziasztok. Nagyon szépek a görbéitek! Virág, úgy tudom, hogy amíg nem esik a vonal alá, addig nem gond hogy ha kicsit lejebb megy a hő. Mimi, szerintem egy kérdést megér a háziorvosnál a beutaló, max azt mondja hogy ő nem adhat, viszont ha adhat, akkor nem kell a nődokihoz menni.
Az én görbém mára ilyen lett: [link]
De nagyon rossz éjszakánk volt, a kisfiam fent volt fél4 és 5 között többször is, szóval nem aludtam egyben 5-6 órát. Talán a holnapi mérésből okosabb leszek, bár minden nap a holnapi mérést várom, ami vagy nem mozdul vagy érvénytelen :(
Lia
Lia: na a tied is alakul!! nem Mimi kérdezte a házi dokit hanem én!! nekem kellene cukor+inzulin terhelés!
Nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!