Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/781 anonim ***** válasza:

Kedves Mimi! Èn nem mutogatom paromnak, de tudja ezt o anelkul is szerintem. Ő szkeptikus. Majd akkor hiszi, ha orvos ad rola papirt, hogy baba van. Amikor pozit teszteltem halvanyat, de lathatot o arra is azt mondta, hogy egy csikot lat. Tisztara kiboritott. Most megfogadtam nem mondo neki semmit. Ha lesz pozi tesztem akkor elkuldom tesztert. Pisilek es mondom csinalja meg o :-)

Valamiert azt erzem, hogy Mimi neked most sikerult:-)

Virag

2013. márc. 6. 11:51
 162/781 anonim ***** válasza:
Igen Mimi én mondtam neki hogy görbét vezetek.Erre mindig csak azt kérdezi mosolyogva hogy na milyen a hőmérsékleted...szóval igen nem igen tudja miről van szó.És ha megjön vagy valami azonnal kiakad !!:(( Ettől meg én akadok ki.De mondogatom neki a dolgokat legyen csak tisztában vele!:)
2013. márc. 6. 11:52
 163/781 anonim ***** válasza:
Ja Marcsi voltam.:)
2013. márc. 6. 11:52
 164/781 anonim ***** válasza:

Netti drága! El foglak fenekelni! :D. miert zavarnal? Mar igy is sokat segitettel. Veled kerek a csapat :-)

Szeretunk!

Virag

2013. márc. 6. 11:53
 165/781 A kérdező kommentje:

Igen Nettus,veled kerek a csapat :)

Na hát vegyes véleményen vagytok... Tudja ő hogy hőmérőzöm és néha kíváncsiskodik amikor meglátja a képernyőt hogy ez most mi.. aztán leszerelem :)

Nekünk ez msot még csak a 2. hónap próbálkozás, tehát csak 2 hónapja vezetem a görbét, sőt az előző hónap első felében hónaljban, úgyhogy az értékelhetetlen lett.

Virág aranyos vagy, de ne mondogassatok ilyeneket :))

Szonja hova tűnhetett?

Lányok, ha véletlenül nem jön össze, akkor is együtt maradunk ugye?

2013. márc. 6. 12:01
 166/781 A kérdező kommentje:
Mmint, ha ebben a hónapban nem jön össze :)
2013. márc. 6. 12:01
 167/781 anonim ***** válasza:

Virág ne bánts !! vicc volt! örülök,hogy itt lehetek!!

neked is köszönöm Mimi!! remélem azért tudok nektek segíteni!! szerintem maradhatnák így együtt!! jó kis csapat! szonja vajon hol van?? jöhetne már!! remélem nem tesztelt negatívot!??? a 160-dik hozzászólás az az enyém volt!! bocs már megint elfelejtettem aláírni!!

Nettus!!

2013. márc. 6. 12:06
 168/781 anonim ***** válasza:

Na jo nem kapsz ki Nettus! :-)

Persze, hogy egyutt maradunk! :-)

Szonja tenyleg eltunt. Szerintem melozik!?

Virág

2013. márc. 6. 12:19
 169/781 anonim ***** válasza:

jól van Virág látom megkíméltél a veréstől!!! nem tudom merre lehet Szonja!! jó lenne ha írna!!

Mimi: hát ez a prof jól leírta a pco-t!! köszi az oldalt!!

2013. márc. 6. 12:34
 170/781 A kérdező kommentje:
Szívesen! én hozzá járok most már ("járok", ő az 5. csodadiku, akiről beszéltem hogy bekönyörögtem hozzá magam, tőle nem mozdulok, nagy sikertörténetei vannak :))
2013. márc. 6. 12:36
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!