Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Virág :: jaj de jó ,hogy felment a hőd!!
igen drukkolok nektek!! áááá én ezt több hónapig csináltam amit ti és senkinek sem kívánom!! bizonytalanság kétely! szörnyű!
ami a lombikot illeti már beletörődtem!! csak még ez a fránya bizonytalansággal nem tudtam megbirkózni! legalább azt tudnám lehet e közös babánk!! nem szeretném ha bár ki is átélné!!
Pozitívan! Gondolom, hogy nehéz volt amin átmentél
! De hidd el nekem a jòt pròbáld bevonzani! Igenis lehet kozos gyereketek! Virag
Virág:
néha megy néha nem!! nem sajnáltatni akarom magam sőt jól vagyok csak vannak ilyen hullám völgyek !!kisírom magam és jobb!! én ikreket szeretnék (mondván egyszer szenvedek jó viccesen hangzik bocs) de a lombiknál nagyobb az esély az ikrekre és még ráadásul a párom családjába nem egy iker pár van!! nem tudjuk még ,hogy találnak -e valamit a biopsziánál! és ha nem akkor nem lehet közös babánk akkor csak donor jöhet szóba! na ennyit rólam!! nem azért írtam tényleg csak Mimi kérdezte!!
Nyugodtan beszélj ròla! :-) jobb neked is szerintem, ha kibeszéled magadbol. Èn is ikreket szeretnek :-)
Mikorra lrsz meg a biopszia eredmenye?
Virag
Netti, írj nyugodtan, azért vagyunk, ha nem érdekelne más, nem írtam volna ide. Én nagyon jó hallgatóság vagyok, és bár tapasztalatlan vagyok, tehát tanácsot nem biztos, hogy tudok adni, de egyvalamit már megtapasztaltam: az esetek nagyobb százalékában nem is tanács kell, hanem hogy kaidhassa magából az ember.
Szóval, nyugodtan írj. Tényleg érdekel. Ezért kérdeztem.
Gondolok Rátok, hogy lehessen közös baba :) Csak pozitívan!
Marcsi: nincs ezzel a görbével semmi gond!! jó ez! nem mindenkinek megy minden nap feljebb a hője! mondjuk nekem a ciklus elejénél volt olyan ,hogy több napig egy hőn állt!! lehet a tied lépcsőzetes! az a lényeg ne essen le! maradjon ennyi legalább vagy még jobban kuszon fel!!
Mimi és Virág:
igen jobb ezt kibeszélni mint magadba tartani!! az baj ezzel a fránya lombikkal nagyon lassan haladunk mert nehezen szabadul a melló helyről a párom és több hónapokat kell várni!! most is ez van!! már rég megtudtuk volna csináltatni a biopsziát (műtétet ) de csak júliusba lesz belőle valami mert addig dolgoznak és kb 2 hétre leállnak! akkor tudjuk megcsináltatni!! hamarabb nem!!szeptemberbe már lombikozunk élesbe!!
Marcsi, milyen hosszú szokott lenni a ciklusod? Mindig ugyanúgy méred a hődet? A legjobb az lenne, ha pontosan ugyanakkor mérnéd minden nap. Én ezt úgy oldottam meg, hogy beállítottam egy ébresztőt a mobilomra egy olyan időpontra, amikor hétköznap kelek (ennél előbb ha felébredek, akkor ágyban maradok, és unatkozom :D), és ezt az ébresztőórát hétvégre is kiterjesztettem. Cseng az óra, kihúzom a fiókot, lázmérő be, megmérem, megnézem a mobil fényével az eredményt (azonnal, mert észrevettem, hogy ha később nézem meg, akkor fél tized fokot lemegy minimum), szóval megmérem, megnézem, leteszem az éjjeliszekrényre, és vagy felkelek, vagy alszom tovább (szerencsésebb napokon, ilyen kevesebbszer van:))
Ajánlom a fertilityfirend oldalt, sokkal pontosabb, mint a ciklus.hu. Én ott is vezetem, és www.tcoyf.com ezen is.
Szerintem egyébként a görbéddel az ég világon semmi baj nincsen. Még az is lehet, hogy a 11. napon volt a pé. :)
Virág: 03.13.
Mimi: 03.14. nem tudom mikor tesztelek :)
Lia: 03.19.
Szonja: 03.04-05. a napokban teszt :))
Marcsi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!