Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
bocsi lányok egy kicsit eltűntem!! nem tudom van-e még itt valaki!!
Szonja:: nagyon -nagyon drukkolok!! és jó ,hogy feljebb ment a hőd!! ha tesztelsz írd meg feltétlenül!!
Mimi: köszi,hogy leírtad a pco-val kapcsolatos tapasztalataidat!! örülök neki!! már mint ,hogy leírtad!!
lehet buta kérdés de mi számít rendszeresnek menszinél?? mert nekem mindig az jut eszembe róla ,hogy nem minden hónapba jön meg!ha napra pontos?? hát megmondom őszintén én inkább sovány vagyok!! egyszerűen nem hízok!!164 cm és 49 kg vagyok!! még a doki is megjegyezte "hízni kéne""már ez eszembe jutott,hogy lehet nem jön ki rajtam a betegség mert nem is eszek (válogatok rettenetesen) és rendszeresen biciklizek!! lehet ez az ok?? de nekem a Homa-ir alapján nincs ir-m!csak ez becsapos mert nem biztos,hogy egyből látszik!! nekem inkább túl alacsony mint két eredményem!! nem terheléses!!
örökbefogadás: hát örülök,hogy a "mostoha"(bocs,hogy így írtam) nem bánásként írtam így)szereted!! én talán mindent elfogadnék csak örökbefogadni ne keljen!! azt az egyet nem szeretném!! nem is tudom igazán miért de nem !!remélem ezzel nem bántottalak meg!! nem akarlak! bocsi!!Nettus!!
Nettus! Èn 165 cm vagyok es vegr 51 kg. Nyaron 45 kg ra lefogytam idegi alapon. Azt hittek bulemias vagyok. Na akkor vekonyodott el a nyalkahartyam es nem akart megjonni. Aztan szepen lassan elkezdtem hizni. B12 segitsegevel. Natura bounty 500mq. Amugy 55kg voltam, csak 2011.majus 17-en elgorcsoltem es elvitt a mento. Tele lett a hasanm hasuri folyadekkal. Majdnem meghaltam. Kiderult h egy oklomnyi ciszta eldurrant es meg 1 honapig ott volt a hasamban a folyadek. Eletem legrosszabb elmenye. Olyan fajdalmam volt azt hittem belehalok :(
De itt vagyok, mert akarom.en is kezbe vettem a dolgokat es szepen fendeztem a ciklusomat. Ami mara 26. Napos lett :-)
En nyelv alatt homerozok :-)
Szonja hol van mar az a teszt? :-):-)
Virag
Virág, ez tényleg nem hangzik jól. De látom, elég pozitív lettél azóta :)
Nettus: az elhízás nem feltétele, nem mindig tünete egyébként. Én a HOMA értéket azért írtam, mert nekem annyira magas volt, hogy nem volt értelme terhelésest csinálni, mert már ebből kiderült. Ha normál tartományban van, akkor abból sztem semmi nem derül ki.
Nem bántódtam meg, van olyan, hogy az ember egyáltalán nem akar örökbefogadni. Nekem nincs ellenemre, bár sajátot szeretnék, de ha véletlenül kizárt, akkor nálam ez is szóba jöhet. A férjem más, ő nem érti, hogy lehet szeretni egy idegen gyerekét... bár a húgomat ő is csípi :) De azért tudom, ha úgy hozná a sors, tudna szeretni egy kis csöppséget, aki biológiailag nem a miénk, bár sosem erőltetném rá.
Szerintem az emberek nagy része sosem tudna örökbefogadni gyereket, és én ezt teljesen megértem. Szóval nem bántódtam meg :)
Nyugi lányok, csak holnap reggel szeretném megcsinálni.
Olyan jót pihiztem délután.Egyszeűen elaludtam a tv-nél, soha nem szoktam délután aludni, de úgy látszik elfáradtam valamiben :D
Ha nem birom ki akkor tesztelek, de egyelőre még igen.
Szonja.
Szonja: szerintem várj holnap reggelig. Az a biztos. Bár én is izgulok érted, és megy a drukk ezerrel :) Nem akarlak nagyon belekergetni ábrándokba, de nagyon jó tüneteket produkálsz :)))
Netti: én úgy vagyok vele, hogy mindenhez, ami kiderül pozitívan állok hozzá (a rák nem ilyen, meg persze van még 1-2 betegség amit nem így fognék fel, pl. ha kivennék mindkét petefészkemet vagy a méhemet), mert ez is egy lépés előre a felé, hogy babám legyen. Ha nem így fogom fel, beleőrülök.
Ma reggel óta fáj a hasam, de nem görcs szerűen, hanem fáj szó szerint. De ez még korai tünetnek (5. DPO-n vagyok csak). Szóval a kérdés az, hogy lehet ez attól, hogy 2 hete iszonyatosan fel voltam fázva? (Járni sem tudtam, annyira)
Már várok reggelig, úgy sincs messze már :)
Szonja
Mimi: én is így vagyok vele!! legalább derülne ki ha baj van!! de kérni fogok a nődokimtól időpontot és megmondom neki csinálják meg a terhelést! mert én addig nem tudok megnyugodni!! mert gondolom csak így fog kiderülni!!
szonja: én is nagyon drukkolok!!! +++++++++++
meg persze mindenkinek drukkolok!!
én most megyek mert korán kelek!! 4:15-kor!!
szép estét és mindenkinek pozitív tesztet kívánok!!
sziasztok!!!!
Netti!
Ne terhelést kérj, attól a pcos nem derül ki. 3. és 22. napi hormonsort kérj (LH, FSH, progeszteron stb). A nődoki tudni fogja. Egyébként ezek endokrinológiai betegségek, úgyhogy lehet, hogy az endokrinológus jobb választás, ha tényleg úgy gondolod, hogy ilyen bajod lehet. De reméljük nincs! :)
Jó éjszakát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!