Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Kedves Mimi! Èn nem mutogatom paromnak, de tudja ezt o anelkul is szerintem. Ő szkeptikus. Majd akkor hiszi, ha orvos ad rola papirt, hogy baba van. Amikor pozit teszteltem halvanyat, de lathatot o arra is azt mondta, hogy egy csikot lat. Tisztara kiboritott. Most megfogadtam nem mondo neki semmit. Ha lesz pozi tesztem akkor elkuldom tesztert. Pisilek es mondom csinalja meg o :-)
Valamiert azt erzem, hogy Mimi neked most sikerult:-)
Virag
Netti drága! El foglak fenekelni! :D. miert zavarnal? Mar igy is sokat segitettel. Veled kerek a csapat :-)
Szeretunk!
Virag
Igen Nettus,veled kerek a csapat :)
Na hát vegyes véleményen vagytok... Tudja ő hogy hőmérőzöm és néha kíváncsiskodik amikor meglátja a képernyőt hogy ez most mi.. aztán leszerelem :)
Nekünk ez msot még csak a 2. hónap próbálkozás, tehát csak 2 hónapja vezetem a görbét, sőt az előző hónap első felében hónaljban, úgyhogy az értékelhetetlen lett.
Virág aranyos vagy, de ne mondogassatok ilyeneket :))
Szonja hova tűnhetett?
Lányok, ha véletlenül nem jön össze, akkor is együtt maradunk ugye?
Virág ne bánts !! vicc volt! örülök,hogy itt lehetek!!
neked is köszönöm Mimi!! remélem azért tudok nektek segíteni!! szerintem maradhatnák így együtt!! jó kis csapat! szonja vajon hol van?? jöhetne már!! remélem nem tesztelt negatívot!??? a 160-dik hozzászólás az az enyém volt!! bocs már megint elfelejtettem aláírni!!
Nettus!!
Na jo nem kapsz ki Nettus! :-)
Persze, hogy egyutt maradunk! :-)
Szonja tenyleg eltunt. Szerintem melozik!?
Virág
jól van Virág látom megkíméltél a veréstől!!! nem tudom merre lehet Szonja!! jó lenne ha írna!!
Mimi: hát ez a prof jól leírta a pco-t!! köszi az oldalt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!